Ha az állam átvinne mindent a 4. szolgáltatóhoz, lenne egyből pár százezer ügyfele.
Ha az állam átvinne mindent a 4. szolgáltatóhoz, lenne egyből pár százezer ügyfele.
:D
Jó hasonlatokat írnak mostanában egymásnak, egész szórakoztató. :)
mint telekom dolgozó elég jól figyelem.. :))
állami mobilszolgáltató mellett? Hát... nem vagy egy matek zseni :)
szerk: former elvileg jön :)
csak akkor mennék el ha former, lupin és exmbs1 is ott lesz
megnézném magamnak ahogy beszélgetnek ))
:D
Inkább gyere el Te is a fórumtalira.
Látni szeretnélek végre, Keg Jenő-t is hozhatod :D
700-nál megbeszéljük majd jövőre a 65-70 forintos osztalék mellett ))
ez már annyira nevetséges hogy kinlódsz itt fél éve ))
Az öregek bíznak csak a Telekomban. Akkor jó a jelentés, ha a bruttó bevétel nem csökken csak 2 %-ot :D évente.
egyébként nem bonyolult felvázolni a cég jövőjét, csak kicsit gondolkodnod kellene mackó pajtás... :)
addig álljál féllábon :)
esti mese mackó... :)
Tavaly novemberben jelentettük be, hogy kell nekünk az Imf. Azóta eltelt 3 hónap és még a tárgyalóasztal 10 km-es körzetébe sem kerültünk. Ez mindent elmond erről az impotens társulatról.
Ennyi idő alatt meg lehetett volna egyezni normális hozzáállással a részünkről.
Egy nagy talány ebből mi lesz, ha kihátrálunk szétszedik a piacunkat, ha sokáig pöcsölünk az sem fog jót tenni. A piac szinte biztos a megegyezésben csak az időtáv kérdéses, de néhány baromságot szólunk hát ez könnyen megváltozhat, 0 bizodalmam van ezekben az emberekben.
Én max. tavalyi magasságokig várnám 610-620 közé, de tény, IMF nagy lökést adhat ennek is és OTP-nek is, mehet feljebb is.
Ha meg nincs IMF, akkor 610 környékéről duplacsúcs, oszt megy a levesbe 500 alá. :)) Ez az álmodik a nyomor kategória volt. :D
40 körül volt akkor az osztalék na erre már nem emlékeztem.
Hangulat sokat számít persze, plusz cégben milyen folyamatok vannak. Azért tavalyi év nem volt rossz nekik ilyen környezet mellett.
Zeeh : fene tudja pl én most azt sem merném megtippelni idén mennyin lesz a szelvényvágás előtt. Ha kb ezen a szinten akkor hosszúra lehet célszerűbb osztalék után megvenni. De pl el tudom azt is képzelni április májusra mire szelvényvágás jön megegyezünk imf-el, és a világban sem romlik el túlzottan a hangulat ennél jóval magasabb szinten is jöhet az osztalék.