Te meg ki a som vagy? Orákulum vagy mi a ..csa?
Inkább mulass, jól teszed, ne itt fárassz..
Te meg ki a som vagy? Orákulum vagy mi a ..csa?
Inkább mulass, jól teszed, ne itt fárassz..
Lupinné, csókolom a drága Domestos-os kezed, legalább vedd egyszer a fáradtságot és próbálj tények alapján vitatkozni.
Elég csőcselék mentalitás, hogy amatőrszerencsevadászozol, meg "kicsavar"ozol, de ha valaki ezeket a lumpen-érveket megkapargatja, jösz azonnal a kóstolgatással, meg a papíreséssel...amatőrözöl egy jelenleg is milliárdos embert, te prolik gyöngye.
Egyébként a bambaság 2000 Ft óta jellemző rám ebben a papírban..te pedig kimaradtál egy hatszorozásból...na de beszéljünk a zótépé déjtrédekről, vetté-attá ma, vagypedig? Esetleg zártál 10 Ft nyerővel?Hogy is kell azt csinájni már évek óta?
Nem mondtam olyat,hogy vonyítani fog.Az októbert ha vissza olvasod,rájössz,akkor még nem volt nála probléma.Az ár most viszont olyan szinten van,ami az Ő idegeit is kikezdi.A Játékos az OTP vásárlás után kezdte felbeszélni az RFV-t.Tehát mire lehet ebből következtetni?Ez az árfolyam már neki is fáj.Pár beírása alapján kezd alázatosabb lenni.Ti meg ettől újra hitelt adtok a szavának,ki hiúságból,ki butaságból.Őszintén sajnálom,de te sem fogsz annyi pénzel rendelkezni,(a hétköznapok sokba kerülnek)hogy addig hígíts,míg 0-ban kiszállsz.
Idáig legalább házmesterné voltam. Most már csak vice. Egy nap alatt.
A papír viszont ma is esett.
Amúgy az, aki bambán végigül egy harmadolást, ne minősítse mások agyműködését.
Szvsz áhítozik az e-starra...:) Majd viktorka elintézi neki,egy kis különadó,stb,bagóért itt a friss-ropogós energetikai cég! :)
Rivotril kérdései tetszenek. Megmondtad előre, hogy le lesz verve az ár, még az árfolyamot is eltaláltad majdnem. Mi lesz a jövőben? Csak érdeklődöm. CSS gondolom a zótépés csóka.
Na ugye,okoska. Csak előjött az a csöpp eszed.
Azért hoztalak példának, mert sokat tudsz a Cégről, és még ennyi "szakmai " ismeret sem óvott meg a tévedéstől. Ezt látván nem kéne embereket szakmaiatlanság címén kritizálni egyeseknek.
Jómagam inkább üzleti tapasztalataimra és a logikámra alapoznék, ami vagy elég, vagy nem .
Amit buktam, saját figyelmetlenségemből buktam, meg könnyebb volt másokra hallgatni, mint végig gondolni akkor a szitut. Vettem mint a birka. Egyszer kellett volna átgondolnom, hogy a lengyel cég felvásárlásának haszna erősen ingatag rövid távon.
Szívesen élnék a felajánlott lehetőséggel, és kérdeznék Tőled, de nem tudom, mit kéne.
Úgy gondolom, ha a Cég nem omlik össze, és miért tenné, akkor a dolgok logikus menetéből az következik, hogy nem távoli pillanatban masszívan elkezd visszaépülni az árfolyam.
Remélem hogy meggyőződésből fakadó véleményem nem minőül semmiféle fel-lebeszélésnek.
Nem kell téged tanítani,látszik,hogy már rég kész vagy,így is-úgy is.Vita ne legyen,nem én vagyok a mester.
Nem kell,köszike,ilyen "apróságok" nekem nem tudják elvenni a jókedvemet:)
Lehet,hogy az ezo tv-nél dolgozik és tényleg látja az egyenlegemet? Kezdek parázni...
Igazad van, ha reagálok, azt csupán szórakozásból teszem, bár egy idő után már az is unalmas lehet. Főleg, ha valaki mindig ugyanazt írja, mint Lupen.
Igazad van, még a végén megsért. :-) Bár látom, téged sem kímél, fel tudod egyedül dolgozni, vagy szomorkodjunk együtt? :-)
Te meg már rég ledőltél.!!!!A sok "privát üzis"meg somfordál a te "nagy szakmai"tudásod körül.Meg is látszik a számlájukon....
A szakmaiságot ne keverd össze a jövendőmondással....
Egy dologban igazad van: amíg én azt láttam, hogy Európa legkomolyabb befektetési társaságai legyeskedtek a cég körül, adták egymásnak a kilincset március-áprilisban a Székács utcában, addig volt, aki cégvezetés címén euro milliókat tapsikolt el improduktív management vízfej építés címén..
Ezt sorry, de nem láttam..Meg is bűnhődtem érte..Soós Cs is csak későn lépett, ő mondjuk 9 milliárdot bukott ezen, 3-at a napokban realizált is belőle....
Most meg lapátolhatja vissza a szart a lóba...Én meg várhatom nagyjából 2-3-szor annyi ideig, mint a lejtmenet, hogy visszakerüljünk az induló 10-12k-s szintekre.,,
Ennyi a sztori..De kérdezz, ha valami nem tiszta a cég körül "szakmailag"..
mi az hogy meglátta??!! meg is jósolja, mikor mennyivel szállsz ki, mert "beszóltál" neki
Egyre több itt a pszichopata..Szerintem ne foglalkozz velük...nálam Lupinné, a megkeseredett viceházmesterné is eléggé billeg...
Annyira nem értem. Nem nagyon lehet semleges véleményeket olvasni, vannak kibicek, vannak optimisták , és megint mások pesszimisták. Akkor gyakorlatilag csupa szakmaiatlan hülye van itt? És ki a bölcsek kövének birtokosa? És ki mondja meg, mi a szakmai ? Former, aki nyilván igen sokat tud a cégről, minden két hétben elmondta, hogy csodálkozni fogunk, mit művel majd a papír nemsokára. Aztán csodálkoztunk. Később még jobban csodálkoztunk. Pedig feltehetően legjobb tudása szerint mondta. Vagyis, ki is a szakmai a sok lúzer között? Olyan szívesen innám szavait.
Nagymester! Te egy hozzászólásból megláttad az egyenlegemet? :))
Taníts! Lécci taníts! :)
Rontáslevétel van nálad? Pénzenergia? Mert az nem ártana. :)) Fehér garbóban mehetek?