ugyanaz a cég, szóval már innen is látszik, hogy a phyl-pharma beépült az Alpha-Holdingba. nem véletlenül kerül ki 100 év után a gyógyszergyártás a Phylaxia tevékenységei közül... ez aztán az igazi születésnapi ajándék Köves doktornak...
ugyanaz a cég, szóval már innen is látszik, hogy a phyl-pharma beépült az Alpha-Holdingba. nem véletlenül kerül ki 100 év után a gyógyszergyártás a Phylaxia tevékenységei közül... ez aztán az igazi születésnapi ajándék Köves doktornak...
itt a kérdésre a válasz, hogy lesz-e még valaha a holdingé a phyl-pharma zrt.
gyanítom, lesz a tőzsdén egy alpha holding pár éven belül...
Hát igen,.
Szerintetek is a tegnapi vevők voltak a mostani boritók?
amíg a pénzed java megvan, lehet jobb, ha kilépsz innen. nekem már teljesen mindegy, hogy 0 ft, vagy 30 ft.
Már szinte az az érzésem volt, hogy ügyesen 30 fölött leszünk egy darabig, de azt sem bírjuk tartani.... lehet kiszállok a francba és nem nézem ezt a kínlódást....
Szerintem ez ugyanaz aki tegnap megvette a 30at...
31, de gondolom pár darabbal, én is most néztem meg.
http://phylaxiaholding.hu/webpage/
ezen az elavult honlapon mikor akarnak változtatni?
Sem a vezér neve, fotója, sem a lentebb írtak nem fedik a valóságot.... :))
Szia Trisz!
Azért nem reagáltam a gusztustalan embereket akik engem támadtak,mert nem tartom őket
partnernek hozzá. Biztos sokkal jobban keresnek a tőzsdén ,de én korrektebb embernek tartom magam.
"Eladták az ördögnek a lelküket" :-)
És azért sem reagáltam a támadásomra,mert nincs miért védekeznem.
A pf-en az érintettnek elmondtam a véleményem.
Ennyi,lezártam.
Tudom,hogy mi az igazság,ilyen-olyan emberekkel nem foglalkozom.
Minden jót.
Undorító emberek,(tudjátok,hogy kikről beszélek)mindenkit kikezdenek.
Ennyit arról, hogy kisbüfik szórakoznak vagy sem.
Egyik nap belevesznek nyitóban rögtön 4-5 millióval, ma meg ilyen nevetséges kereskedés van??
Semmi baj. Azért írtam, mert egyrészt ott voltam, és El egyáltalán nem tp-ék mellett állt, másrészt hibásan lett leírva az ami miatt indult ez a kampány El ellen. Zsada már korrigálta, harmadrészt meg más is ismeri azt a listát és azon semmi nincs rajta ami a szavazásra utal.