$
Másra nem tudok gondolni. Bezár a bazár:(
:D
Egyre gondoltunk.
Tervezett müködési forma váltásra.
Ez emgütötte a szemem. Mi lehet vajon? Lehet nyrt-ből zrt?:S
Ezt be se kellett volna jelenteniük nem? Holding éléről mennek, akkor innen is.
Nekem most az az érzésem, hogy vagy nagyon jó dolog vár ránk vagy nagyon rossz.
Azért az meredek, hogy az egész banda lemond.
Ami viszont érdekes, hogy se nem veszik se nem adják, 27nél van kb fél millió db fék és ennyi.
De ami érdekes, hogy nem is adják, persze lehet nincs kinek adni már. Venni meg gondolom akkor vennék ha lenne benfentes infó, de ezek szerint nincs.
http://bet.hu/newkibdata/109861445/MH_hirdetm_ny_IT.pdf
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1065 Budapest,
Révay u. 10., továbbiakban: Holding) értesíti a tisztelt Befektetıket, hogy a Holding
többségi tulajdonában álló MŐSOR-HANG Mősorszolgáltató Nyrt. 2012. február 14.
napján megtartott Igazgatótanácsi ülése döntött a 2012. évi rendes Közgyőlés
összehívásáról, melynek Meghívója 2012. február 17. napjáig meghirdetésre kerül.
Az Igazgatótanácsi ülésen a határozatképes Közgyőlés hatályával a tervezett mőködési
forma váltásra, és az azzal összefüggı Alapszabály módosításra tekintettel az
Igazgatótanács tagjai és az Audit Bizottság tagjai bejelentették lemondásukat.
itt vmi más lesz...
"tervezett működési forma váltásra, és az azzal összefüggı Alapszabály módosításra tekintettel..."
ez vajon mi???
Kiváncsi leszek a holnapi napra, ha kiderül, hogy megint ősszel lesz csak valami (illetve várható) akkro dobom, ennyi volt. Nagy reményeket nem fűzök hozzá, tudom, hogy egy ilyen it váltás nem megy egyről a kettőre csak úgy simán.
Kiváncsi leszek a holnapi napra, ha kiderül, hogy megint ősszel lesz csak valami (illetve várható) akkro dobom, ennyi volt. Nagy reményeket nem fűzök hozzá, tudom, hogy egy ilyen it váltás nem megy egyről a kettőre csak úgy simán.
Tiszteletben tartom a véleményed.
Olvasva további bejegyzéseidet szvsz nem szabad túlzott elvárásokat megfogalmazni.
A múlt: TP valóban semmit nem szégyellt. Lehet, hogy változik a helyzet és arcot kell váltani.
A jövő: a legoptimistább verzióm szerint sem várok semmi pozitív fejleményt a cég átláthatóságában. Ameddig alacsony az árfolyam, addig nem érdekük a kicsik figyelmét felhívni a papírra. Az új vezér az oltogatást és közlékenységet majd akkor fogja elkezdeni, amikor már eladni akarnak.
:))) annoo Én mondtam phylnek a befektetési kapcsolattartót is, most már ideje átvennem a hatalmat :)
Egy napig nem voltam, aztán zsong a topik:-) Ez jó előjel:D
sikeresebb lenne, mint a phyl... :)
ajajjj kisherceg nyúltáp nyrt? ))
nem-nem. Stockyval kapcsolatban a jövőben komoly előrelépés lesz számtalan téren. Ez többek között, akár a phylt is érintheti majd.
mit? veszel 29-en, vagy riport készülne? :)
szerintem ezek nem állnának szóba senkivel, már dacból sem....
no ezzel a sztorival hamarosan kezdünk valamit...
n-gene az felszívódott...
egy darabig benne volt a negyedéves jelentésekben, aztán egyszer csak eltűnt...
ahogy a köddé vált tp mondta tavaly, megvan az, de ha úgy hozza a sors eladják...
de ha eladják arról böffenteni kellett volna vmit...
ha meg megvan, akkor meg miért nincs benne a jelentésekben?
De itt ugye minden törvényes, meg tisztességes, meg becsületesen vezették a céget, ezért is mond le a teljes IT... mi vagyunk a hülye, akadékoskodó kisbüfik, akik nem értenek semmihez, csak beszélünk itt marhaságokat évek óta, és különben is mi zúztuk porrá a 100 éves hírnevet is...
hűha, akkor lemaradtam.. N-gene az qki..
pár leány eladásával?? ez vicc, ugye? :)))
irodaház, euro-generál 50% (ezt borítékolom, hogy heteken belül visszamegy a tulajokhoz)
mp3 kb 70%... más nincs. n-gene, de ez egy szellemlány, hol látható, hol nem.... :)
Innen szerintem már nincs mit eladni, ami érték volt kiszervezték, lásd phyl-pharma zrt.
akárhogy is csavarom innen csak 2 út van, a már lerágott kettő:
csőd, vagy új irányítás, új nagytulaj, aki a cégével, cégeivel értéket hoz a phylaxia holding név alá, akár apport akár más úton... pl. hasra ütve: 5 milliárdos tőkeemelés, egy valódi értékes cég behozatalával. ez adhat(na) egy (hatalmas) lökést felfelé az árfolyamnak. ja, persze és csak úgy, ha kiderülnek a valódi erőviszonyok, a valós cégstruktúra, mert a 100% közkéz (ami Böjthe miatt csökkent csak 90 körülire) az 100%, hogy kamu.
ha nem így lesz, akkor ennyi , vége.