Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Öntés

#479683 Arsene Lupin Előzmény: #479669

Három tippem van:

1. hülyék,

2. nagyon át lettek b*szva,

2. mazochisták.

A bivaly nem jó hasonlat. Próbáljon meg egy bivaly tőkéjéből kétharmadot levágni!

Amúgy a "mellett" két t-vel íratik. De nem a múlt idő miatt. A múlt idő az a 10K-s árfolyam.

#479669 Előzmény: #479610

Vitriol úr, van egy sokkal erősebb érv is a papír mellet . Nevezetesen az, hogy bivaly tőkeerős befektetők vannak, akik 10k -ért vették, és még nem adták el. Gondolom sejti, miért nem?!

#479612 Bendeguz Előzmény: #479610

Most megtudtuk, kicsi Lupinkát a nagy erős bátyus, maga A SZENT PIAC védi és bosszulja meg. Akkor most mondok egy csúnyát, hátha leqrják limitre, Lupin, Önnek csúnya a térdzoknija! :D

#479611 Bendeguz Előzmény: #479605

nem vagyok nő.

A munka meg fáraszt, kikapcsolódásképp nyomom ide a sok sületlen marhaságot. Ha már egyszer nincs miről beszélni...

Lupin: az idézőjelek egy része iróniajel, de látom sikerült felismerni :)

#479610 Arsene Lupin Előzmény: #479602

Már késő. Kinyílt a pofonláda.

Figyelik a topikot, és ha az uraknak az én b*szogatásom az egyetlen érve a papír mellett, azt lereagálja a piac.

#479603 Arsene Lupin Előzmény: #479597

"szerelmes vagyok Makrába"

Ilyet sose mondtam. Jobb szakember. Pontosabban ő szakember, bálványuk meg egy amatőr szerencsevadász. Kéretik pontosan idézni.

#479602 Pedrito Előzmény: #479590

Mindig ugyanazok a frazisok :)

De probaljuk meg Dr. Phil, nem kostolgatom ezentul Ont... Lehet megindul a papir.

#479597 Bendeguz Előzmény: #479590

Pa-pa-gááááááááj!

"attól, hogy engem kóstolgat nem fog menni a papír"

"Soós szerencsevadász"

"kicsavarják a kezéből"

"szerelmes vagyok Makrába"

"reorganizáció, kisbüfik beszopatása"

"KGY pont voltam!"

"2 napot ígért! 2 napot!"

"fehér garbó, bőrkanapé, sztívdzsobsz klón"

"Lantossal gründöltetett díjat magának"

"büdös"

Kihagytam valamit?

#479582 Pedrito Előzmény: #479571

On meg az "ev okoskodoja" cimet tamogato nelkul is megkapna. Ugy erzem nehezen birja nelkulunk, pedig van sajat topikja is Mr. Kozgyulesi pont voltam.