Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#478969 zeeh_ Előzmény: #478962

Január 31-én történt a biznisz, a kiadott jelentés a január 31-i állapotot tükrözi.

Ha nincs benne a 4000-es csomagok ára, akkor az pozitívabb, mert akkor nem 4.5 millió EUR cash van a zsebben, hanem még több.

#478960 exmnbs1 Előzmény: #478957

mi újság a pénzügyi sorral?

bukás az srv-ken, 2012-as kötvény (Kapitalizáció (millió Ft 1 431) visszafizetés, Rába lezárás az idén

#478958 zeeh_ Előzmény: #478922

Egy görög nyaralásnál pár év múlva pont jók lennének majd szalvétának. :)

A tegnapi hírekkel kapcsolatban, szvsz időbe telik, mire helyreáll minden a normális kerékvágásba. Nekem még mindig úgy tűnik, hogy az EETEK túl nagy falat volt, ami azért lassan talán már kezd végre lecsúszni. SCS srv 530 db, ez nem volt olyan sok, ennél itt sokaknak jóval több van, ezért max. jelzésértékűnek fogom fel.

Annak a 4.5 millió EUR cashnek egy része valószínűleg a 4000-es pakkokból van, ami azt jelenti nálam, hogy forráshiány volt (OTP # EBRD hitel híján), ezért sürgősen lépni kellett. Viszont Marka 5000 Ft-os biznisze meg azt sugallja, hogy ott tényleg SCS volt alkupozícióban. Nem látok egyelőre tisztán, hogy mi a fene van, majd meglátjuk.

#478951 Formerplayer Előzmény: #478943

Nem kóstolgatlak én, ahhoz túl öreg és megkeseredett vagy...

Mivel a folytonosan változó világra és eseményekre mindig ugyanaz a válaszod, sajnos újból és újból bebizonyosodik, hogy veled nem érdemes értelmesen vitatkozni.

Semmi más nem vezérel téged, mint az önmagáért való provokáció.Láthatóan a cég és a részvény is hidegen hagy, igazán Soós van a bögyödben. Hiába, ha valaki fiatalon alkot-még ha nem is hibátlanul-- az rögtön kihozza sokakból a sárga irígység faktort. Próbálják magukhoz vissza- és lehúzni a mocsárba....Mert különben rögtön látható lenne saját kisstílűségük....

#478947 hAliG Előzmény: #478943

Lupin úr, ez a mondanivalót már huszonhatszor hallottuk. Köszönjük 27edszerre is! :)

Tegyük fel "elszedik" Soóstól, úgy hogy Soós eladogatja az összes részvényét. Amit Lupin úr feltételez, hogy a vevők olyan összehangolt baráti körök (OTP, Utilico, Aegon, Makra stb.), akik majd egymással egyetértésben, mosolyogva, testvériesen! elosztják a céget!

:D

#478943 Arsene Lupin Előzmény: #478926

"Lupinné,Lupinné, már megint ködöt szurkáltál, te házmesterek gyöngye...."

Megint engem kóstolgat, de a papírja ettől még nem lesz jobb helyzetben. Közismert, hogy én nem értek a tőzsdéhez, de ha egy vezető megorganizálja saját díját, és nem is nagyon szavatartó, azt még észreveszem.

Továbbra is azt tartom, hogy a céget kiszedik Soós kezéből, reorganizálják, a spekik meg le lesznek sz*rva. Erre volt már példa a tőzsdetörténelemben.

#478934 matgab Előzmény: #478929

Felosztom a fórum hozzászólóit 3 csoportba:

1) Azokra akik 110%-ig biztosak abban, hogy a cég kisrészvényesei el fogják veszíteni vagyonukat,

2) Az örök optimistákra, akik legyen 10.000-nél az árfolyam, vagy 3000-nél, akkor is biztosak benne, hogy az esést csak a piaci spekulánsok és egyéb külső hatások okozzák és kritika nélkül gondolják azt, hogy az árfolyam nemsokára legalább 50%-kal lesz magasabban belátható időn belül , mint az éppen aktuális árfolyam,

3) Azok akik letargiában ülnek már jó magas árszintekről és már kvára nem is érdekli őket az árfolyam...

Én leginkább a 3-as kategóriába teszem magam, noha maguk a cég körül lévő folyamatok érdekelnek, meg hogy tényleg mi lesz ebből.

Én ugyanolyan valószínűnek és reális forgatókönyvnek tartom azt is hogy a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján a cég be is csődölhet és ezek a mostani lépések már kétségbeesett rugdosások, meg azt is hogy a cég a kétségkívül fennálló problémákat megoldja és akár triplázódik az árfolyam...

De azért az biztos, hogy szokatlan ez a fajta kommunikáció tőzsdei cégektől...

#478926 Formerplayer Előzmény: #478897

Lupinné,Lupinné, már megint ködöt szurkáltál, te házmesterek gyöngye....

Makra, mint gyémánt-szedegető? Ismered te ezt az embert?

Én igen, és tisztelem, mert egy komoly hatvanas szaki, műszaki vénával..De a közgázhoz saját bevallása szerint is viszonylag kevés köze van, Angliába meg azért érdemes menni, mert ott nincs kétszámjegyű adó az off-shoroknál..Ennyi a titok..Ha valakit kiszorítanának, kifacsarnának, annak pont ő lenne az igazi áldozata..Se embere, se befolyása a cégben..marad az árfolyam, de ez talán őt sem érdekli már.2000-ben 5 millió Ft-ot tett a cégbe,eddig kapott 1 yardot és most van még újabb 1 yard-ja részvényekben...Nem érdekli őt már semmi más, csak a vitorlázás meg az egészség..Én is így lennék...De te két Domestos-os felmosás helyett agyalj csak kifacsarásról, meg brilliáns üzleti taktikáról...Ja, mizu a zótépé déjtréddel?Megvan a mai 20 Ft darabonként?Akkor gratu, tied a világ...

Egyébként az egész ügylet mögött semmi mást nem kell sejtetni, mint egy E-Star-tól független üzleti elszámolást...

Abból pedig, hogy a piaci ár fölött 25%-kal köttetett az ügylet, nekem nem az jön le, hogy Makra Józsi volt erős alkupozicióban...

De te csak vizionálj gyémántokról meg kifacsarásról..szerintem ha erős a nyomás ott lent, kifacsarásügyileg,látogasd az erotikusmasszazs.hu-t...Ott segíthetnek rajtad....

#478915 Bendeguz Előzmény: #478911

Annyira én se vagyok optimista...

Az ominózus cég Makráé, akit itt körberajonganak egyes fórumtársaink. Tehát ennek + hírnek kéne lennie. Idáig a kis közkézzel volt a baj, most nagyobb lett a piacon forgó mennyiség, elvileg... A forgalmakon nem látszik. Tehát ez is +.