Regisztráció Elfelejtett jelszó

fotex

Re: nincs cím

#480979 Elbuksz Előzmény: #480965

Régen azt hittem,hogy a kínaiaknak érdekes lehet az országos lefedettség miatt! Ez csak vágy maradt ,pedig a Domus miatt jól indult a kapcsolat.

#480972 Kissherceg Előzmény: #480965

jaja, értem Én is a kottát.. :) Várható, hogy nem akarják túl olcsón oda szórni a papírokat. Az egy fontos hír, hogy mennyi részvényt akarnak még bevezetni, illetve újakat vagy régieket. Ha előbbi akkor kínos..

#480965 tigus Előzmény: #480961

igen,de figyelembe kell venni az arbitrázs lehetőséget, így Budapesten is közelítenie kell az árfolyamnak ehhez:)

(ami egyébként nem is lenne túlzó)

#480954 tigus Előzmény: #480943

igen, forrásbevonásra kiváló lenne, persze nem ilyen árfolyamon.

még 700-nál kezdték az srv-t....

#480943 Kissherceg Előzmény: #480934

a rengeteg felhalmozott srv-t akarják ott eladni egy kis euróért... sztm... Mivel € a bevétel elég nagy része, itthon alacsony euro mellett is veszegették szép haszon lehetne belőle. Sztm is inkább pozitívum.

#480939 tigus Előzmény: #480934

mire gondolsz?

forgalom szempontjából nem nagy szám, de pl. a hollandok, franciák is megismerik a cég számait. az pozitívum mindenképpen, hogy a jelentés info tartama megfelelő oda is.

ebben sokat lépett előre a cég.

nagyon nem néztem utána mi egyéb (pl. adózási amire egyből lehet nálzk gondolni) ok állhat a háttérben

#480537 macika Előzmény: #480417

Fotexszel kapcsolatban az a hír látott napvilágot, hogy európai jelenlétének megerősítése és a részvények forgalmának növelése érdekében a társaság kezdeményezte részvényeinek a Luxemburgi Értéktőzsdére történő bevezetését. Mivel azonban a luxemburgi tőzsde még a magyarnál is sokkal alacsonyabb forgalmat bonyolít, a bevezetés nem feltétlenül hozza majd a nagy áttörést a Fotex papírok forgalmát tekintve. A tapasztalatok ráadásul sok esetben azt mutatják, hogy a részvényekkel az érdemi forgalom továbbra is a főpiacon keresztül zajlik még akkor is, ha egy forgalmát tekintve élénkebb tőzsdére kerülnek bevezetésre az adott cég részvényei (például MOL varsói bevezetés). A társaság papírjai 2%-ot drágultak a mai kereskedés során.

#477790 Sumerologo Előzmény: #477777

Ha a Rába chart-járól lenne szó, biztos nem tartaná tüskének Egon. Csak hát a Rábát már nem nagyon érdemes elemezni....vagy mégis?

#477777 rbbj11 Előzmény: #477751

dehogy tüske. Nem adta vissza, csak a felét az emelkedésnek, sztem egészséges bázisépítés