Mtk és a Fradi jogokért kaptunk valamit?/1ft kívül/
Régen azt hittem,hogy a kínaiaknak érdekes lehet az országos lefedettség miatt! Ez csak vágy maradt ,pedig a Domus miatt jól indult a kapcsolat.
jaja, értem Én is a kottát.. :) Várható, hogy nem akarják túl olcsón oda szórni a papírokat. Az egy fontos hír, hogy mennyi részvényt akarnak még bevezetni, illetve újakat vagy régieket. Ha előbbi akkor kínos..
akkor ezt sem kéne eladnom ideje korán? Amihez nyúlok, arannyá válik? :)
igen,de figyelembe kell venni az arbitrázs lehetőséget, így Budapesten is közelítenie kell az árfolyamnak ehhez:)
(ami egyébként nem is lenne túlzó)
még nem tudjuk a bevezetési árfolyamot. Lehet 5€ :)
igen, forrásbevonásra kiváló lenne, persze nem ilyen árfolyamon.
még 700-nál kezdték az srv-t....
a rengeteg felhalmozott srv-t akarják ott eladni egy kis euróért... sztm... Mivel € a bevétel elég nagy része, itthon alacsony euro mellett is veszegették szép haszon lehetne belőle. Sztm is inkább pozitívum.
mire gondolsz?
forgalom szempontjából nem nagy szám, de pl. a hollandok, franciák is megismerik a cég számait. az pozitívum mindenképpen, hogy a jelentés info tartama megfelelő oda is.
ebben sokat lépett előre a cég.
nagyon nem néztem utána mi egyéb (pl. adózási amire egyből lehet nálzk gondolni) ok állhat a háttérben
Fotexszel kapcsolatban az a hír látott napvilágot, hogy európai jelenlétének megerősítése és a részvények forgalmának növelése érdekében a társaság kezdeményezte részvényeinek a Luxemburgi Értéktőzsdére történő bevezetését. Mivel azonban a luxemburgi tőzsde még a magyarnál is sokkal alacsonyabb forgalmat bonyolít, a bevezetés nem feltétlenül hozza majd a nagy áttörést a Fotex papírok forgalmát tekintve. A tapasztalatok ráadásul sok esetben azt mutatják, hogy a részvényekkel az érdemi forgalom továbbra is a főpiacon keresztül zajlik még akkor is, ha egy forgalmát tekintve élénkebb tőzsdére kerülnek bevezetésre az adott cég részvényei (például MOL varsói bevezetés). A társaság papírjai 2%-ot drágultak a mai kereskedés során.
Ha a Rába chart-járól lenne szó, biztos nem tartaná tüskének Egon. Csak hát a Rábát már nem nagyon érdemes elemezni....vagy mégis?
dehogy tüske. Nem adta vissza, csak a felét az emelkedésnek, sztem egészséges bázisépítés
http://peti.lb.kbcequitas.hu/q/211291/index.htm
Tüske. Ennek a platformja épül 300 körül. Ha ez letörik, 265 környékére visszaeshet.
A január végi rally-t követően semmi erőt nem mutat. Gyenge, esés a valószínűbb folytatás.
Kis dugó 319-en.
Reméljük ideiglenes.
Korrekció csak.