Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #487085

Esett a papír egy nagyon komolyat. Nem tanácsként, vagy állásfoglalásként, de az biztos, hogy ha 10 k környékéről lenne ilyen papírom, 3 k környékén max akkor gondolkodnék el az eladásán ha vmi olyan funda hír van ami csőddel járhat, vagy azt látnám szétlopják a céget vagy hasonló alap probléma. Pl benne van vki 10 millával 10 k-ról egyszerűség kedvéért, van most 7 milla bukója kb. Elad megvédett 3 millát. Nem ad el legrosszabb esetben még 3-at bukhat.

Viszont ha csak egy picit javul a cég megítélése könnyen kereskedhetnek vele 1-2 hónap alatt 6-7-8 k-n. Hosszabb folyamatokról nem is beszélve.

Jó lenne átlátni ezt a céget. Szerintem a legnagyobb kockázat az lehet, hogy vmi olyan mutyizást hoznak össze ami jelentősen lecsökkenti a részvények értékét, nagy részvénykibocsátás, vagy kiszorítás amit Lupin kolléga szokott emlegetni.

Viszont amivel a cég foglalkozik az ígéretes tevékenység vsz, az meg, hogy túl gyorsan nőttek és forrás kell ilyen környezetben, hát nem a legjobb hír, de könnyen lehet átmeneti probléma.

Szóval kb ennyi a véleményem, nem adnám , és ha nem lenne bőven más részvényem, vennék is belőle ilyen 3-4 k-s árakon, de ezt vsz hosszú távra kellene tartani akármi is lehet belőle.