persze h nekem szól:) de leszarom...:)))
pf-en meg mindenkinek szól...
ha néha benéznének Ha lenne pénzed topikba az itteniek is látnák h milyen ,,jóindulatú is vagy"
persze h nekem szól:) de leszarom...:)))
pf-en meg mindenkinek szól...
ha néha benéznének Ha lenne pénzed topikba az itteniek is látnák h milyen ,,jóindulatú is vagy"
Az azonos szemléletmód a tőzsde halálát is jelentené. Ezt nem is akarjuk. :)
Csakis és kizárólag Karlnak szólt, amit írtam.
Szeretném, ha minél kevesebb bukóval kikeverednétek.
Nem szeretném, hogy essen, de sajna megint arrafelé halad. 2 hete még 34 Ft volt, ez a jelenlegi 28-29 Ft megint 15-16%-os esés és jelenleg semmi emelkedésre utaló jel nincs.:-(
túl sok befektető-típus nincs már a papírban.
van aki sokat bukott, és tartja, mert már elkönyvelte a tanulópénzt, és feldolgozta a veszteséget,
aztán van aki sokat bukott, és a maradékot még kimentette, megpróbál újra talpra állni,
olyanok is akadnak, akik nemrég vették, így max csak harmadoltak, feleztek, nekik még meggondolandó, hogy mikor lépnek ki, ők állhatnak a spekik közt a legjobban.
És ugye vannak a bennfentesek, az ő haverjaik, rokonaik, stb, akik hol tömnek, hol gyűjtenek.... és persze ők tudják a legjobban, hogy mi lesz az elkövetkező 5-9 hónapban...
szerintem kár idegeskedni, egymást piszkálni, mindenki a maga stratégiája szerint kezeli már ezt a szutykot. És mivel ezek homlok egyeneset ellentétesek, így el kéne fogadnunk, hogy soha nem leszünk egy állásponton...
Aztán lehet elemezgetni TA szerint is, de ez max arra jó, hogyha 5-10 büfi azonos módon látja, akkor előbb-utóbb egyikük lépni fog, és azt követi a többi fel vagy lefelé irányba, aztán ha teljesültek a vonalak, akkor leállnak és marad a szokásos napi 1-2 milliós forgalom...
volt tp imádóknak ezt nehéz lenyelni.. sajna
nosza várjuk a mongol hírt ))
Mind amellett, hogy teljesen egyetértek a véleményeddel, némi magyarázatot találhatunk a jelenségre. Kezdő tőzsdés nagyon tud örülni apró sikereknek is. Majd felbátorodva aztán ...
Esetleg kis maradék pénzzel is lehet egy gyenge próbát betenni. Lehet átverés is. Elhitetni a könyvolvasókkal, hogy itt csak ft-ozás folyik. (Majd erre is megkapjuk egyébként a választ.)
De ne bántsuk a játékosokat, ők nem alakítják az árfolyamokat.
"Kívánságod" egybecseng a múltkori vízióddal. Még mindig aktuális. Ilyenkor a játékosok kimenekülnek a remegő kezűekkel együtt. Az ilyen lerántás akkor lenne jó, ha utána elfogynának az eladók, vagyis páncélszekrénybe kerülnének a papírok. Egy ideje már ezt várom, de lehet, hogy tévedek? Szoktam. Mindenesetre én erre akarok játszani. Most amúgy is érzek a nemzetközi levegőben egy visszarendeződést. Mondjuk ebben is tévedhetnék.
hetek óta ezt mondom neki h rosszindulatú...a régiekkel is..
mit művelt a pf-en is mikor ment pár hufot..szó szerint toporzékolt és csak azt hajtotta h tömés tömés...
minden rali végén van tömés:)
.
Rossz olvasni téged már...
Szinte érezni az írásaidból, hogy csak essen...
Meg ne haragudj, de kis rosszindulatot is érzek benne, vegyed csak, majd eladod olcsóbban. Nem tudom mire jó ez..??
nem kicsi rigó vagyok ahhoz:)..
de látom kiváncsi vagy..IT tag lettem a pylben:))) csak hülyéskedek
nem igaz...mielőtt valaki megszólna ezért:)
Te lettél a kecskeméti csillagos gyár hazai vezérigazgatója? :)))
hobbi olyan pénzel játszok ami nem hiányozna a minden napi életből
Legalább ott oké a helyzet akkor!
Hogy is mondják? Aki a tőzsdén szerencsétlen az a magánéletben szerencsés!
olvas tovább..nem tőzsdei hír hanem magán:)..és ma te se fogsz felbosszantani....
boldog névnapot zoltán
célár 25 ))
na jó nem 300! vagy 30 (1 darabbal)))
re jenő )
:D
Marhaság. Nyilván tömni akarnak és megetettek v.mi sz@rral. Mint már annyiszor. Ha valami szuper történés lenne a közeljövőben, nem 1000 darabos forgalom lenne naponta. De csak vegyél sokat, majd eladod olcsóbban. :-((
egyébként nem a 30huf lenne JÓ hanem új vezetők akik valamit kezdenek a maradék céggel
Nocsak, valami bennfentes információ talán?
Megyünk fel 100ig?:))