ennek annyi; elszállt; ezerig nem lehet beszállni. :(
ennek annyi; elszállt; ezerig nem lehet beszállni. :(
"SÁ: A közkézhányad valóban alacsony, ami egyben gátja is, hogy a részvény elérje valós árfolyamát. Tudomásom szerint a főtulajdonos médiacsoportnak nincs szándékában a papírt kivezetni, sőt a management és a tulajdonos közös érdeke, hogy a részvény likvid, valódi tőzsdei jelenléttel bíró papírrá váljon, a jelenlegi tranzakcióval részben ezt is szeretnénk előkészíteni."
Ezek szerint a főtulaj értékesíteni kíván a meglévő pakkjából.... Kérdés milyen árszinten!
http://www.portfolio.hu/vallalatok/miert_vett_sajat_reszvenyt_a_shopline.163461.html
"Starcz Ákos:Megítélésem szerint fundamentálisan a cég reális részvényárfolyama az ezer forint feletti tartományban is reálisan elképzelhető. "
Hát ez igazán ****a egy nap, nem voltam gépközelben, s a figyelőlistás papírok közül 4 meglépett. (OTP, FHB, Bookline, Csepel).
Valaki gyűjtötte nem is oly rég, de ma igen combos piaci vétel szemtanúi lehettek azok, akik látták. Ha a vevőnek van esze, akkor hagyja, hogy visszamásszon látszólagos érdektelenség miatt 400 vidékére.
262-es hsz-ben a várakozásaim.
hogy a medve ölelné meg ezt is..
benne ültem, bővítgettem több, mint 1 évig, aztán szépen kiszálltam belőle inkább mínuszban, erre most felrántják..
ezt vártam már én is, 500-on mini nyerőm van... végre:)) hova várod?
Szerény becsléssel 680-ig merném tippelni.. Ha lenne nekem és addig felhúzna, ott tuti szórnám ezerrel :)
No akkor mehetünk tovább. Most vagyok +0-ban.
Első kóstoló 600 körül. Majd 700-tól sávos eladás 900-ig.
Ha a polgár könyvet akar venni csak úgy, vagy célzottan a Bookline-tól, akkor belebotlik a shopline-ba és valószínű vesz mást is. Ez már elég régi, jó marketing stratégia.
A polgárina pedig shoppingolhat kedvére a shopline-ban. Olvasni úgyis ritkán szokott, maximális tisztelet a kivételeknek...:)
Szlovákiában már régóta működik a márkanév. (Shopline.sk)
Én dolgoztam az egyik legnagyobb magyarországi webshopon, nem rossz az ötlet.
Közlemények rovat:
Nincs kizárva, PF-en is erre tippelnek. Meglátjuk, valaki nagyon gyűjtögette 400-500 között pár hete.
elég durván tolják és kooperálnak is. Ettől függetlenül speka rally itt csak gyűjtögetés után lehet.
lehet nyitni akarnak mint az amazon... már nagyjából mindent árulnak a könyveken kívül... a bookline csak könyvekre utal, a shop meg a könyveken túl mutat...
Én ma vettem, hátha meghúzzák a következő hetekben. Ha már az estről lemaradtam. :-)
amúgy shopline lehet valamilyen arculatváltás? Netán mást is árulnak majd? Tesco hamarosan bevezeti az online boltot úgy hallottam. Netán itt is vmi hasonló lesz? Re: shop
Érdekes lesz az új neve. Nem értem, miért cserélik le, Bookline már be van járatva.
http://bet.hu/newkibdata/109348449/KGY_eloterjesztes_osszefoglaloja_es_hatarozati_javaslatok_.pdf
az a baj, hogy "szokásos karácsonyi bookrally" sem a régi már ebben a fosch hangulatban...