Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2012.02.29.

Zotya32 Előzmény: #485656

Tisztelt részvényesek!

Ahelyett, hogy sérelmeinkért egymás mardosnánk, össze kell fognunk. Igen, el kell ismernem sokaknak nem hittem itt kezdetben, nem hittem hogy ennyire nincs ellenörzés ebben az országban, hogy ilyen dolog amiket leirtatok megtörténhet még 2011-ben, amikor elmentem itt sok forumozoval együtt szavazni a közgyülésre. Óriásit csalódtam a vezetőségben ott, véleményem eléggé rossz, inkább nem feszegetném.

Tájékoztatlak titeket, hogy ma feladtam több újsághirdetést alábbi szöveggel "Phylaxia részvényeseket keresek Email: phylaxia@gmail.com. Tel: xx-xxx-xxxx". Eredetileg a szöveg úgy szólt: "Phylaxia részvényeseket és károsultakat keresek. Hova tünt 5 milliárd forint? Email: phylaxia@gmail.com. Tel: xx-xxx-xxxx" De ez jogilag azt mondták nem megjelentethető.

A következő újságokban mint közlemény fog megjeleni:

Délmagyar 2012.03.03, 2012.03.05, 2012.03.07, 2012.03.09, 2012.03.10.

Déli apró: 2012.03.05, 2012.03.12

magyar bazár Huba és egyéb fajtái: 2012.03.12 (ezeknek az újságoknak sajnos a hirdetéseket hétfőn postázzák, igy nem jelenhet meg a ma feladott hirdetés most hétfőn)

Akinek van bármilyen ötlete, melyik az az ujság ami segithet a részvényeseket ilyen rövid idő alatt összeszedni, kérem szóljon. Minden segitséget szivessen veszek. Kifizetem a hirdetés árát.

A fenti hirdetések interneten is elérhetők lesznek. Kiváncsi vagyok mekkora lesz az összefogás és milyenek lesznek a visszajelzések.

egyéb: lehetőség van arra, hogy valaki aki nem akar elmenni a közgyülésre,megbizzon mást hogy az szavazzon helyette. Ha sikerül elég szavazatott összegyüjteni, akkor lehet kezdeményezni rendkivüli közgyülés összehivását és közgyülési pontokra is javaslatot lehet tenni.

Ötleteket várok.

Üdvözlettel: zsada