Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#486156 Trisz Előzmény: #485578

Zotya!

Világért sem szeretnélek megsérteni. Félre ne érts. De ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Te most itt a legnagyobb jóindulattal győzködsz szeplős embereket arról, hogy Elci szeplőtlen. Mi bizonygassuk nekik, hogy Elci nem hazug ember!?

Én értem hogy a világ is kezd ilyen groteszkké válni, de azért vegyük azt is figyelembe, hogy ez Elci oldaláról nézve nem túl méltányos. (Agylövést kap lassan a PF-en.) Itt felnőtt emberek kommunikálnak egymással. Ha valakinek ennyire elrugaszkodik a véleménye a valóságtól, hát istenem. Az őket jellemzi. Mi ne váljunk erőszakossá azért mert a tőlünk eltérő véleményt képviselőknek ez a stílus fekszik. Leírtuk a véleményünket, ez korrekt. Ha szemtelen választ kapunk, hát engem nem zavar. Másra nem képesek ezek szerint.

Remélem nem bántottalak meg.

Re: 2012.02.29.

#485906 Roberrtto Előzmény: #485810

Szerintetek a majdnem 1 milliós hati mi okból lehet nyitva?

Lefelé vagy felfelé akar keresni?:D

Ha jól tudom ezeknél a hatiknál sokkal nagyobbat lehet kaszálni mint simán 25ön venni és 50en eladni, ha előre meghatároza az ember hol akarja eladni nem?

Bocsánat, ehhez nem értek, köszi a felvilágosítást:)

#485810 joepappa Előzmény: #485807

azt észrevettétek, hogy a móré összeapportálta a cégeit egy szép kis holding zrt-be közte phil pharmát is?

#485807 joepappa Előzmény: #485364

kácsor cég az, a hevesi építő kft.-n keresztül tulajdonos, a hevesi építő kft ahol kácsor a főnök egy német cég a tulaj ennek a német cégnek van mégegy érdekeltsége idehaza és lám ott is a kácsor a főnök.

#485783 Zotya32 Előzmény: #485777

Ha még lesz papírjuk... Böjthe-pakk tuti, de a többiekében nem vagyok biztos. szerintem TP már nem sokáig lesz részvényes...

"Az Igazgatótanács tagjai - az igazgatótanács létszámának csökkenésére irányuló

alapszabály módosítási javaslatra tekintettel - a határozatképes közgyőlés hatályával

bejelentették lemondásukat. "

Tippem szerint a közgyűlés után, már jelentési kötelezettség nélkül, a régiek eladják majd a papírjaikat...

#485777 Roberrtto Előzmény: #485760

Te mit szólsz ehhez Zoli?

Én végülis úgy vagyok ,hogy odaadhatom a szavazati jogomat bárkinek, végülis nem oszt nem szoroz. De félek vihar elsz ez a biliben.

Böjte 10%ával, Móré, TP és a többi Holdinghoz közeli emberke papírjai sokka több lesz mint a miénk.

#485760 Zotya32 Előzmény: #485656

Tisztelt részvényesek!

Ahelyett, hogy sérelmeinkért egymás mardosnánk, össze kell fognunk. Igen, el kell ismernem sokaknak nem hittem itt kezdetben, nem hittem hogy ennyire nincs ellenörzés ebben az országban, hogy ilyen dolog amiket leirtatok megtörténhet még 2011-ben, amikor elmentem itt sok forumozoval együtt szavazni a közgyülésre. Óriásit csalódtam a vezetőségben ott, véleményem eléggé rossz, inkább nem feszegetném.

Tájékoztatlak titeket, hogy ma feladtam több újsághirdetést alábbi szöveggel "Phylaxia részvényeseket keresek Email: phylaxia@gmail.com. Tel: xx-xxx-xxxx". Eredetileg a szöveg úgy szólt: "Phylaxia részvényeseket és károsultakat keresek. Hova tünt 5 milliárd forint? Email: phylaxia@gmail.com. Tel: xx-xxx-xxxx" De ez jogilag azt mondták nem megjelentethető.

A következő újságokban mint közlemény fog megjeleni:

Délmagyar 2012.03.03, 2012.03.05, 2012.03.07, 2012.03.09, 2012.03.10.

Déli apró: 2012.03.05, 2012.03.12

magyar bazár Huba és egyéb fajtái: 2012.03.12 (ezeknek az újságoknak sajnos a hirdetéseket hétfőn postázzák, igy nem jelenhet meg a ma feladott hirdetés most hétfőn)

Akinek van bármilyen ötlete, melyik az az ujság ami segithet a részvényeseket ilyen rövid idő alatt összeszedni, kérem szóljon. Minden segitséget szivessen veszek. Kifizetem a hirdetés árát.

A fenti hirdetések interneten is elérhetők lesznek. Kiváncsi vagyok mekkora lesz az összefogás és milyenek lesznek a visszajelzések.

egyéb: lehetőség van arra, hogy valaki aki nem akar elmenni a közgyülésre,megbizzon mást hogy az szavazzon helyette. Ha sikerül elég szavazatott összegyüjteni, akkor lehet kezdeményezni rendkivüli közgyülés összehivását és közgyülési pontokra is javaslatot lehet tenni.

Ötleteket várok.

Üdvözlettel: zsada

Re: nincs cím

#485654 Sly-- Előzmény: #485578

OK, én is így gondolnám, csak akkor érthetően kellene fogalmazni. Pláne annak, aki ilyenbe vág bele...

"Most pedig nyilvánosság…

#485578 Zotya32

"Most pedig nyilvánosságra hozzom, ki szavazott igennel tavaly"

és ebben a listában van ugye egy olyan kisbüfi, aki nem éppen Velük van a fórumos tevékenysége alapján, ezért ellentmondásos, hogy mégis Velük szavazott "igen"-re.

sly36

Sly, te is megkaptad ezt a listát, tudod, hogy nincs benne semmi arról, hogy ki mire szavazott. És Elci végképp nem támogatta tp-éket....

#485515 Trisz Előzmény: #485372

Természetesen mindenki azt írhat ide amit akar. Ezzel azért saját magát is jellemzi. Az biztos, hogy akit most teli torokból szidalmaztál, eddig még nem hazudott. Veled ellentétben. Persze erre pedig te nem vagy annyira érzékeny. Ez is téged jellemez.

#485482 Roberrtto Előzmény: #485433

Rendesen lesz@rja most mindenki.

Az állítólagos kisbüfik is egyszerre kapnak ki 5 milliót, pl tegnap reggel. Ma meg 1 db forgalom sincs.

Hmhm, érdekes.