Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#486992 banyaiz Előzmény: #486989

25-30 év múlva nem biztos már túl jó formában leszünk. :)

Agresszív nagyon ez az új 6-os széria, gonosz kinézete van, tetszik képek alapján.

Feleség akkor főleg egy konzervatív családi autóra van szükséged. :)

#486989 Sumér harcos Előzmény: #486986

tetszik a 6-os sorozat.

már a 626 is tetszett anno..626 volt is vmikor a családban egy 3 éves,igy gyerekkori élmények garmadája köt a márkához.

De a leendő utód-gyönyörű:

http://mazdatakeri.com/

élményautoban csak Honda,kész-ez pedig beszűkült lehetőségeket kinál,VTI CRX,S2000....ezt pedig elpakolnám örökre:)majd 25-30 év múlva is megkeresnélek,hogy kerüljünk 1-et vele:)

#486987 madA_ Előzmény: #486754

Egészen addig nem fogod érteni miért kerül ennyibe, míg nem vezetsz egyet. Nagyon sok nagy teljesítményű autóban ültem és vezettem már, de ez tényleg valami félelmetesen jó. Sajnos egy idő után kevés az erő, főleg alul veszettül erőtlen, emiatt adtam el én is. De hogy közeleg a tavasz, egyre jobban hiányzik.

#486986 banyaiz Előzmény: #486984

http://www.zaino.hu/zpc.html

ezeket a zaino cuccokat próbálta már vki? Ezt a finom polírozót megpróbálnám.

Nagy reklám szöveg van hozzájuk. Esetleg gyakorlati tapasztalat vkitől?

Sumér vegyél Mazdát , bármilyet, de főleg 6-ost. Körbejárod, beülsz, és szerelem első látásra, még a barátnőd sem találhat benne kivetnivalót bármennyire kényes az ízlése. :)

Nézd meg pl ezt, egszerűen gyönyörű szerintem: ) http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/6/mazda_6_2.0_te_plus_53e_kmxenonbose-5546512

Igaz nem egy élményautó, de megveszed 10 évig van kocsid, akkor becseréled egy új 6-ra így nincs gondod a kocsikra következő néhány évtizedben. Előbb utóbb úgyis lenyugszol és nyugdíjas tempóban vezetsz majd, nem kell mindenféle élményautó, már az is élmény lesz, hogy kilátsz a fejedből :)

#486984 Sumér harcos Előzmény: #486983

már a Z3 sem tudta hozni az MX-5 konkurens szerepet:)

Negatív: Eleinte minőségi problémák, gyenge alapmotor és nem túl élvezetes futóműhangolás, nyitott változatnál kis csomagtartó, átázó vászontető.

mikor irnak ilyeneket egy MX-5-re?:))

#486981 Sumér harcos Előzmény: #486975

ez is teljesen igaz, a nagy cm3,nagy lóerő,automatával jó csak.

nyitott-targa

szivó-nem turbo

vti szivómotor,annyit tud élvezetre,mint sok 2000cm3 turbóval.

igaz,ezt elfelejtettem,hogy a bmw-k is szivomotorok főleg.

Triumph csak az OT miatt és az ára miatt érdekelhet és csak,mert már nincs a palettán.

#486975 KawaBazsy Előzmény: #486972

Mit értesz a "nyitott szívó pl vti" alatt? A BMW-k is főleg szívómotorok. Ha meg vezettél már M3-at, az ugyanaz a teknika, ugyanúgy 8 ezret forog, csak több hengerrel, meg köbcentivel (E36 nagymotoros: 3201ccm, 321 ló).

Sportolni persze h kézi váltóval a jobb, de azért az autózás idejében főleg közlekedik az ember. Ha elég erős motor van az automata alatt, akkor ott már azt csinál gázra, amit akarsz. Corvette pl nem kéne kézi váltóval.

Ez a Triumph ez klasszikus angol roadster. Akkor a Mazda is kell, h tetszen.. :-)

#486972 Sumér harcos Előzmény: #486960

az enyémnek kézzel,hogy a jövőben mit találnék az mind1...ha rászánom magam...

egyébként a kézi mechanikustól sem riadnék vissza,mert az akkor 1-el kevesebb hibásodási lehetőség.

vezettem bmw-t,nem rossz,tetszik a hang,de soha nem éreztem volna olyan jól magam vele,mint egy nyitott szivóval pl. vti-az automatát még mindig nagyon utálom-volt a kezem között néhány darab belőle,de még mindig öregednem kell hozzá...vagy lehet soha nem fogom már szeretni..

egyébként ami foglalkoztat még,hasonló árban esetleg vmi OT cabrio lázálom,ami már kész állapotban van...

ebből csak Triumph-mivel cabrio,mivel megszűnt márka,mivel ebből több már nem lesz...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/triumph/spitfire/triumph_spitfire_mkiv-5476813

http://www.hasznaltauto.hu/auto/triumph/spitfire/triumph_spitfire_mkiii-4667404

ez a 2 irány van ,nagyjából letisztult lázálmok közül...és nem 2 honapra rendezkednék be vele,hanem sok évre..

#486960 KawaBazsy Előzmény: #486958

Motorosan nyílt a teteje, vagy kézzel?

Még egy kérdés. Vezettél már sokhengeres automatát? Nem fogott meg?

#486958 Sumér harcos Előzmény: #486956

pedig crx lesz valszeg németből,vagy makulátlan vagy szétszedem,összerakom...csak vti,és nem kizárt,hogy elpakolom veteránnak:)

ilyen rémálmaim vannak:)

ez most a legnagyobb lázálmom:)

#486956 KawaBazsy Előzmény: #486951

Akkor most nyitott kell? Mert azt nem mondtad.. De CRX-ed volt már egy valag, vehetnél már mást is. :-) Mennyi pénzen belül nézelődjünk? :-)

#486951 Sumér harcos Előzmény: #486942

vsz tök széria auto,teljesen kiöregedett forma...

ha játszósautora szánnám magam,biztos,hogy nem ilyet vennék..

nem is cabrio..

beleolvad a szürke hétköznapok járgányaiba....

magamnak semmiképpen...ilyen alapon akkor jobb,ha marad a mostani kombim...az,hogy milyen motor van benne-számomra részletkérdés,ha nem fog meg-nem tetszik...

ez a választás,még a 4 személyes cabriok táborától is silányabb lenne,ha már auto**** szemmel nézem az ügyet.

#486838 Sumér harcos Előzmény: #486779

mutass egy igazán kuriozum 4 henger feletti megfizethető vmit....nincs ilyen.

a kuriozum ott kezdődik,hogy az auto teteje nem fix:)