akkor nyithatunk egy közös topicot :)
Most is adnék neki 3390körül.. emgint meggyőzödésem, hogy lesz még 10% alatt.
De már feladom mára az ellentétes irányt
Érdekes nálam ez fordítva van...Én mindig arra akarok menni amerre a tömeg, meglépem a cuccost és abban a pillanatban megfordul a tömeg iránya és észveszejtve rohannak a másik irányba...
nagyon nem szoktam senkit figyelni amikor pozit nyitok, mert nem akarom magam befolyásoltatni :))
Azt vettem észre, hogy mindig ellentétesen akarok menni mindenkivel, de ez kivégzés számomra :)
Be is vásároltam a shortod hírére. Köszi jól ment. Fagyipénz megvan.
beszarok határidőn, komolyan mondom...
ráadásul tegnap adtam el az összes OTP-t, ugye...Ilyenkor tudhatnád, hogy másnap +10%...Legalábbis mostanában simán ez a formám...
wazzeg, mit csodálkozol , ha azon a napon amikor shortolok ,akkor te is nekiállsz shortolni!!
Persze, hogy bux!
na ne izguljatok.. én vagyok a legnagyobb balek :)
+11% os napon sikerült közel 2%-ot buknom :)))
tehetség kell hozzá.. de dolgozom a nagy short nyitáson 1500ig!! rá sem fogok nézni addig, amíg nem lesz annyi :))
Rohadjon rájuk az összes olaj, sose tudják eladni, mindenki járjon biciklin.
Pofám leszakad ...
Ez a tetves szemét rakettázik tovább. Majd' 6% -ot ment azóta, hogy az előző marhaságom leírtam. De ez már nem az én hibám. Természetesen nem mertem belevenni amikor 6% -os pluszban jár ...
És ha lehet kérni egyen sót a Molly és Ricsi vevő is ha nem kezdik el vadul tépni +5% ra vmeliyket :D
rohadjon meg az árjegyző és a golyói is....
Hogy essen a szájába esővíz a mai Oti vevőnek hogy nem tegnap jött..........
A ZÓTÉPÉT szeretném szidni de tudom én vagyok a marha, hogy idejében nem vettem fel pozit. Az egész hetes szaladgálásom nem ért annyit amennyit itt össze bírtam volna gereblyézni ...
ÉN MARHA!
:(
téged kérnélek is:)