A 17k pedig a jövő idő. :)
A 17k pedig a jövő idő. :)
Majd máskor nem csúfolja a térdzoknimat!
Három tippem van:
1. hülyék,
2. nagyon át lettek b*szva,
2. mazochisták.
A bivaly nem jó hasonlat. Próbáljon meg egy bivaly tőkéjéből kétharmadot levágni!
Amúgy a "mellett" két t-vel íratik. De nem a múlt idő miatt. A múlt idő az a 10K-s árfolyam.
Vitriol úr, van egy sokkal erősebb érv is a papír mellet . Nevezetesen az, hogy bivaly tőkeerős befektetők vannak, akik 10k -ért vették, és még nem adták el. Gondolom sejti, miért nem?!
Most megtudtuk, kicsi Lupinkát a nagy erős bátyus, maga A SZENT PIAC védi és bosszulja meg. Akkor most mondok egy csúnyát, hátha leqrják limitre, Lupin, Önnek csúnya a térdzoknija! :D
nem vagyok nő.
A munka meg fáraszt, kikapcsolódásképp nyomom ide a sok sületlen marhaságot. Ha már egyszer nincs miről beszélni...
Lupin: az idézőjelek egy része iróniajel, de látom sikerült felismerni :)
Már késő. Kinyílt a pofonláda.
Figyelik a topikot, és ha az uraknak az én b*szogatásom az egyetlen érve a papír mellett, azt lereagálja a piac.
"szerelmes vagyok Makrába"
Ilyet sose mondtam. Jobb szakember. Pontosabban ő szakember, bálványuk meg egy amatőr szerencsevadász. Kéretik pontosan idézni.
Mindig ugyanazok a frazisok :)
De probaljuk meg Dr. Phil, nem kostolgatom ezentul Ont... Lehet megindul a papir.
:) ezzel lehet te nyered
Pa-pa-gááááááááj!
"attól, hogy engem kóstolgat nem fog menni a papír"
"Soós szerencsevadász"
"kicsavarják a kezéből"
"szerelmes vagyok Makrába"
"reorganizáció, kisbüfik beszopatása"
"KGY pont voltam!"
"2 napot ígért! 2 napot!"
"fehér garbó, bőrkanapé, sztívdzsobsz klón"
"Lantossal gründöltetett díjat magának"
"büdös"
Kihagytam valamit?
bőrkanapén próbálgatom :)
Ha engem kóstolgat, attól még nem fog emelkedni a papír.
On meg az "ev okoskodoja" cimet tamogato nelkul is megkapna. Ugy erzem nehezen birja nelkulunk, pedig van sajat topikja is Mr. Kozgyulesi pont voltam.
Neked nehéz gyermekkorod lehetett,mondom ezt egy még a tiédnél is idiótább profilképpel :))