Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#483526 kerikoma Előzmény: #483521

Hát igen bármi lehet, de én erre a védelmi rendszerre gondolok, de persze az sem biztos. Megpróbálom kimértetni, aztán majd kiderül:-)

Régen a zsigulinkba bírta az első akksi 7 és fél évig. Utána szétrobbant......

#483521 Sumér harcos Előzmény: #483287

ilyen nekem is volt,1 éves szalonból hozott gépnél,állandoan akksi lemerült...

szalonba vissza,elkezdték nézegetni....és a gyári cd-rádio volt a hunyo...kicserélték,később hallottam,hogy tömegével volt ennél a tipusnál ilyen gond.

azota ugyanez a gyári akksi 6. éves-mostmár tényleg attól félek bármikor vége lesz,de a lemerülős időszakot túlélte...

nagyon sok minden lehet...

#483349 kerikoma Előzmény: #483345

Jó, úgyis ma este megyek egy szervizelésre, meg is kérdezem a mestert van-e multimétere. Viszont arra is gondoltam, hogy a kereskedő lehet nem is bele való akksit vett bele, hanem esetleg kisebbet, mert az olcsóbb. Haza megyek meg is nézem...

#483345 KawaBazsy Előzmény: #483314

Fogj egy multimétert, s mérd ki, hány ampert szed a kocsi az aksiból úgy, h le van állítva. S ennek ismeretében lehet keresgélni. Egy beragadt relé, vagy egy égve maradó pl csomagtér világítás is leszedi a naftát 1 hét alatt..

#483314 kerikoma Előzmény: #483312

Hát a jótállást odaadta a kereskedő, de ott vették Pesten az akksit én meg Szekszárd, nem tudom, hogy itt esetleg meg lehet-e oldani...

#483307 kerikoma Előzmény: #483299

Köszönöm:-)

Remélem, ha már napi használatba lesz akkor nem lesz semmi gond, de azért a pajzsosokkal is felveszem a kapcsolatot, mert kőkeményen leírják, hogy hosszabb állásnál sem szedi le az akksit. Aztán az is lehet, hogy valami más gond van....

#483299 hosszhuszár Előzmény: #483287

Nekem régen volt ennek a rendszernek az elődje, az bizony leszipkázta az akksit, ha ennyi ideig nem használtam az autót.

Csepptöltőnek hívják az a töltőt, amit ha rákötsz, folyamatosan tudja tölteni az akkut.

Sziasztok! Írtam, hogy …

#483287 kerikoma

Sziasztok!

Írtam, hogy megvettük az autót, most garázsban áll, mert nyárigumi van rajta és már nincs kedvem téligumit venni erre a kis időre. De nem is ez a lényeg. Zsír új akksi van benne még jótállásos és úgy 5-6 nap alatt lemerül. Mondom az autó nincs használva, álló helybe, valami leszívja. Szerintetek lehet ez a Pajzs rendszer, mert az be van építve. Esetleg ha valakinek van erről tapasztalata azt megköszönném...

#483064 hosszhuszár Előzmény: #483062

keveslem az ülések számát.....

persze, ha úgy előbújik, mint a tető, akkor számításba jöhetne, egy 10-12 éves darab...))

még egy szál zártszelvényt sem lehet vele hazahozni...))

gyereknem meg túl lassú..., és nem elég nyomatékos, azt mondta..))))

néz inkább valami frankó turbós saab-ot...:)))

#483047 KawaBazsy Előzmény: #483046

Ebben a kontextusban a 40 a fiatal? Én nem olyan sokára annyi vagyok, akkor ezek szerint még fiatalnak számítok?! :-)

#483046 hosszhuszár Előzmény: #483041

Semmi komoly, csak azt hiszi, még mindig 40 éves.., és nekiáll olyan dolgoknak, amit már nem igazán kellene csinálnia....de addig jó, míg ilyen..))

#483042 Csokigyáros Előzmény: #483032

kösz, ha úgy jön össze, akkor is leghamarabb májusban gondoltam rá...

de majd megszakértjük együtt... :) köszi.

#483040 KawaBazsy Előzmény: #482204

Te Sumi! Szar lehet, h amikor jön a tavasz, 15 fok van, csicseregnek a madarak, s kijön az emberből a szürkemedve, h csapasson egyet, akkor beröffented a dízel kombit..! :-) Nem autóztathatlak mindig, vegyél má' vmi rendes kocsit, amit kipróbálhatok. Pl:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/s_2000/honda_s_2000-5528773

B.ottul tetszik, h fekete a hardtop, nehogy már télen ne látszon, h nyitott. :-) De a szín fordítva kéne, belül piros bőrrel, kívül meg mondjuk grafitszürkében.