Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#490760 taresz

Ehhez képest majd Mindenki eladta aki ott volt, egészben vagy részben.

#490704 pepe01 Előzmény: #490695

Fórumtalin több ember is letette a nagy esküt, hogy kitartanak.

Talán szerencséjükre, v. pechükre k. nagy bukót realizáltak.

Matgab legalább nem ígért semmit. Tartom, hogy a nyári flash-ekben már jelentkezni fog a téli bevétel a szabad cash állományban, illetve bízom a "vízfej" leépítésének jótékony hatásában.

#490701 taresz Előzmény: #490697

Na azokat az "irányokat" akarom én kivárni pozi nélkül. Maximum DT szintjén babra szűk stoppal.

#490700 rbbj11 Előzmény: #490677

lehet. Technikai alapon nézve biztos. De ezt nem charttech. alapján vettem, ahogy FSLR-t vagy GME-t se.

#490698 rbbj11 Előzmény: #490681

hát nekem is feltünt, hogy szokatlanul nagy speki pakkom van benne, további esésben csak 2000 körül kéne bövíteni. Emelkedésben pedig nem jó ötlet innen bövíteni. E-star a végén lehet, többet visz, mint bux shortok....

#490697 pepe01 Előzmény: #490692

Kisebb veszteségekkel túléltem az árfolyam negyedelését, tehát tuti:D

Néhány hónapon belül látszódni fognak a kialakuló irányok. Azt érdemes kivárni már, aki eddig kitartott.

#490695 rbbj11 Előzmény: #490680

nálam a százalékoknál jelennek meg picit eltérö értékek, ugyanis a brokidíjat is hozzáveszem/levonom, amikor már a teljes tökére vonatkozó eredmény van.

E-starban u.abban a hajóban evezünk.

#490690 pepe01 Előzmény: #490681

Stratégiai befektetés!

Nagy hozammal kecsegtet 3000-4000 között tuti megfogja, mint Én :D

#490681 macika Előzmény: #490677

bővít bővít, de mióta?

lassan olyan már mint egy szabó aki az elhízott asszonyság után szabja át hetente a ruhát ))

#490680 pepe01 Előzmény: #490674

Sajnos nincs időm mindig figyelni. Mivel Én is figyelem a Pannergy-t , ez szemet szúrt számomra.

Nagyon korrekt reakciót adtál, csupán erre voltam kíváncsi.

Na megígérem többet nem tesztellek:D

Egyébként Én már az elején kinyilatkoztattam, hogy némi csúsztatás lehet a beker. árnál, ami természetesen a többi értéket nem befolyásolja. A csúsztatás azt jelenti, ha pl. 5505-ös vételt hajtottam végre, akkor azt 5000-nek publikálom.

#490674 rbbj11 Előzmény: #490672

Akkor ha figyeltél aznap, kb. azt is ki lehet számolni, mennyi az össztőke...igazán emiatt nem örültem annyira annak a napnak...jobb lett volna hamisítani a számokat picit, ha az itt közölt össztőke nagyságát titkolni akarom

#490672 Ricsi Előzmény: #490663

Én mindig mindent elolvasok, de nem adtál rá okot, hogy ne higgyem el. Vannak olyanok, akiknek nem hiszem, de neked igen.

#490663 rbbj11 Előzmény: #490659

p.s.: febr-ban vártam, h. vki tuti hitetlenkedni fog a napi max miatt, akkor vártam is a reakciókat, de meglepően senki nem írt. Betudtam annak, h. senki nem olvassa v. senkit nem érdekel. :) Kár, h. csak olyan időtávban hoztad fel, mikor már magad sem tudod ellenőrizni...

#490659 rbbj11 Előzmény: #490642

kedves pepe, nézd vissza - már ha tudod- h. febr.2-án 718-on (egyébként emlékszem, nagyon örültem neki, m. baromi nagy mázlim volt, szinte sose megy ki pakk napi csúcson, semmikor máskor nem is ment ki.) mennyi kötés született. Mivel időben van naplózva minden, volt lehetőség febr.2-án, még aznap ellenőrizni.

Ez nem hit kérdése, nekem is lehetett egyszer az elmúlt 3 hónapban szerencsém. Pechem volt kb. 5x ellenben. Pannergy is van még, fura, hogy akkor miért nem ment el az összes, igaz? :)

#490656 rbbj11 Előzmény: #490640

én kitartok a ker. rendszerem mellett, egyes pozik és irányok mellett csak bizonyos határokig.

Bux short egyébként azóta is van

#490650 pepe01 Előzmény: #490648

Most nem a Parlamentben vagy, nyugodtan eressz az öveden:D

Rb érti mire gondolok, elmondom a vélemény, általában nem érdekli, de talán 1szer tudok neki segíteni.

#490648 lagwagoner Előzmény: #490642

A Te portfoliod, hogy is áll, pepe? :-D

Igen, igen így is kell vezetni egy naplót, ahogy rbbj teszi.