Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#487231 Sumér harcos Előzmény: #487206

a lökháritókról,indexekről,és arról,hogy nem merte hátulról fotózni,mert ott vigyorogna a négyzet alakú rendszám az okból mert nem fér be az Europai szabványrendszám a lökháritó USA szabvány kialakitása miatt.

meg egyszerűen ismerem a Hondát.

az elmúlt 20évben gyártott 3ajtós civicről is megmondom melyik Europai, melyik USA modell első pillanatásra.

nézz meg egy másik ugyanabban az évben gyártott S2000-et,amit hirdetnek, tüzetesen,már rögtön szembetűnik,hogy az indexek teljesen mások....sőt az europai modelleken a lökháritók is..

egyszer volt egy bőrős, klimás 3 ajtos civicem,asszem 1.6esi volt,piros,foliázva...

USA modell volt,mikor vettem nem is foglalkoztam vele, Makón vettem háztól,rohadt jó áron, kurtára lealkudtam....

csak egyszer vmi alkatrész bexart,bevittem egy mitsubishi szalonba,javitsák meg....

szolnak vissza,hogy lopott az auto....mire kiderült,hogy nem europai,azért tök más minden...

akkor jött a további meglepi, minden alkatrésze nem egyezett,különbözött az europaitól-igy bontoban esély sem volt vmit is találni......az alkatrészek ára drágább volt,mint europai társainak ráadásul.

ez a gép még mellesleg törött is volt előttem.....

végül az autopiacon adtam el egy ügynöknek,igaz drágábban,mint vettem 1év után...de költöttem is rá...

soha nem kellene usa modell honda még1szer.

szervizkönyv téma igaz,részben................10éves autonál,állapot a lényeg-főleg ha volt már 10 tulaja,szervizkönyv meg sehol...

de azért ne egy gazdázzunk már szervizkönyv nélkül.......mert ez azért messziről bűzlik...

#487222 Sumér harcos Előzmény: #487203

ezekkel mindkét elgondolás megvalósulhat,a hajtás és veteránozás(idővel) is elfogadható pénzért,plusz a Honda imádat is:)

engem vonz a veterán mizéria is,de ezek a tipusok még azért nem azok:)

#487221 hosszhuszár Előzmény: #487179

Jó a 3M is kézi polírra....gépi, meg olyan, veszel 1 gépet a brico, obi, valamelyikében, azokkal kárt nem tudsz tenni az autóban, erre mérget vehetsz...

De gépi polír....igaz nem olyan, de gépi...

Ha metál fényezés, akkor lakkos.

Ha vizesen megcsiszolod, vizes 1500-as csisz papírral a karcot, elméletileg kihozza, aztán felpolírozod, észre sem lehet majd venni..

#487206 KawaBazsy Előzmény: #487192

Nekem konkrétan az ára tetszik, meg a piros bőr. Ez utóbbi nagyon üt, eddig még csak szürke meg fekete bőrös autóm volt, most már egy szépet szeretnék. :-) Honnan tudod, h amerikai?

A magyar szkönyv az nekem nem sokat jelent, mindenki úgy hamisítja, ahogy akarja. A Saab-nak sem volt, mégis makulátlan, szervizelt állapotban volt. 10 éves kocsinál már csak az állapotnak hiszek.

#487203 KawaBazsy Előzmény: #487173

Honnan jött ez a veterán alap? Nekem eszembe se jutna, mert akkor vigyázni kéne rá, nem hajtani. Én nem veteránozni akarok, s dörzsölgetni a markom nézegetve a kocsit, ha megy fel az ár, hanem jókat autózni.. :-)

#487192 Sumér harcos Előzmény: #487056

na most ezzel a példánnyal rohadtul nem stimmel semmi....

semmi szin alatt nem kéne,nem véletlen az ára sem vsz.

a következő a hiba,a szépségpötty...

azt irja 1 gazdás,oké legyen,de kb a mesében,egyszerűen kizárt....

mivel ez az S-amerikai mérföldes példány,kint biztos nem helyezték forgalomba....hogyne.

azonkivűl nincs szervizkönyv......

ha olyan egy gazdás én hoztam ki szalonból gép,akkor azért csak megvan vhol,ha pecsételés le is állt olyan 80000km-nél a szalonban,mert utána kontárhoz hordtam.....legalábbis az én szalonból hozott gépeimnél mindig megvolt a szervizköny...

azonkivűl ami bizonyiték még az 1 gazda cáfolására,a rendszám..

