Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Formerplayer Előzmény: #478897

Lupinné,Lupinné, már megint ködöt szurkáltál, te házmesterek gyöngye....

Makra, mint gyémánt-szedegető? Ismered te ezt az embert?

Én igen, és tisztelem, mert egy komoly hatvanas szaki, műszaki vénával..De a közgázhoz saját bevallása szerint is viszonylag kevés köze van, Angliába meg azért érdemes menni, mert ott nincs kétszámjegyű adó az off-shoroknál..Ennyi a titok..Ha valakit kiszorítanának, kifacsarnának, annak pont ő lenne az igazi áldozata..Se embere, se befolyása a cégben..marad az árfolyam, de ez talán őt sem érdekli már.2000-ben 5 millió Ft-ot tett a cégbe,eddig kapott 1 yardot és most van még újabb 1 yard-ja részvényekben...Nem érdekli őt már semmi más, csak a vitorlázás meg az egészség..Én is így lennék...De te két Domestos-os felmosás helyett agyalj csak kifacsarásról, meg brilliáns üzleti taktikáról...Ja, mizu a zótépé déjtréddel?Megvan a mai 20 Ft darabonként?Akkor gratu, tied a világ...

Egyébként az egész ügylet mögött semmi mást nem kell sejtetni, mint egy E-Star-tól független üzleti elszámolást...

Abból pedig, hogy a piaci ár fölött 25%-kal köttetett az ügylet, nekem nem az jön le, hogy Makra Józsi volt erős alkupozicióban...

De te csak vizionálj gyémántokról meg kifacsarásról..szerintem ha erős a nyomás ott lent, kifacsarásügyileg,látogasd az erotikusmasszazs.hu-t...Ott segíthetnek rajtad....