Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#482606 hAliG Előzmény: #482588

Az egész BÉT egy gyenge fos.. SnP már új csúcsokon hasít, Mo meg szenved.. Amíg nem térdelünk le, meg hajolunk be az Ájemeffnek, az Ejunak, meg stb.-nek, addig csak a szenvedés lesz.

Jövő héten ismerhetjük m…

#482588 Bendeguz

Jövő héten ismerhetjük meg az E-Star negyedik negyedéves számait, de túl sok jóra még nem számíthatunk. A cég viszont igyekszik lezárni a rossz gazdálkodással terhelt időszakot, így 2012-vel kapcsolatban már optimistábbak vagyunk.ELÉRHETŐSÉGEINK

Web:  

www.kbcequitas.hu

Email:  

info@kbcequitas.hu

Tel.: (+36 1) 889 2666

FB iconKBC Equitas a Facebookon

Február 29-én piaczárás után teszi közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését az E-Star. A jelentés  várhatóan még a 2011-es, csalódásokkal átszőtt működést tükrözi majd. A számokat leginkább a harmadik negyedévhez érdemes viszonyítani, hiszen a tavalyi számokban már látszódik az EETEK-felvásárlás hatása, így a 2010-es bázisidőszakkal nehezen összehasonlíthatók az eredmények.

Árbevétel soron úgy tűnik, teljesülni fog a 64,2 milliós éves előrejelzésünk. A negyedik negyedévre 16,6 millió euróra számítunk (48,9 százalékos bővülés negyedéves alapon), ami a 2012. januárra már közzétett, 7,9 millió eurós bevétel ismeretében gyengének tűnhet, de ne feledkezzünk meg az őszi végi – tél eleji viszonylag enyhe időjárásról sem. 2012 első negyedévében várhatóan ezt bőven meghaladó bevételt fogunk látni.

Az eredményességi mutatók terén még mindig a negatív tényezők dominálnak. A változó költségek a növekvő fűtőanyag árak (a bevételhez viszonyított arányuk 940 bázisponttal lehetett magasabb, mint a harmadik negyedévben), a fix költségek pedig a túlzóan nagy szervezet miatt helyezték nyomás alá a cég jövedelmezőségét (az operatív költségek 51,8 százalékkal nőttek negyedéves alapon).

EBITDA szinten 1,1 millió euró a várakozásunk, ez 38,5 százalékos csökkenést jelent negyedéves összevetésben, ami az értékcsökkenéssel együtt üzemi eredmény soron 0,3 millió eurós veszteséghez vezetett. .

Ismét pénzügyi veszteségek terhelték a negyedévet, mivel a saját részvényeken újabb, nagyjából 1 millió euró veszteség várható. Összességében a nettó eredmény így megint negatív lesz, az előző negyedévhez hasonló szinten (- 2,2 millió euróra számítunk).

Az egész évre vonatkozó várakozásainktól összességében enyhén elmaradhat a cég 2011-es teljesítménye, ami még az előző menedzsment ténykedéséhez köthető.  A cég ugyanakkor az elmúlt hetekben alapvető változásokat jelentett be, így talán kevésbé érdemes már a múlttal foglalkozni.

Pozitívan ítéljük meg az előttünk álló év kilátásait az E-Star számára, látva a meglepetésként szolgáló januári számokat, a menedzsmentben történő gyökeres változásokat és a költségcsökkentési törekvéseket. Fenntartjuk véleményünket, miszerint ha a finanszírozási kérdés megoldódik, akkor a menedzsment által publikált 2012-es eredményvárakozást (12,3 millió euró) túl fogja teljesíteni a cég.

Re: nincs cím

#482432 taresz Előzmény: #482423

:))))

Dehogy volt prosti. :) Hiba volt így írnom. Nem volt vele komoly baj, csak elmúlt.

Viszont ismerek olyat akik úgy élnek ahogy Te gondolod. Bármilyen fura és számomra elképzelhetetlen, sok éve együtt vannak és boldogok.

Re: nincs cím

#482423 rbbj11 Előzmény: #482400

komolyan prosti volt az exed? Privátban is érdekelne, mindig érdekelt, h. működik egy ilyen kapcsolat

Re: nincs cím

#482155 Bendeguz Előzmény: #482150

No akkor, most mi a helyzet ezekkel a papírokkal? A véleményed érdekel, nem fogok neked esni, ha azt mondod szar az összes és tömnek mint libát.

Re: nincs cím

#482146 Sumerologo Előzmény: #482142

Jópofa vagy.....:)......A tapasztalat - a szó értelmezéséből fakadóan - mindig utólagos. Tapasztalt jövőbe látót még nem ismerek....:)