Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Dühi

Re: nincs cím

#48241 Hathor Előzmény: #48229

Most is adnék neki 3390körül.. emgint meggyőzödésem, hogy lesz még 10% alatt.

De már feladom mára az ellentétes irányt

#48239 matgab Előzmény: #48229

Érdekes nálam ez fordítva van...Én mindig arra akarok menni amerre a tömeg, meglépem a cuccost és abban a pillanatban megfordul a tömeg iránya és észveszejtve rohannak a másik irányba...

#48229 Hathor Előzmény: #48207

nagyon nem szoktam senkit figyelni amikor pozit nyitok, mert nem akarom magam befolyásoltatni :))

Azt vettem észre, hogy mindig ellentétesen akarok menni mindenkivel, de ez kivégzés számomra :)

#48224 Ozzy_ Előzmény: #48211

Be is vásároltam a shortod hírére. Köszi jól ment. Fagyipénz megvan.

#48211 matgab Előzmény: #48207

ráadásul tegnap adtam el az összes OTP-t, ugye...Ilyenkor tudhatnád, hogy másnap +10%...Legalábbis mostanában simán ez a formám...

#48207 matgab Előzmény: #48194

wazzeg, mit csodálkozol , ha azon a napon amikor shortolok ,akkor te is nekiállsz shortolni!!

Persze, hogy bux!

#48194 Hathor Előzmény: #48151

na ne izguljatok.. én vagyok a legnagyobb balek :)

+11% os napon sikerült közel 2%-ot buknom :)))

tehetség kell hozzá.. de dolgozom a nagy short nyitáson 1500ig!! rá sem fogok nézni addig, amíg nem lesz annyi :))

#48151 GáborGábor Előzmény: #47762

Pofám leszakad ...

Ez a tetves szemét rakettázik tovább. Majd' 6% -ot ment azóta, hogy az előző marhaságom leírtam. De ez már nem az én hibám. Természetesen nem mertem belevenni amikor 6% -os pluszban jár ...

Re: Gl

#47975 Waszeitung Előzmény: #47971

És ha lehet kérni egyen sót a Molly és Ricsi vevő is ha nem kezdik el vadul tépni +5% ra vmeliyket :D

Gl

#47967 Waszeitung

Hogy essen a szájába esővíz a mai Oti vevőnek hogy nem tegnap jött..........

#47762 GáborGábor Előzmény: #47496

A ZÓTÉPÉT szeretném szidni de tudom én vagyok a marha, hogy idejében nem vettem fel pozit. Az egész hetes szaladgálásom nem ért annyit amennyit itt össze bírtam volna gereblyézni ...

ÉN MARHA!

:(