Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bookline

"SÁ: A közkézhányad való…

#483286 MrTibi16

"SÁ: A közkézhányad valóban alacsony, ami egyben gátja is, hogy a részvény elérje valós árfolyamát. Tudomásom szerint a főtulajdonos médiacsoportnak nincs szándékában a papírt kivezetni, sőt a management és a tulajdonos közös érdeke, hogy a részvény likvid, valódi tőzsdei jelenléttel bíró papírrá váljon, a jelenlegi tranzakcióval részben ezt is szeretnénk előkészíteni."

Ezek szerint a főtulaj értékesíteni kíván a meglévő pakkjából.... Kérdés milyen árszinten!

Re: Interjú

#482958 zeeh_ Előzmény: #482706

Hát ez igazán ****a egy nap, nem voltam gépközelben, s a figyelőlistás papírok közül 4 meglépett. (OTP, FHB, Bookline, Csepel).

Valaki gyűjtötte nem is oly rég, de ma igen combos piaci vétel szemtanúi lehettek azok, akik látták. Ha a vevőnek van esze, akkor hagyja, hogy visszamásszon látszólagos érdektelenség miatt 400 vidékére.

#482758 susnye Előzmény: #482725

hogy a medve ölelné meg ezt is..

benne ültem, bővítgettem több, mint 1 évig, aztán szépen kiszálltam belőle inkább mínuszban, erre most felrántják..

#482725 hAliG Előzmény: #482722

Szerény becsléssel 680-ig merném tippelni.. Ha lenne nekem és addig felhúzna, ott tuti szórnám ezerrel :)

#482722 Sumerologo Előzmény: #482706

No akkor mehetünk tovább. Most vagyok +0-ban.

Első kóstoló 600 körül. Majd 700-tól sávos eladás 900-ig.

#469746 Sumerologo Előzmény: #469740

Ha a polgár könyvet akar venni csak úgy, vagy célzottan a Bookline-tól, akkor belebotlik a shopline-ba és valószínű vesz mást is. Ez már elég régi, jó marketing stratégia.

A polgárina pedig shoppingolhat kedvére a shopline-ban. Olvasni úgyis ritkán szokott, maximális tisztelet a kivételeknek...:)

Szlovákiában már régóta működik a márkanév. (Shopline.sk)

Re: Shopline webáruház Nyrt.

#458250 zeeh_ Előzmény: #458176

Nincs kizárva, PF-en is erre tippelnek. Meglátjuk, valaki nagyon gyűjtögette 400-500 között pár hete.

#458177 Kissherceg Előzmény: #458176

elég durván tolják és kooperálnak is. Ettől függetlenül speka rally itt csak gyűjtögetés után lehet.

#458176 Koffein Előzmény: #458125

lehet nyitni akarnak mint az amazon... már nagyjából mindent árulnak a könyveken kívül... a bookline csak könyvekre utal, a shop meg a könyveken túl mutat...

#458128 Zotya32 Előzmény: #458125

Én ma vettem, hátha meghúzzák a következő hetekben. Ha már az estről lemaradtam. :-)

amúgy shopline lehet valamilyen arculatváltás? Netán mást is árulnak majd? Tesco hamarosan bevezeti az online boltot úgy hallottam. Netán itt is vmi hasonló lesz? Re: shop