2004 szeptemberétől van eu-s rendszám,ezen már az van....

holott az auto 2002-es.......ezt mondjuk még sokféleképpen ki lehet magyarázni...

de állitom,hogy a rétegvizsgálóval meglepném a drága őszinte tulaját,ha kiszállnék a helyszinre...

ha az ember mindezeket képes elviselni, 1-ütt élni vele,akkor valóban ő az igazi,más nem az ára miatt....

de részemről nem.

azonkivűl nekem volt már USA modell Hondám is,mégegyszer nem kéne...minden más rajta,alkatrész ellátásban is.

#487179 banyaiz Előzmény: #487127

Van néhány finom karc amit eltüntetnék ilyen kis felületi vmik, azért néztem ezt a zainót mert kézi polírozásra is ajánlják, de hogy ér e valamit az nem tudom. Ahogy nézem ez a 3 M csak gépi polírozásra van, azt nem merném bevállalni nem vagyok szakember még a végén több kárt tennék mint hasznot. :)

#487173 Sumér harcos Előzmény: #487038

de kevesebbet gyártottak vmivel,mint MX-5-ből,ráadásul csak 3 évig gyártották.

azonkivűl crx-ben(most csak a 1992-1996 targa crx-ről beszélek,a másik nem érdekel-ugyan gyerekkoromban az is nagyon tetszett) a vti-ből már most is alig van,

van olyan,hogy a németeknél a mobilén csak 10 db vti targa van,abból 8db agyanbaxott és a következő 5 éven belül eltűnik vmi bontóba,ha nem kerül jó kezekbe.

A 125loerős ESI változatot nem kultiválom,abból még több van-de ott sem lehet Dunát rekeszteni,ESI-t már találnék itthon is,ami okés-de csak a VTI.

S2000-ből pedig 112.000db-ot gyártottak,ebből mindössze 19.000db került Europába 10 év alatt,mese nincs mindkettő iszonyú jó veterán alap,azonkivűl rendkivűli játszósauto.

A Mazdával szemben veterán szempontból a darabszám mindenképpen mellettük szól.

#487127 hosszhuszár Előzmény: #486986

Ha polírozó anyag, akkor 3M.

Mélyebb karcokra 3 fázisút, fényesíteni 1 fázisút.

nem olcsó, de a legjobb.

#487038 KawaBazsy Előzmény: #486979

Mit csináljunk, ha mindenkinek ez kell, mert jó az ár/érték aránya..?! :-)

Ha ritkaság kell, aminek csak nőni fog az ára (hihetetlen, hogy mindenben csak a pénz számít, tehát vagy 5-öt egyen, vagy egyre értékesebb legyen, milyen vallású is vagy? :-), akkor a CRX-ből sem gyártottak sokkal kevesebbet egy adott évben sztem..

#487036 KawaBazsy Előzmény: #486987

Nézd, én tudom, h nagyon jó kocsi. De 4M-ért már jobb autót is lehet venni, mint egy felhúzott sornégyest. Pl tavaly volt 3-ért egy Z3M, a már említett sorhat 321 lovas motorral. AZ minden oldalról jobban kéne. S nem mellesleg a duplája volt az ára újkorában..

#486999 banyaiz Előzmény: #486998

Vagy pl Nissanok is tetszenek nekem Almera, Primera semmi extrát nem tudnak , formájuk is egyszerű mégis bejönnek. Primerában volt olyan rokonságban ami elfutott 500 k-t 10 év alatt minden különösebb gond nélkül.

#486996 banyaiz Előzmény: #486994

Nekem tetszenek ezek a puritán német kocsik is pl skoda octavia, vagy vw passat az egész úgy néz ki mint egy doboz, teljesen egyszerű forma , de valahogy mégis bejön.

Igaz a múltkor a közelébe kerültem egy Renault Thaliának, soha nem tetszett a formája , de alaposan megnéztem közelről kívül belül és annyira ronda volt, hogy már tetszett. De tényleg. Nem olyan rossz ár érték arányban szerintem. :) Ezt csak azért mondom, hogy elég furcsa az ízlésem.

Ja aztán emlegeted majd ezek a mai fiatalok nem tudnak viselkedni, csak a drogok, szex , meg az autók, és , hogy száguldoznak. :)

#486995 Sumér harcos Előzmény: #486992

nagyon szép a Takeri...sőt az ÚJ MX-5 is már ilyen agresszor arccal jön rövidesen,szép irányba halad a Mazda nagyon.

#486994 Sumér harcos Előzmény: #486992

az van 2 is(konzervativ gépjármű):))

nekem nem olyanra lenne szükségem:)

30 év múlva,már hogy a francba ne lennék(lennénk) már jó formába?Akkor még olyat csapok a boccanovába az asztalra,hogy hamutál leveri a csillárt:)Bazsy meg csak nézi:)