Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Lehetőség az újabb hajónapló megírására:)

#480313 kerikoma Előzmény: #480312

Itt minden elképzelhető, de akkor is rá férne egy egészséges rally....

#480312 Roberrtto Előzmény: #480309

Csak nehogy megint szavazáshoz vásároljanak és annyi legyen az egész.

Habár ahhoz még talán korán van.

#480309 Roberrtto Előzmény: #480308

Nem bánnám ha a hét minden napján felső limit lenne:)

#480164 Roberrtto Előzmény: #480159

Szerintem a kereskedésből kiindulva se ez lesz.

Nem véletlenül szoritották ide az árfolyamot az útóbbi időben.

#480159 Zotya32 Előzmény: #480146

Hát én se. De vhol logikus. Remélem, hogy nem csak ez van mögötte. Azért a többi napirendi pontnak sok köze nincs az it létszámhoz.

#480146 macika Előzmény: #480143

én nem értek a jogi dolgokhoz zoli

nekem az jön le hogy az it létszáma jól lecsökken (minek ennyi tripla állású??) azért változik az alapszabály és emiatt kell lemondaniuk

bár sztem eddig is minden évben újra fel kellett hatalmazni a it-t, a további működésre (megválasztani) nem?

#480143 Zotya32 Előzmény: #480139

Gondolod, hogy csak ennyi? Hogy pl. 5 főben maximalizálják, aztán emiatt lemond mindenki, majd újraválasztanak közülük 5 monkeyt? Az nem lett volna egyszerűbb ha 5en maradnak, a többi lemond a létszámot meg korrigálják az alapszabályban?

#480139 macika Előzmény: #480119

Az Igazgatótanács tagjai ; az igazgatótanács létszámának csökkenésére irányuló

alapszabály módosítási javaslatra tekintettel ; a határozatképes közgyőlés hatályával

bejelentettéklemondásukat.

#480127 Johny King Előzmény: #480098

Nem a 250%-ra gondoltam, hanem az 5.8.-ra!

25% felett "kellene" ajánlatot tenni...

Ha több van egy kézben, akkor ezen változtatni kell, nem?

#480107 Roberrtto Előzmény: #480095

Annak mi értelme volna?

Szerintem 100% hogy új garnitúra jön.

#480098 Zotya32 Előzmény: #480095

megnézted az alapszabály pontjait? fogadjunk, hogy nem :))

sajnos nem tudom bemásolni őket, mert ez nem olyan típusú dokumentum, ami másolható lenne... legalábbis nekem nem megy.

pl. az egyikben van benne az a bizonyos 250%... ami most kb 70 ft lenne

30 napos 5 173 293 28,0336

#480095 macika Előzmény: #480094

ahogy értelmezem, nem igen lesz a kgy-n érdekes dolog, legalábbis a meghívóból semmi se derül ki, elfognak mindent, a remek éves jelentést

majd megválasszák a régieket újra..

#480094 Zotya32 Előzmény: #480091

alapszabály

http://bet.hu/newkibdata/108355922/ASZ20110815.pdf

Döntés az Alapszabály preambulumának,

a székhelyre vonatkozó 1.4. pontjának,

a tevékenységi körökről szóló 3. pontjának,

a részvényesek jogairól és kötelezettségeiről szóló 5. pontjának,

a részvénykönyvről szóló 7. pontjának, a

Közgyűlésről szóló 9. pontjának,

az Igazgatótanácsról szóló 10. pontjának, az

Audit bizottságról szóló 11. pontjának

és részvénytársaság hirdetményeiről szóló 18. pontjának módosításáról.

#480091 macika Előzmény: #480079

a kgy meghívóban ismertetett alapszabály megváltoztatása pontokat

valaki átnézte? mit akarnak ezek mielőtt lemondanak ? (vagy még se)

#480079 Zotya32 Előzmény: #479981

nem phyl, de egyszer lehet a phylről ilyeneket fognak írni, csak más nevekkel???

"Az uránfeldolgozás vége

A rendszerváltás idején a Németh-kormány döntést hozott a magyar uránbányászat felszámolásának szükségességéről, a rekultiváció elindításáról. A szétaprózódó Mecsek Ércbányászati Vállalattól az uránérctermelés- és feldolgozás egyre csökkenő jelentőségű feladatát 1992-től az akkor létrejött Mecsekurán Kft. vette át. 1994-ben kormányhatározat rendelkezett az uránbányászat megszüntetéséről, az okafogyottá vált vállalat ellen pedig – nyolcszázmilliós adósságállomány és évi egymilliárdos veszteség mellett – 1997-ben felszámolási eljárás indult. Felszámolónak a Baranya megyei bíróság a Vectigalis Általános Vállalkozási Rt.-t, Varga Jenő érdekeltségét jelölte ki.

A felszámolás alatt álló vállalat Varga Jenő vezetésével 1998-ban leányvállalatot hozott létre V.H.K. Vagyonhasznosító Kft. néven, és ebbe akkori árfolyamon több mint kétszázmillió forint nem pénzbeli tőkét apportált. Erre azért volt szükség, mert a terület rekultivációjára kiírt közbeszerzéseken a Mecsekurán – hiába álltak rendelkezésére erre a célra alkalmas ingatlanok, tárgyi eszközök, anyagok – felszámolás alatt álló vállalatként saját nevén nem indulhatott. Így kerültek tehát ki az állami Mecsekuránból a később a kővágószőlősi ipari park alapját képező ingatlanok.

2002-vel kezdődően a Mecsekurán Kft. többször is eladásra hirdette meg jókorára nőtt leányvállalatát, és ez idővel sikerrel járt: a cégben 2004. decemberében a Strabil Kft. szerzett tulajdont, 2005. februárjában pedig a kiürült Mecsekurán Kft.-t törölni lehetett. A cég utolsó felszámolóbiztosa a Vectigalis alkalmazásában álló Imhof Gábor, a pécsi egyetemen 2010-ben kitört korrupciós botrány főszereplője volt. A Strabil fő tulajdonosa, Komlós János a cég ügyvezetői posztjáról nem sokkal a V.H.K. megvásárlása után távozott, helyére Krieg Ferenc lépett. Újabb szűk fél év múlva, 2005 júliusában Komlós és cége, az Öresund helyett is új tulajdonost jegyeztek be a Strabilba, Krieg Ferenc azonban maradt cégvezető."

http://atlatszo.hu/2012/02/15/titkos-forgatokonyv-szerint-dolt-a-malev-ii/