Regisztráció Elfelejtett jelszó

Márkás Ruha,Cipő

Re: nincs cím

#482555 banyaiz Előzmény: #482554

Farmerekban nincs olyan márka amit mindenképp keresek, jó kényelmes, tartós legyen, van jópár raktáron csak derékban időnként szűkösek mikor előveszek egy olyat ami régen nem volt rajtam. :)

Régi komcsi időkben azért ruhákat tudtunk gyártani anyag volt bennük. Említettem bonyhádi cipőket. Van két három olyan kötött pulcsim amit szintén apámtól örököltem, hordta x évig , én is tökéletesek , közelében sem találok hasonlókat most. Vagy pl Hőgyészen volt egy cég pár éve csődölt be törölközőket ágyneműket készítettek, van tőlük néhány törölközöm , fürdőlepedőm, ágyneműm. Egyszerűen elnyűhetetlenek, már tapintásra is más. Csak nem bírták a versenyt kínai dömpinggel. Szállodák vettek tőlük sokáig mert napi mosást sokkal jobban bírták mint az olcsó kínai cuccok. Csak 5-10 szeres áron tudták gyártani , be is csődöltek sajnos.

#482554 Waszeitung Előzmény: #482547

Farmerban nekem csak Levi's bár kezd megkopni a tartós fény és az ár is az egekben,de fazonban nem vált évente modellt,szval a Marsról is rendelhetek mert az úgy áll ahogy kell ha tudom a derékméretet...és van bőven koptatás nélküli is.

Zokniban nem márkára megyek,100% pamut legyen,ha kézbe fogom érzem hogy az jó lesz-e a lábamnak.

De a Herci és sport,ezt vhogy nem akarom megérteni! :D

#482553 banyaiz Előzmény: #482552

Alsó nem kell, van raktáron bőven boxeralsó márkáját meg nem mondom milyenek de célnak megfelelnek, jó kényelmesesek, vmi kínai gyártmány lehet , van néhány selyem úgy kaptam ajándékba magamtól nem jutott volna eszembe vegyek, de kényelmes nem tudom ki gyártotta

Zoknikban jó pamut, mellé még gyapjú mindegyikből 20 pár aztán egy darabig nincs rá gond. Megnézem ezt amit ajánlottál.

Nem szeretek ruhafélék vásárolásával foglalkozni. Legjobb lenne gyártanának jó minőségű anyagokból olyan cuccokat amin nincs semmi felirat egyszínű, és a márkajelzés csak a címkéjében lenne. És bírna mindegyik vagy 30 évet. Nadrágok, polók ingek stb:)

#482550 Kissherceg Előzmény: #482547

"Nem vagyok nagy ruha vásárló, de amit nem szeretek ha nagy logók vannak a cuccokon, pólon vagy akármin. Vagy pl akartam venni teljesen kék színű farmert hagyományos modellt semmi ciráda, vagy koptatás semmi, végigjártam vagy 10 üzletet de mindenhol volt vmi koptatás a cuccokban hát mondom ez nem igaz, hogy nincs egy ilyen farmer, de nem találtam, mondjuk azóta sem kerestem. :)"

totál osztom... Zoknit és alsó az J.Press sztm. Sportban pedig nike és puma.:)

#482547 banyaiz Előzmény: #482537

bonyhádi cipőgyár gyártott jó cipőket amíg be nem csődölt. Volt egy manufaktúra kézzel gyártottak vadászbakancsokat, cipőket jó cuccok voltak.

Amióta becsődöltek bőrben Marc cipőket hordok igaz már nem is emlékszem mikor vettem utoljára annyira tartósak, szerintem van olyan amit 10 éve hordok, igaz keveset gyaloglok. :)

Sporcipőben nike, van egy reebokom nem mai gyerek jó tartós úgy vettem észre célnak megfelel.

Van egy bőr kabátom amit még apámtól örököltem , sajnos már nehezen jön rám, főleg vállban. :)) Pedig szerettem azt a kabátot hordani.

Viszont pár hónapja vettem egy Lafuma télikabátot 40 körül az megérte a pénzét, teszteltem esőben, hóban, hidegben ****a eddig, remélem bírja a strapát.

Nem vagyok nagy ruha vásárló, de amit nem szeretek ha nagy logók vannak a cuccokon, pólon vagy akármin. Vagy pl akartam venni teljesen kék színű farmert hagyományos modellt semmi ciráda, vagy koptatás semmi, végigjártam vagy 10 üzletet de mindenhol volt vmi koptatás a cuccokban hát mondom ez nem igaz, hogy nincs egy ilyen farmer, de nem találtam, mondjuk azóta sem kerestem. :)

Zoknikra mondhatnátok egy jó márkát. Ha vkinek abban van bevált típusa:)

#482546 Amatoregy Előzmény: #482520

Nekem az utobbi 10 evben marc. 2 par valtva egy evet bir egesznapos hasznalatban. Josep s es bugatti ennel joval kevessebbetm csak a marc jelenlegi talpai kezdenek gagyik lenni.

#482540 hosszhuszár Előzmény: #482537

ruhára gondoltam, saját márka meg női profilú volt....márka még meg van, jó pénzért eladó...:))

#482535 Sumér harcos Előzmény: #482530

olyan 17 éves korom óta kb. plusz -minusz, nekem ruhát cipőt senki nem vehet,sőt azóta sem....

még karácsonyra sem,még egy sálat sem....:)

mert általában legtöbben mellényulnak véletlenül,még az igazi divatmajom csajaim is képesek voltak a múltban mellétrafálni:)