hóvégi átkötések voltak
Nincs kizárva.
Puff egy 500 ezres pakk, máris 1.2 milliárd Ft.
Pedig egy dög unalmas napnak indult.
Egon szerint lehet, hogy véget ért az osztalék rally. :D
egész számra nem szabad állni
vagy alá,vagy fölé
de ez igaz ninden részvényre
én 568-nál vártam, ma
Jónak tűnik a tipp.
Rossz helyre álltam (570). Naná, hogy csak 571-ig jött le.
Na, 580 alatt.
62 millió és 1 milliárd ma is.
Ha 580 alatt zár, már látom is Egon holnapi elemzését. Duplacsúcsból letörni készül. :)
Az is lehet, de ez az 580 is elég stabilnak néz ki.
Még 170 millió és megvan a mai 1 milliárd. Kicsivel több, mint 2 óra alatt ez simán meglesz.
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy ha lesz sáv, annak 580 lesz az alja. Egyszerűen nem tud ez alá lemenni, kivétel a gyj miatti rövid életű 570-es ár. Már volt pár szép méretű pakk ma. Nap végére megint meglehet az 1 milliárd és megint csak egy ~580-590 közötti sávban.
Vettem még 1k-t az íze kedvéért, ha már nem akar értem lejönni 570 alá. Ilyen drágán se vettem ebből az utóbbi 1 évben. Még 6k van tervben, de azt a puskaport 570 alá tartogatom.
Kíváncsi leszek azért a folytatásra, szerintem lesz itt még valami csavar osztalékig, túl egyszerű lenne, ha innen már nem esne vagy nem nézne be 560-570 alá.
Igen, sok az átkötés is, a nagyobb tételek majd csak ezután jönnek, de ugyanakkor ott van azért a tömés feeling is napi 1 milliárd forgalom és szűk sáv mellett.
Másik rövid kérdés: "Miből lesz infláció Magyarországon?" - vetette fel tanult kollégám.
"Semmiből" - válaszoltam.
Az elmúlt évek statisztikai adataiból úgy tűnik, hogy a mély recesszió a hazai szolgáltatások és termékek árazási erejét teljesen megtörte, a korábban az áremelést automatizmusnak tekintő szektor alig tud árat emelni, így innen jól láthatóan éves 2-3%-nál nagyobb inflációs nyomás nem várható, tehát infláció csak akkor lehet, ha a forint nagyot gyengül vagy új adókat vetnek ki, ami az inflációt emeli. Fentiek nélkül nem nagyon lesz komolyabb infláció. Ez egyben azt is jelenti, hogy az MNB hosszabb távon (ha nincs adósságfinanszírozási krízis!!!) elfogadhat alacsonyabb kamatokat és lassan gyengülgető forintot, mert ezek együttesével is fenntartható lehet a 3% körüli hazai inflációs cél. Konklúzió (ugyanaz mint eddig): ha értelmes a gazdaságpolitika, akkor a következő években simán lehet 4-5%-os kamatszint és lassan erősödő vagy stabil euró, az eddigiektől eltérően nem kell az inflációs cél eléréséhez extrém magasan tartani a kamatokat és túlerősíteni a forintot...
tényleg van ott 1 Ft rés, de csak nagyítóval láttam meg )
de a felső a szebb és nagyobb. igaz nem idén lesz meg, talán jövőre se , de meg lesz ))
730-766