eus versenyhivatalnak kell dönteni..
eus versenyhivatalnak kell dönteni..
vki tud vmit az állami 815-ös vételének kifizetéséről? köszi előre is
Én is rajta ülök :) tartom...
érdekes papír lesz ez, nem tudom, hogy mit csinál az állam a maradék 28%-al...
köszönjük :D
Azt a poént már elsütötte valaki, hogy RÁBA-Stocklandyard topic? :D
pompa,köszi :)
"A tagállamoknak 15 munkanapjuk volt kifogással élni, ám ezt nem tették meg - tájékoztatta az MNV-t 2012. január 16-i keltezésű levelében az Európai Bizottság.Amennyiben az Európai Bizottság ún. egyszerűsített eljárásban bírálja el a tranzakciót, úgy a döntés határideje a hiánytalan kérelem beérkezésétől számított 25 munkanap. Az MNV legkésőbb a versenyfelügyeleti engedély megadását követő öt munkanapon belül átutalja a részvények ellenértékét az ajánlatot elfogadó részvényesek számára."
mikor lesz az EU döntés a felvásárlásról?
És még ezek a "retro" buszok viszik ma is az utasok nagy részét a fővárosban:D
Én simán el tudnám képzelni ha az ikarusz a régi módi szerint (külsőre) gyártaná a buszokat a mai technológiával, olyan hangulatos lenne a város
:D, a BKV járatain.... (mint most)!
Az Ikarusz a futóművet, motort sohasem csinált maga. Ezeket csak beszerelte. Busz gyártása, mint olyan régen is kooperációban ment. Ikarusz készítette a kasznit, üléseket, elektromos spagócákat - ha jól emlékszem - és ő csinálta az összeszerelést.
Rába motor, futóművet készített hozzá.
Egy-kis retro
az állami tőkebevonás nem nagyon érthető
minek kell? )megvenni Szélestől az Ikaruszt?)
a Rába futóműgyártó, ahhoz ért.
a tűzoltó autó után most buszt akarnak gyártatni vele?
esetleg üzemeltetni is(by Széles)
"Az NGM négy hazai gyártót tart érdemesnek említésre a BKV buszbezerzésével kapcsolatban, a győri Kravtex-et, a kaposvári Nabi-t, a Rábát és a debreceni Inter Tan-kert. A Rába számára konkrét fejlesztési tervet vázol fel a minisztérium. A koncepció szerint a RÁBA állami tőke bevonásával képessé válhat arra, hogy első lépcsőben a magyarországi közlekedési vállalatok járműbeszerzéseire kiírt tenderekre eredményesen pályázzon, majd e referenciával a külföldi piacokon is megjelenjen. "
Nem lenne nagy baj ha a tőzsdén maradnának:D
Most akkor venni vagy nem venni?
szépen emelkedett. Még 620nál láttam legutóbb... :(
Lehet hogy a jelenlegi helyzetben annak tűnik, de ha valóban figyelmetlenül, nem pontosan határozták meg az árat és kimaradtak egyes tételek, vagy kisebb értéken számolták fel, akkor kialakulhat egy 12xx árfolyam! Csak azt nem értem miért a kisrészvényesnek jutott az eszébe miért nem egy nagyobb befektetőnek...
Azért lehetnek még meglepetések az árfolyamnál!