500 és alatta folyamatosan ajánlottam vételre hosszabb távra
itt én már nem veszek csak mozizok.....
legközelebb a nyáron a vágás után fogom bővíteni a pakkomat (megtartva a 500 alattiakat), remélhetőleg olcsón
500 és alatta folyamatosan ajánlottam vételre hosszabb távra
itt én már nem veszek csak mozizok.....
legközelebb a nyáron a vágás után fogom bővíteni a pakkomat (megtartva a 500 alattiakat), remélhetőleg olcsón
Túl az 1 milliárdon és ebben átkötés még nem is nagyon volt a kötéslista alapján.
Euroman: Most én se osztalékra játszok, hanem előtte olcsón megvenni, rallyban eladni (majd 600 körül). Utána mindig beesik, de idén kisebb lesz a kockázat, mert a telkóadó kivezetés, várható osztaléknövekedés miatt szerintem meg lehet tartani hosszabb távra is.
kamatvágás évvégig nem nagyon lesz...illetve lehet, de akkor a HUF rögtön összefossa magát...amire én már nagyon várok...enyiért nekem már biztosan nem éri meg...a hét elején adtam el...555-re volt betéve, de lejjebb vittem, mert a közelébe se ment akkor....tavaly osztalék előtt nekem rengeteg volt, az osztalékot felvettem, de utána nagyon rossz áron ment el...nekem még 1x osztalék így nem kell....május-júniusi esés majd az egész hasznot elvitte
Igen, de nagy méretű pakkokat még nem nagyon láttam ma, ami átkötés lehetett. Azok ezután jönnek még.
Kamatvágás vonzóbbá teheti és adhat még némi lökést. Kérdés, hogy májusig mennyit fognak vágni...
562 kikapva, 3. hullám érkezése várható. :)
Még 170 milla és megvan az 1 milliárd forgalom.
nincs kizárva hogy csak 45 lesz
de ha már egyől jövőre 65-ra igérik akkor ez nem sokat fog számítani
ráadásul lassan be fog indulni a kamatvágás idehaza.... és sorra csökkentik majd
Jövőre mindenképp emelkednie kéne. Kíváncsi leszek, idén marad-e az 50 vagy osztrák mintára csökkentik.
Tavaly ilyenkor 530-on zárt, 18-án 526-on. (Aztán nem voltam 2hétig)
Sok server errortól hogy tudtok írni??
gyorsjelentés nam valami fényes lesz az biztos
itt van még az osztlék kérdése 50 körül
ellenben az jővöre ismét 60-65 lehet a különadó kikerülése miatt
600 környéke reális. Még várok egy hullámot ma felfelé 567-ig kb.
Emlékszem, tavaly nagyon adták 2-3 napig, mire leért 523-ig. Remélem, kreálnak még egy rossz hírt arra, hogy agyon tudják shortolni oszti előtt. :)
pf-n beszélgettünk.. az osztivágást 600 körülire tesszük
broki pletyi szerint több is lehet
természetesen lesz még hullám lefele
Szerinted meddig megy vissza, ha visszamegy? Osztalékig még ~3 hónap.
Tavaly visszatették a nagy örömködés után visszatették 523-ra, csináltak még egy jó beszállót.
Veszik, mintha ingyen adnák.
Valaki nagyon éhes, hogy nem bírt ebédig várni. Észrevettem, hogy amit beírtam ide és a PF-re, annak az ellenkezője jött az utóbbi 24 órában össze. Tehát, akkor most menni fog 600-ig és nem fog visszamenni 530-ra osztalékig. :)
561