Re: Lehetőség az újabb hajónapló megírására:)
Zotya32 Előzmény: #478558Szia!
Igen, eléggé megcsappant a fórumozók létszáma, sokszor már nekem is elegem van, meg mivel semmi nem történik (történt eddig) így nem is volt miről írni. Néha vki megfuttatta 2-3 ft-ra, aztán visszacsorgott... olyan öntések mondjuk nem voltak, mint a hírhedtté vált 9-22-es rallyban, ez talán jó jel lehetett az elmúlt 4-6 hónapban... De lehet ezt is csak én képzelem be poziból.
Robertto-val semmi baj, ő már azt hitte 50-nél, hogy ez az alja, a régi 6 ft, aztán ránk cáfoltak kegyetlenül... remélem nyereséggel tud majd kiszállni, vagy ha nem bírja akkor legalább 50-nél. Én most 100 felett várom a csodát, minden mindegy alapon. Ha felmegy addig, akkor kiszálltam, ha nem akkor meg már tök mindegy mennyit buktam.
Macika meg csak poénkodik a papíron, ő csak pár forintra ugrik be, ha éppen úgy látja, hogy eljött az ideje, netán még rá is segít a rallyra. Ez is egy módszer, legalább nem bukott vele milliókat mint mi, akik elhittük a mesét...
Eddig neki volt igaza, a sors akkor lenne igazságos, ha nekünk is eljönne a jó... re: Elci 200 ft jegyzés...
Amit változatlanul nem értek, hogy hetek óta gyűltek a vevők-eladók, és sehol egy egészséges öntés vagy tépés... csak 1-2 ft fel-fe. 27-29... néha semmi forgalom, vmikor meg nyitnak egy hatit 880k-ra....
remélem, hogy végre jó irányba indulva, mozgalmas évünk lesz a papírral. Ideje lenne a poshadt vizet tisztára cserélni, ezt gondolom a Révayban is érzik, ezért e döntés...
és azt is remélem, hogy a közgyűlési meghívó nem fog arcon csapni vmi blődséggel...