Ábra mehet a levesbe, 556.
Lehet, hogy nem megy már 540 alá, benne van a pakliban. Ilyesmire gondoltam, a jobb váll nem fért ki teljesen.
Ez szerintem már nem megy 540 alá, kicsit magasan van, ha rossz lesz az osztalék javaslat, amit amúgy nem hiszek, akkor nagyot fog zuhanni. Matáv certifikátot akartam venni, de innen inkább maradok a részvénynél...
Mintha egy fordított fej-váll kezdene kialakulni. Ha az lesz, a jobb váll visszahozza 525-530 közé jövő héten, amire jó ok lehet a Q4.
Annyira ide van tapadva 540-545 vidékére, hogy kezdem azt hinni, hogy egy méretes short nyitás zajlik a háttérben a jövő heti várhatóan elég szutyok gyj-re. Innen lefelé simán mehet 20-25 pontot még akár úgy is, hogy támasz alá leszúr.
Maci! Ne várjuk? :)
Hajszálnyira van attól, hogy 550 fölé kerüljön, érzi már a pépőr az oszti javaslat közeledtét. :)
Sajnos csak 540-ig jutott ma, pedig szurkoltam neki, hangulat adott.
A mai hangulatban megtehette volna pedig. Ha nem is 30 de 35..
Sunyi módon veszik megint. Most vagy shortnyitások zajlanak (még egy rally előtti lefelé körre) vagy egy nagyobb szereplő táraz be osztalékra. Kicsit korainak tartom még, ami eddig ma és tegnap ment ebben, egy héttel későbbre vártam volna mozgolódást.
Mennyire másként látja Egon és a Trendlines. :)
"Komoly vételi nyomás volt látható a tegnapi kereskedésben, ezzel az árfolyam a csökkenő trendcsatornából próbált kibújni. Nap végére kissé visszaesett, így egyelőre nem sikerült a kitörés, de a technikai kép igen kedvező, hiszen egy zászló alakzatot láthatunk. Kitörés esetén első körben 555 Ft-ig emelkedhet a kurzus. A tavasszal esedékes osztalékrali általában március elején indul, így kissé meglepő, hogy ilyen korán érkeztek a vevők.
Támasz: 515 Ft, 524 Ft (MA 50), 525 Ft (MA 200), 541 Ft (MA 21) | Ellenállás: 545 Ft, 555 Ft (lokális tető)"
"Napos:
Emelkedés, de még mindig csak alacsonyabb csúcsba. A hétfői kis rés támasz 534 alatt, betöltésre kerülhet.
A korábbi sávtető, ill. a 200 napos átlag erős támasz 525-530-on. A két mozgóátlag együttese kellő támaszt biztosíthat.
Az MACD eladási jelzésen, viszont az 50 napos alulról metszi a 200 napos átlagot, ez bullish jelzést generál. Ezzel együtt is az idei osztalékrallyval kapcsolatban csak nagyon visszafogott elvárásaink lehetnek."
Naná, hogy visszafogott... :D
Nem fog ez már 525-530 alá visszamenni osztalékig, ahhoz nagyon rossz hírnek kéne jönnie, pl. nem lesz osztalék, de ez meg ugye nem valószínű.
a kbc elemzés nem azonos az egon féle ta elemzésekkel
Ugyanezt játszották el tavaly is. Akkor is valahová 500 alá várta Egon, de először 515, majd egy rally után 523 körül volt az alja. Az elemzésből, eladásra ajánlásból, 4. szolgáltatóval való mai riogatásból egyértelmű a szándékuk, venni szeretnének. :)
Én mindenesetre porszívózok tovább 525-545 között és ha esetleg alá menne (de ebben most nem hiszek, mert ezt nem tartom reálisnak a támaszt betöltő két mozgóátlag miatt), osztalékra 600 fölé várom.
Venni akarnak, 15:16-os PF hír se lehet véletlen, no meg Egon mérsékelt osztalék várakozása... :)
Update: Közben vettem egy mini pakkot napi maxon! :)