Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#487553 Higins79 Előzmény: #487547

persze h nekem szól:) de leszarom...:)))

pf-en meg mindenkinek szól...

ha néha benéznének Ha lenne pénzed topikba az itteniek is látnák h milyen ,,jóindulatú is vagy"

#487548 Trisz Előzmény: #487525

Az azonos szemléletmód a tőzsde halálát is jelentené. Ezt nem is akarjuk. :)

#487547 Sly-- Előzmény: #487512

Csakis és kizárólag Karlnak szólt, amit írtam.

Szeretném, ha minél kevesebb bukóval kikeverednétek.

Nem szeretném, hogy essen, de sajna megint arrafelé halad. 2 hete még 34 Ft volt, ez a jelenlegi 28-29 Ft megint 15-16%-os esés és jelenleg semmi emelkedésre utaló jel nincs.:-(

#487525 Zotya32 Előzmény: #487512

túl sok befektető-típus nincs már a papírban.

van aki sokat bukott, és tartja, mert már elkönyvelte a tanulópénzt, és feldolgozta a veszteséget,

aztán van aki sokat bukott, és a maradékot még kimentette, megpróbál újra talpra állni,

olyanok is akadnak, akik nemrég vették, így max csak harmadoltak, feleztek, nekik még meggondolandó, hogy mikor lépnek ki, ők állhatnak a spekik közt a legjobban.

És ugye vannak a bennfentesek, az ő haverjaik, rokonaik, stb, akik hol tömnek, hol gyűjtenek.... és persze ők tudják a legjobban, hogy mi lesz az elkövetkező 5-9 hónapban...

szerintem kár idegeskedni, egymást piszkálni, mindenki a maga stratégiája szerint kezeli már ezt a szutykot. És mivel ezek homlok egyeneset ellentétesek, így el kéne fogadnunk, hogy soha nem leszünk egy állásponton...

Aztán lehet elemezgetni TA szerint is, de ez max arra jó, hogyha 5-10 büfi azonos módon látja, akkor előbb-utóbb egyikük lépni fog, és azt követi a többi fel vagy lefelé irányba, aztán ha teljesültek a vonalak, akkor leállnak és marad a szokásos napi 1-2 milliós forgalom...

#487516 Trisz Előzmény: #487460

Mind amellett, hogy teljesen egyetértek a véleményeddel, némi magyarázatot találhatunk a jelenségre. Kezdő tőzsdés nagyon tud örülni apró sikereknek is. Majd felbátorodva aztán ...

Esetleg kis maradék pénzzel is lehet egy gyenge próbát betenni. Lehet átverés is. Elhitetni a könyvolvasókkal, hogy itt csak ft-ozás folyik. (Majd erre is megkapjuk egyébként a választ.)

De ne bántsuk a játékosokat, ők nem alakítják az árfolyamokat.

"Kívánságod" egybecseng a múltkori vízióddal. Még mindig aktuális. Ilyenkor a játékosok kimenekülnek a remegő kezűekkel együtt. Az ilyen lerántás akkor lenne jó, ha utána elfogynának az eladók, vagyis páncélszekrénybe kerülnének a papírok. Egy ideje már ezt várom, de lehet, hogy tévedek? Szoktam. Mindenesetre én erre akarok játszani. Most amúgy is érzek a nemzetközi levegőben egy visszarendeződést. Mondjuk ebben is tévedhetnék.

#487514 Higins79 Előzmény: #487512

hetek óta ezt mondom neki h rosszindulatú...a régiekkel is..

mit művelt a pf-en is mikor ment pár hufot..szó szerint toporzékolt és csak azt hajtotta h tömés tömés...

minden rali végén van tömés:)

.

#487512 Roberrtto Előzmény: #487498

Rossz olvasni téged már...

Szinte érezni az írásaidból, hogy csak essen...

Meg ne haragudj, de kis rosszindulatot is érzek benne, vegyed csak, majd eladod olcsóbban. Nem tudom mire jó ez..??

#487511 Higins79 Előzmény: #487510

nem kicsi rigó vagyok ahhoz:)..

de látom kiváncsi vagy..IT tag lettem a pylben:))) csak hülyéskedek

nem igaz...mielőtt valaki megszólna ezért:)

#487505 Roberrtto Előzmény: #487488

Legalább ott oké a helyzet akkor!

Hogy is mondják? Aki a tőzsdén szerencsétlen az a magánéletben szerencsés!

#487499 macika Előzmény: #487472

boldog névnapot zoltán

célár 25 ))

na jó nem 300! vagy 30 (1 darabbal)))

re jenő )

#487498 Sly-- Előzmény: #487481

:D

Marhaság. Nyilván tömni akarnak és megetettek v.mi sz@rral. Mint már annyiszor. Ha valami szuper történés lenne a közeljövőben, nem 1000 darabos forgalom lenne naponta. De csak vegyél sokat, majd eladod olcsóbban. :-((

#487486 Higins79 Előzmény: #487472

egyébként nem a 30huf lenne JÓ hanem új vezetők akik valamit kezdenek a maradék céggel

#487484 kerikoma Előzmény: #487472

Tényleg, boldog névnapot:))

Ma reggel a hiradóba hallom, hogy letartóztatták TP-t. Felkaptam a fejem, aztán látom, hogy nem az a TP akire én gondoltam:))