Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Öntés

#479808 hAliG Előzmény: #479754

Te meg ki a som vagy? Orákulum vagy mi a ..csa?

Inkább mulass, jól teszed, ne itt fárassz..

#479807 Formerplayer Előzmény: #479801

Lupinné, csókolom a drága Domestos-os kezed, legalább vedd egyszer a fáradtságot és próbálj tények alapján vitatkozni.

Elég csőcselék mentalitás, hogy amatőrszerencsevadászozol, meg "kicsavar"ozol, de ha valaki ezeket a lumpen-érveket megkapargatja, jösz azonnal a kóstolgatással, meg a papíreséssel...amatőrözöl egy jelenleg is milliárdos embert, te prolik gyöngye.

Egyébként a bambaság 2000 Ft óta jellemző rám ebben a papírban..te pedig kimaradtál egy hatszorozásból...na de beszéljünk a zótépé déjtrédekről, vetté-attá ma, vagypedig? Esetleg zártál 10 Ft nyerővel?Hogy is kell azt csinájni már évek óta?

#479804 Illuzio

Nem mondtam olyat,hogy vonyítani fog.Az októbert ha vissza olvasod,rájössz,akkor még nem volt nála probléma.Az ár most viszont olyan szinten van,ami az Ő idegeit is kikezdi.A Játékos az OTP vásárlás után kezdte felbeszélni az RFV-t.Tehát mire lehet ebből következtetni?Ez az árfolyam már neki is fáj.Pár beírása alapján kezd alázatosabb lenni.Ti meg ettől újra hitelt adtok a szavának,ki hiúságból,ki butaságból.Őszintén sajnálom,de te sem fogsz annyi pénzel rendelkezni,(a hétköznapok sokba kerülnek)hogy addig hígíts,míg 0-ban kiszállsz.

#479801 Arsene Lupin Előzmény: #479764

Idáig legalább házmesterné voltam. Most már csak vice. Egy nap alatt.

A papír viszont ma is esett.

Amúgy az, aki bambán végigül egy harmadolást, ne minősítse mások agyműködését.

#479799 Grizzly Géza Előzmény: #479793

Szvsz áhítozik az e-starra...:) Majd viktorka elintézi neki,egy kis különadó,stb,bagóért itt a friss-ropogós energetikai cég! :)

#479793 Bendeguz Előzmény: #479786

Rivotril kérdései tetszenek. Megmondtad előre, hogy le lesz verve az ár, még az árfolyamot is eltaláltad majdnem. Mi lesz a jövőben? Csak érdeklődöm. CSS gondolom a zótépés csóka.

#479783 Előzmény: #479770

Azért hoztalak példának, mert sokat tudsz a Cégről, és még ennyi "szakmai " ismeret sem óvott meg a tévedéstől. Ezt látván nem kéne embereket szakmaiatlanság címén kritizálni egyeseknek.

Jómagam inkább üzleti tapasztalataimra és a logikámra alapoznék, ami vagy elég, vagy nem .

Amit buktam, saját figyelmetlenségemből buktam, meg könnyebb volt másokra hallgatni, mint végig gondolni akkor a szitut. Vettem mint a birka. Egyszer kellett volna átgondolnom, hogy a lengyel cég felvásárlásának haszna erősen ingatag rövid távon.

Szívesen élnék a felajánlott lehetőséggel, és kérdeznék Tőled, de nem tudom, mit kéne.

Úgy gondolom, ha a Cég nem omlik össze, és miért tenné, akkor a dolgok logikus menetéből az következik, hogy nem távoli pillanatban masszívan elkezd visszaépülni az árfolyam.

Remélem hogy meggyőződésből fakadó véleményem nem minőül semmiféle fel-lebeszélésnek.

#479782 Illuzio Előzmény: #479759

Nem kell téged tanítani,látszik,hogy már rég kész vagy,így is-úgy is.Vita ne legyen,nem én vagyok a mester.

#479781 Grizzly Géza Előzmény: #479776

Nem kell,köszike,ilyen "apróságok" nekem nem tudják elvenni a jókedvemet:)

Lehet,hogy az ezo tv-nél dolgozik és tényleg látja az egyenlegemet? Kezdek parázni...

#479778 Lxrose Előzmény: #479764

Igazad van, ha reagálok, azt csupán szórakozásból teszem, bár egy idő után már az is unalmas lehet. Főleg, ha valaki mindig ugyanazt írja, mint Lupen.

#479776 Lxrose Előzmény: #479748

Igazad van, még a végén megsért. :-) Bár látom, téged sem kímél, fel tudod egyedül dolgozni, vagy szomorkodjunk együtt? :-)

#479771 Illuzio Előzmény: #479764

Te meg már rég ledőltél.!!!!A sok "privát üzis"meg somfordál a te "nagy szakmai"tudásod körül.Meg is látszik a számlájukon....

#479770 Formerplayer Előzmény: #479763

A szakmaiságot ne keverd össze a jövendőmondással....

Egy dologban igazad van: amíg én azt láttam, hogy Európa legkomolyabb befektetési társaságai legyeskedtek a cég körül, adták egymásnak a kilincset március-áprilisban a Székács utcában, addig volt, aki cégvezetés címén euro milliókat tapsikolt el improduktív management vízfej építés címén..

Ezt sorry, de nem láttam..Meg is bűnhődtem érte..Soós Cs is csak későn lépett, ő mondjuk 9 milliárdot bukott ezen, 3-at a napokban realizált is belőle....

Most meg lapátolhatja vissza a szart a lóba...Én meg várhatom nagyjából 2-3-szor annyi ideig, mint a lejtmenet, hogy visszakerüljünk az induló 10-12k-s szintekre.,,

Ennyi a sztori..De kérdezz, ha valami nem tiszta a cég körül "szakmailag"..

#479764 Formerplayer Előzmény: #479743

Egyre több itt a pszichopata..Szerintem ne foglalkozz velük...nálam Lupinné, a megkeseredett viceházmesterné is eléggé billeg...

#479763 Előzmény: #479736

Annyira nem értem. Nem nagyon lehet semleges véleményeket olvasni, vannak kibicek, vannak optimisták , és megint mások pesszimisták. Akkor gyakorlatilag csupa szakmaiatlan hülye van itt? És ki a bölcsek kövének birtokosa? És ki mondja meg, mi a szakmai ? Former, aki nyilván igen sokat tud a cégről, minden két hétben elmondta, hogy csodálkozni fogunk, mit művel majd a papír nemsokára. Aztán csodálkoztunk. Később még jobban csodálkoztunk. Pedig feltehetően legjobb tudása szerint mondta. Vagyis, ki is a szakmai a sok lúzer között? Olyan szívesen innám szavait.

#479759 Grizzly Géza Előzmény: #479754

Nagymester! Te egy hozzászólásból megláttad az egyenlegemet? :))

Taníts! Lécci taníts! :)

Rontáslevétel van nálad? Pénzenergia? Mert az nem ártana. :)) Fehér garbóban mehetek?

#479754 Illuzio Előzmény: #479748

Ezidáig egy jópofa,becsapott embernek tartottalak.Most már tudom,hogy neked sem lesz a büdös életben akkora tőkéd,hogy 0-ban kiszállj.Mulass csak nyugodtan.Én is azt teszem.:)))