Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nyári gumi

#485759 kápé Előzmény: #485757

tucat autóra,de szeretek sportosan vezetni :)

Én a CF1 Proxes-re lennék kiváncsi

Eladó a voyagarem, ha is…

#485754 Ricsi

Eladó a voyagarem, ha ismerőst érdekel. 96-os, 3,3 benzin, automata, minden működőképes (klima, tempomat, szóval minden). Nem alkuszom, 550 000 az ára.

Re: nincs cím

#485752 KawaBazsy Előzmény: #485726

Akkor nézegettem nagyon, amikor eladtam a 6-os BMW-m, ez is olyan nagy, lapos kupé dögös hanggal. De van aut. váltója, meg nyitható a teteje. S el lehet hozni occsón..

#485750 hosszhuszár Előzmény: #483026

haveromnak van egy eladó saab-ja, fekete, 2000-es turbo, az erősebbik, cabrio, bőrös, kézi váltós, 50e km van benne, 2003-as, vagy 2004-es,már nem emlékszem.

Sérült volt a bal eleje, de mindenből újat kapott.

röviden ennyi, 2,5-et kér érte.

Ha érdekel, Téged, vagy esetleg valakit, összehozom vele.

nyári gumi

#485749 kápé

Véleményeteket kérném a "Toyo CF1 Proxes" gumiról

Nem találok semmi érdemleges infót-tesztet

köszönöm

Felrakattam a nyári gum…

#485694 KawaBazsy

Felrakattam a nyári gumikat, csúsztak már a téliek ebben a melegben. A szerelőnél áll már egy ideje egy Ford Thunderbird kupé, kompresszoros, tetőablakja is van. Bagóért adja, elkezdett izgatni..

#485386 banyaiz Előzmény: #485323

Nem vitték még el azóta? Legalább 1-2 éve te is hirdeted ha jól emlékszem.

Pedig szép nagyon a képek alapján, gondolom nem is gyilkoltad nagyon .

Ennyire nem keresik ezt a típust?

#485383 banyaiz Előzmény: #485296

Ejha kipróbáltál egy pár típust. Meglepő, hogy bömössel ilyen gondok voltak, minden bedöglött rajta. Nem lehet , hogy inkább 340 k volt benne? :) Nem értek hozzá de csodálkozom 140 k nál ilyen gondok előjönnek , mondjuk fékbetét az fogyóeszköz, kormánymű pl hát furcsa. Igaz ki tudja ki volt a gazdája előtted, lehet vmi vadbarom kezében volt.

Én nem vagyok híve ennek a sűrű autó cserélgetésnek. Most is mikor elkezdtem dízel 6-os mazdát keresni kb 1,5-2 éve , megnéztem jópárat, de vmi iszonyú fárasztó. Felhívom képek alapján jónak tűnik. Mondom neki tényleg jó, nincs semmi sérülés stb stb Tökéletes hibátlan mondja telefonban ejhaj stb. Elautózok 200 km-t. Kiderül, hogy 3 elem fényezve, belülről lepusztulva stb. Kinek van erre türelme évente ilyen ****kkal kínlódjon? Abba is hagytam a keresését, vmi nagyon alkalmalmi vétel beesik esetleg akkor talán rámozdulok.

Nekem ez típus lenne amire azt mondom érzelmileg bejönne: http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/6/mazda_6_mps_2.3_disi_turbo_awd_osszkerekes.280le_ser.mentes-5548996

viszont ez is zabálna rendesen, plusz normális áron már csak komoly km-el lehetne venni, és amúgy sem vagyok egy nagy rally versenyző típus. Szépen elzötyögök 90-120-al arra meg minek. De ha már érzelmek ez bejönne. :)

#485374 Sumér harcos Előzmény: #485334

Azok a Mercik,amik ennél az emberkénél,(amit linkeltél) vannak 124-ben,na ez már valami,nagyon szépek,kicsinositva,még választana is az ember ,olyanok:)

#485371 Sumér harcos Előzmény: #485315

már nem is arra gondoltam,

persze addig valszeg német rendszámmal használták tiszta sor...vagy ahonnan jött,olyannal,svájcival,hollanddal stb stb...

hanem arra gondoltam,hogy ha futott 3 évet már nyugaton,ennek rohadt kicsi a valószinűsége,hogy ennyi a kilométer,és törésmentes-(vagy lehet franciából vizkáros-állitolag onnan sok olyan jött)...

mivel üzletre lett behozva 3 évesen-ez nagyon valószinű......nem arról hiresek az üzletre behozott gépek itthon,hogy van bennük 3 évesen 25.000km és törésmentesek,főleg a 90-es évekre volt ez igaz..enyhe bizonyiték erre pl. a gyári AMG felni hiánya igy látatlanban.