Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#489046 kerikoma Előzmény: #488610

Kíváncsi vagyok ennek a végére már én is. Lehet Sly-nak lesz igaza és a kgy-ig meghúzzák, aztán a lelépett IG tagok elkezdik az öntést?

Lehet rakok be egy stopot.....

#488610 Zotya32 Előzmény: #488604

Bizony, a phyl-pharma már soha nem "jön vissza" a ma még Phylaxia 1912 holding nyrt néven létező cégbe.

Nem erősödik, hanem egyszerűsödik a Phylaxia...

viszont, ha ennyire egyértelmű már, hogy nem cél a gyógyszergyártási alaptevékenység visszaszerzése, vajon mivel fogják megtölteni a holdingot? mert ha csőd vagy felszámolás jönne, akkor kár ez az egész cécó egy új székhellyel, új tevékenységi körökkel, új IT-vel, rengeteg alapszabály módosítással...

elég lett volna egy ilyen hír is az év elején:

http://www.regiohitel.hu/Aloldalak/hirek/hirek1.php?id=219

#488604 Sly-- Előzmény: #488580

Ez egyértelmű, hogy nevet kell változtatni, mint ahogy az is, hogy a Phylaxia-név 100 éves múltja már Mórénál van, egyre több helyen lehet erről olvasni a neten.

Pl.: http://www.organit.hu/alpha-holding.html

Középen lehet lapozni ezt a prospektust, lásd a Phy.-t a 8. oldaltól...

#488580 Zotya32 Előzmény: #488538

Igen, mivel TP anno mesélte, hogy olvassa a fórumot, gondoltam, ha benéz ide, legalább szembesüljön Köves doktor szobrával, jusson eszébe mit "vágott haza"... de aztán lehet, megmentette a nevet azzal, hogy átadta Mórénak... hamarosan kiderül.... de az én véleményem szerint, ha a Holding túlél, akkor nem viheti tovább a Phylaxia nevet!!

#488546 Johny King Előzmény: #488501

Csaó Zoli!

Nem tudok regisztrálni, mert beteg a gyerek, vagyis az idén nem találkozunk valszeg...

A héten át fogják kötni a hatit, mert 14-én kifut...

Kiváncsi leszek hogyan tovább...

#488538 Sly-- Előzmény: #488501

Ki ez a komoly ember itt az avatarodon, csak nem Köves János?

Forogna sírjában, ha meglátná mivé lett ez a cég...

#488492 Kissherceg Előzmény: #488321

Tudtátok, hogy két hónap erejéig N-Geneben tulaj volt a Pannergy is? :) Maga a cég elég durván termeli a mínuszokat.

#488321 Roberrtto Előzmény: #488320

Én az biztos, hogy ezeket a sz@rokat befejeztem, de magát a magyar piacot is..

Ott van usa, forex, olcsóbban is lehet kereskedni mint itthon

Vicc az egész bét.

#488320 Zotya32 Előzmény: #488315

persze, hogy nincs jelentősége, de ha átvariálom az indulás előtti perceket, akkor 29-ért adhattam volna el 0-ban... ennyin múlik... :)

most nézegetve a napot, ma vettek mindent vackot... kivéve az estmédia... book-ot vettem helyette, hátha lesz március végéig újabb csík srv vétel :))

#488315 Roberrtto Előzmény: #488310

Az nem oszt nem szoroz,

Nagyon kiváncsi vaghyok, hogy ezekkel a pakokkal amit msot megvett valaki mi a terve...

#488310 Zotya32 Előzmény: #488308

amúgy reggel eladtam 3k-t 28 ft-on, mert kellett a pénz, és indultam melózni.... alig telt el 5 perc egyből megjelent 50k 29 ft-on... de ha ez kellett az emelkedéshez... :))

#488308 Zotya32 Előzmény: #488159

persze hogy nincs. Kérdezd meg Slyt mennyivel szokták.... 10k vagy ha nagyon kitörésgyanús akkor 30-50k (és akkor már NBM is vett)... de ők ki is szállnak 1-2 ft-tal fentebb...

#488159 Roberrtto Előzmény: #488156

Gondolj bele, 1 Ft-on fognak 3%-ot, ezt naponta 2szeres tőkeátéttelel megkeresi otpvel vagy bux-szal.

Több millió Ft-nyi kisbüfi nicns aki anyira agyament lenne, hogy ezzel Ft-ozna.

#488156 kerikoma Előzmény: #488154

Legyen igazad:)))

Na tényleg mennem kell, este lehet megnézem, hogy zártunk, nem bánnám, ha lenne egy olyan csík, mint azon a legendás péntek délután:))

#488154 Roberrtto Előzmény: #488151

Szerintem itt nem Ft-oznak fősulis srácok. De ez az én véleményem.

Én úgy gondolom, hogy itt nem 3-4e kisbüfi nincs, de 1e se...

#488151 kerikoma Előzmény: #488147

Szerintem van. Múltkor is meséltem a főiskolás srácokat, ha valaki ügyes, szépen lehetett vele forintozni az utóbbi időbe. Persze az sem fenékig tejföl.....

Persze nem bánnám, ha a Te elképzelésed lenne az igaz:))

#488147 Roberrtto Előzmény: #488133

De szerinted kik akik beálltak 29re? Most öszintén, kisbefektetők vagyunk, van oylan aki most beállna oda???