Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#487154 Előzmény: #487147

Egy ilyen "elképesztő gazdasági dinamikával "növekvő országban egy ilyen cég nehezen jut hitelhez, akkor ki a fene kap?!

Re: nincs cím

#487147 banyaiz Előzmény: #487143

Mondjuk ha nem dobják be ezt a végtörlesztési ötletet, és egyéb bankokat sújtó elmebajokat, talán az E-star is könnyebben, jobb feltételekkel , kevesebb kikötéssel jutna forráshoz. Nem biztos de elképzelhető, ha nagyon erőltetem. Na kb így függnek össze a reálgazdasággal , vagy függhetnek össze bizonyos intézkedések.

Nagyon érdekelnének ezek az Otp-s hitel részletek miért hiúsult meg. Erről lehet tudni részleteket pontosan milyen feltételeket írt elő a bank amit a cég nem vállalt?

Re: nincs cím

#487143 hAliG Előzmény: #487141

Ráadásul ha E-Star benyomna egy olyan hírt, ami hosszútávra megoldja a finanszírozási problémákat, akkor szabadulna csak el a pokol.

Egy ilyet szívesen megnéznék, de szerintem erre az esély annyi, mint hogy 5-ösöm lesz a lottón a hétvégén :) (Nem lottózok :D)

Re: nincs cím

#487141 hAliG Előzmény: #487133

Kérdés mire megy ki a játék..

Most már nagyon sok mindenkivel eldobatták, a nagy móka az lenne, hogy miután betáraztak, aztán felhúzzák olyan gyorsan, ahogy csak tudják és olyan magasra, amilyenre csak tudják. A visszaszállókat meg kitömik közben..

Re: nincs cím

#487131 hAliG Előzmény: #487111

Én ezt a taktikát követem, amit írtál :)

Ha lemenne betölteni az legalsó hátrahagyott rést is, akkor duplázok.

Re: nincs cím

#487129 banyaiz Előzmény: #487123

Ez így van.

Mindenesetre lehet benne fantázia most, hogy ilyen negatív érzelmek vannak főleg.

Sajnos úgy benne vagyok Otp-ben, hogy nem akarok több kockázatot felvállalni.

De pl teljes tőke 10-15%-át beletenni hosszú távra ezen az áron az vsz nem lenne rossz hozam/kockázat szempontból. Ha meg teljes ko akkor is elviselhető veszteség lenne.

Nincs még hír

#487126 Sumerologo

Feltételezett repülős vételek ide, feltételezett srv oda, hír nincs.

Az eladási szándékok (lásd: mai kötéslista) még mindig túlsúlyban voltak (vannak). Láttunk már 5500 óta 3 - 4 tömési akciót...

Re: nincs cím

#487123 matgab Előzmény: #487117

Az a baj, hogy az sem jelent semmit, ha jó a cég és jó a koncepció...

Láttam én már NABI-n Exbus-t...!

Re: nincs cím

#487117 banyaiz Előzmény: #487111

Nem igazán foglalkoztam ezzel a céggel, de egyre inkább kezd érdekelni . Mindig is úgy néztem végre egy jó cég a Béten a sok hulladék mutyi papír mellett, de nagyon nem nézegettem számait . Erre most itt is ilyen dolgok történnek. Azért ez csak nem egy Humet kategória.

Át kellene látni sokkal jobban a céget, mondjuk onnan kezdve mennyire komoly emberek vezetik, és nekik mi a vélhető szándékuk vele, mi a tényleges helyzete stb. Gyors fellángolás volt és most kiég, vagy megerősödve jön ki az egészből. A tevékenysége mindenképp jó szvsz, persze ez még önmagában sokat nem jelent.

Re: nincs cím

#487111 Kissherceg Előzmény: #487104

nem csalódtam benned Zoli :) Egyébként,ha nem funda alapján nézem a sztorit és elvetem a szabályaimat, Én se adnám el, hanem tolnék be majd még pénzt olyan árfolyamon, ahol képes vagyok megduplázni a pakk méretet.

Re: nincs cím

#487110 Gyuluska Előzmény: #487091

Szia!

Meg tudnád mondani mi a pontos lejárata a 2012-ben lejáró rövid kötvényeknek?

Előre is köszi!

Re: nincs cím

#487105 rbbj11 Előzmény: #487084

tegnap irtam: végsö kitárazó szakaszba léptünk, ami ält. csak pár napig tart. Utána oldalazó posvány, vagy azonnali pattanás. Minden más valószínütlen.

Re: nincs cím

#487104 banyaiz Előzmény: #487085

Esett a papír egy nagyon komolyat. Nem tanácsként, vagy állásfoglalásként, de az biztos, hogy ha 10 k környékéről lenne ilyen papírom, 3 k környékén max akkor gondolkodnék el az eladásán ha vmi olyan funda hír van ami csőddel járhat, vagy azt látnám szétlopják a céget vagy hasonló alap probléma. Pl benne van vki 10 millával 10 k-ról egyszerűség kedvéért, van most 7 milla bukója kb. Elad megvédett 3 millát. Nem ad el legrosszabb esetben még 3-at bukhat.

Viszont ha csak egy picit javul a cég megítélése könnyen kereskedhetnek vele 1-2 hónap alatt 6-7-8 k-n. Hosszabb folyamatokról nem is beszélve.

Jó lenne átlátni ezt a céget. Szerintem a legnagyobb kockázat az lehet, hogy vmi olyan mutyizást hoznak össze ami jelentősen lecsökkenti a részvények értékét, nagy részvénykibocsátás, vagy kiszorítás amit Lupin kolléga szokott emlegetni.

Viszont amivel a cég foglalkozik az ígéretes tevékenység vsz, az meg, hogy túl gyorsan nőttek és forrás kell ilyen környezetben, hát nem a legjobb hír, de könnyen lehet átmeneti probléma.

Szóval kb ennyi a véleményem, nem adnám , és ha nem lenne bőven más részvényem, vennék is belőle ilyen 3-4 k-s árakon, de ezt vsz hosszú távra kellene tartani akármi is lehet belőle.

Re: nincs cím

#487102 rbbj11

"őt, szerintem ha tőzsdés marad, épp a félelmeitől lesz nehezebb megszabadulnia, aki már átélte, mint attól, hogy újra így járjon. (Magyarul túl gyorsan dob, túl szűk stopokkal.)"

Teljesen igaz!!