sehol nincs rés, mondjuk 30 perces alatt nem néztem ))
kicsit ékelődve emelkedik most
sehol nincs rés, mondjuk 30 perces alatt nem néztem ))
kicsit ékelődve emelkedik most
folyamatos átkötések is vannak
így a fene se tudja mekkora a valós forgalom - dettó a teljes bét
lényeg hogy emelkedik, de a réses emelkedést azért már megbosszulja
Forgalom megint majdnem 1 milliárd lett és megint bazi szűk sávban volt egész nap.
Ha nem közelegne az osztalék, azt mondanám ennyi nap és ennyi 1 milliárd feletti forgalom után, hogy agyontömnek mindenkit. De nem mondom, csak remélem, hogy lesz egy lefelé kör benne még legalább 560-570 közé, ha lejjebb nem is.
hetesen szépen fordult, az bíztató jel a vágásig
rtávon bizonytalan, de 600 fölé is mehet akár.... 610-20
vagy beáll egy 4-5%-os sávba 2-3 hétig alacson forgalom mellett elvacakolgat
Most látom, Egon már dupla csúccsal riogat. Szóval ez se fog neki bejönni, mint a visszafogott várakozás az osztalék rallyval. Ja és mint előtte a ~415 Ft-os célár. :)
jó hát nem a magadfajta ki be ugrabugrálósnak való ez tény
tali 700-nál ))))
okok, de fényes jövőt vízionált medve bátyám. MT fejőstehén, és annak egyelőre kiváló.
soha nem volt az
de jó lesz stabilan 600 és 700 közt az következő években + remek osztalék
vagyis állampapír helyett jó befektetés volt 500 alatt a maga 11-12% fix hozamával csökkenő kamat környezetben ))
trédereknek ez nem érdekes persze, de azok csak momentum játékosok
kb 10 éve azt hallom leépül stb konkurencia , vezetékes ágazat stb, aztán még mindig nyomatja a jóféle osztalékot.
Macika: nem vész el csak átalakul? :) Be kell szállni az okostelefon piacra Applenak jól hoz ahogy nézem usa topikot. :)
azt gondolod pillangó lesz? :)))
nem gondolhatok semmit írásban :)
Szerintem bonyolult lenne felvázolni.
Arra gondolsz, hogy lassan de biztosan leépül?
Az árbevétel (+1,6%) nem csak az elemzői konszenzust múlta felül, hanem a tavalyi bázisértéket is, amire 2008 második negyedéve óta nem volt példa. Hasonlót látunk a vezetékes szegmensben is, amely egyrészt az internet és TV alszegmenseknek köszönhette bővülését, utóbbi esetében az IPTV előfizetések több mint 80, a műholdas előfizetések pedig 11 százalékkal bővült. Az üzletág legnagyobb hajtóerejének az energia-kiskereskedelem számított, a 4,5 milliárdos bevétel jócskán meghaladta az egy évvel korábbi 0,4 milliárdot.
látom,hogy a portások között :)))