Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#486596 Zotya32 Előzmény: #486590

ugyanaz a cég, szóval már innen is látszik, hogy a phyl-pharma beépült az Alpha-Holdingba. nem véletlenül kerül ki 100 év után a gyógyszergyártás a Phylaxia tevékenységei közül... ez aztán az igazi születésnapi ajándék Köves doktornak...

#486563 Zotya32 Előzmény: #486559

amíg a pénzed java megvan, lehet jobb, ha kilépsz innen. nekem már teljesen mindegy, hogy 0 ft, vagy 30 ft.

#486559 kerikoma Előzmény: #486550

Már szinte az az érzésem volt, hogy ügyesen 30 fölött leszünk egy darabig, de azt sem bírjuk tartani.... lehet kiszállok a francba és nem nézem ezt a kínlódást....

#486326 Elcamino65 Előzmény: #486156

Szia Trisz!

Azért nem reagáltam a gusztustalan embereket akik engem támadtak,mert nem tartom őket

partnernek hozzá. Biztos sokkal jobban keresnek a tőzsdén ,de én korrektebb embernek tartom magam.

"Eladták az ördögnek a lelküket" :-)

És azért sem reagáltam a támadásomra,mert nincs miért védekeznem.

A pf-en az érintettnek elmondtam a véleményem.

Ennyi,lezártam.

Tudom,hogy mi az igazság,ilyen-olyan emberekkel nem foglalkozom.

Minden jót.

Undorító emberek,(tudjátok,hogy kikről beszélek)mindenkit kikezdenek.

#486241 Roberrtto Előzmény: #486240

Ennyit arról, hogy kisbüfik szórakoznak vagy sem.

Egyik nap belevesznek nyitóban rögtön 4-5 millióval, ma meg ilyen nevetséges kereskedés van??

#486179 Zotya32 Előzmény: #486156

Semmi baj. Azért írtam, mert egyrészt ott voltam, és El egyáltalán nem tp-ék mellett állt, másrészt hibásan lett leírva az ami miatt indult ez a kampány El ellen. Zsada már korrigálta, harmadrészt meg más is ismeri azt a listát és azon semmi nincs rajta ami a szavazásra utal.