Papirosomon naposon van 533-534, a 02.13-ai nyitásnál. Megnéztem, Egon is írja.
Papirosomon naposon van 533-534, a 02.13-ai nyitásnál. Megnéztem, Egon is írja.
sehol nincs rés, mondjuk 30 perces alatt nem néztem ))
kicsit ékelődve emelkedik most
folyamatos átkötések is vannak
így a fene se tudja mekkora a valós forgalom - dettó a teljes bét
lényeg hogy emelkedik, de a réses emelkedést azért már megbosszulja
Forgalom megint majdnem 1 milliárd lett és megint bazi szűk sávban volt egész nap.
Ha nem közelegne az osztalék, azt mondanám ennyi nap és ennyi 1 milliárd feletti forgalom után, hogy agyontömnek mindenkit. De nem mondom, csak remélem, hogy lesz egy lefelé kör benne még legalább 560-570 közé, ha lejjebb nem is.
hetesen szépen fordult, az bíztató jel a vágásig
rtávon bizonytalan, de 600 fölé is mehet akár.... 610-20
vagy beáll egy 4-5%-os sávba 2-3 hétig alacson forgalom mellett elvacakolgat
Most látom, Egon már dupla csúccsal riogat. Szóval ez se fog neki bejönni, mint a visszafogott várakozás az osztalék rallyval. Ja és mint előtte a ~415 Ft-os célár. :)
jó hát nem a magadfajta ki be ugrabugrálósnak való ez tény
tali 700-nál ))))
okok, de fényes jövőt vízionált medve bátyám. MT fejőstehén, és annak egyelőre kiváló.
soha nem volt az
de jó lesz stabilan 600 és 700 közt az következő években + remek osztalék
vagyis állampapír helyett jó befektetés volt 500 alatt a maga 11-12% fix hozamával csökkenő kamat környezetben ))
trédereknek ez nem érdekes persze, de azok csak momentum játékosok
kb 10 éve azt hallom leépül stb konkurencia , vezetékes ágazat stb, aztán még mindig nyomatja a jóféle osztalékot.
Macika: nem vész el csak átalakul? :) Be kell szállni az okostelefon piacra Applenak jól hoz ahogy nézem usa topikot. :)
azt gondolod pillangó lesz? :)))
nem gondolhatok semmit írásban :)
Szerintem bonyolult lenne felvázolni.
Arra gondolsz, hogy lassan de biztosan leépül?
Az árbevétel (+1,6%) nem csak az elemzői konszenzust múlta felül, hanem a tavalyi bázisértéket is, amire 2008 második negyedéve óta nem volt példa. Hasonlót látunk a vezetékes szegmensben is, amely egyrészt az internet és TV alszegmenseknek köszönhette bővülését, utóbbi esetében az IPTV előfizetések több mint 80, a műholdas előfizetések pedig 11 százalékkal bővült. Az üzletág legnagyobb hajtóerejének az energia-kiskereskedelem számított, a 4,5 milliárdos bevétel jócskán meghaladta az egy évvel korábbi 0,4 milliárdot.
látom,hogy a portások között :)))