Kíváncsi vagyok ennek a végére már én is. Lehet Sly-nak lesz igaza és a kgy-ig meghúzzák, aztán a lelépett IG tagok elkezdik az öntést?
Lehet rakok be egy stopot.....
Kíváncsi vagyok ennek a végére már én is. Lehet Sly-nak lesz igaza és a kgy-ig meghúzzák, aztán a lelépett IG tagok elkezdik az öntést?
Lehet rakok be egy stopot.....
Bizony, a phyl-pharma már soha nem "jön vissza" a ma még Phylaxia 1912 holding nyrt néven létező cégbe.
Nem erősödik, hanem egyszerűsödik a Phylaxia...
viszont, ha ennyire egyértelmű már, hogy nem cél a gyógyszergyártási alaptevékenység visszaszerzése, vajon mivel fogják megtölteni a holdingot? mert ha csőd vagy felszámolás jönne, akkor kár ez az egész cécó egy új székhellyel, új tevékenységi körökkel, új IT-vel, rengeteg alapszabály módosítással...
elég lett volna egy ilyen hír is az év elején:
Ez egyértelmű, hogy nevet kell változtatni, mint ahogy az is, hogy a Phylaxia-név 100 éves múltja már Mórénál van, egyre több helyen lehet erről olvasni a neten.
Pl.: http://www.organit.hu/alpha-holding.html
Középen lehet lapozni ezt a prospektust, lásd a Phy.-t a 8. oldaltól...
Igen, mivel TP anno mesélte, hogy olvassa a fórumot, gondoltam, ha benéz ide, legalább szembesüljön Köves doktor szobrával, jusson eszébe mit "vágott haza"... de aztán lehet, megmentette a nevet azzal, hogy átadta Mórénak... hamarosan kiderül.... de az én véleményem szerint, ha a Holding túlél, akkor nem viheti tovább a Phylaxia nevet!!
Csaó Zoli!
Nem tudok regisztrálni, mert beteg a gyerek, vagyis az idén nem találkozunk valszeg...
A héten át fogják kötni a hatit, mert 14-én kifut...
Kiváncsi leszek hogyan tovább...
Ki ez a komoly ember itt az avatarodon, csak nem Köves János?
Forogna sírjában, ha meglátná mivé lett ez a cég...
Tudtátok, hogy két hónap erejéig N-Geneben tulaj volt a Pannergy is? :) Maga a cég elég durván termeli a mínuszokat.
Én az biztos, hogy ezeket a sz@rokat befejeztem, de magát a magyar piacot is..
Ott van usa, forex, olcsóbban is lehet kereskedni mint itthon
Vicc az egész bét.
persze, hogy nincs jelentősége, de ha átvariálom az indulás előtti perceket, akkor 29-ért adhattam volna el 0-ban... ennyin múlik... :)
most nézegetve a napot, ma vettek mindent vackot... kivéve az estmédia... book-ot vettem helyette, hátha lesz március végéig újabb csík srv vétel :))
Az nem oszt nem szoroz,
Nagyon kiváncsi vaghyok, hogy ezekkel a pakokkal amit msot megvett valaki mi a terve...
amúgy reggel eladtam 3k-t 28 ft-on, mert kellett a pénz, és indultam melózni.... alig telt el 5 perc egyből megjelent 50k 29 ft-on... de ha ez kellett az emelkedéshez... :))
persze hogy nincs. Kérdezd meg Slyt mennyivel szokták.... 10k vagy ha nagyon kitörésgyanús akkor 30-50k (és akkor már NBM is vett)... de ők ki is szállnak 1-2 ft-tal fentebb...
Gondolj bele, 1 Ft-on fognak 3%-ot, ezt naponta 2szeres tőkeátéttelel megkeresi otpvel vagy bux-szal.
Több millió Ft-nyi kisbüfi nicns aki anyira agyament lenne, hogy ezzel Ft-ozna.
Legyen igazad:)))
Na tényleg mennem kell, este lehet megnézem, hogy zártunk, nem bánnám, ha lenne egy olyan csík, mint azon a legendás péntek délután:))
Szerintem itt nem Ft-oznak fősulis srácok. De ez az én véleményem.
Én úgy gondolom, hogy itt nem 3-4e kisbüfi nincs, de 1e se...
Nem veszélyes, de legalább nem a 28-at adják, hanem a 30-at veszegetik:))
Szerintem van. Múltkor is meséltem a főiskolás srácokat, ha valaki ügyes, szépen lehetett vele forintozni az utóbbi időbe. Persze az sem fenékig tejföl.....
Persze nem bánnám, ha a Te elképzelésed lenne az igaz:))
De szerinted kik akik beálltak 29re? Most öszintén, kisbefektetők vagyunk, van oylan aki most beállna oda???
cibálják a bajszát?