egyértelmű, a topik és pf elődje tele volt sosem lesz 10K alatt illetve 15K alatt illetve x évig nem adok el típusú beírásokkal
egyértelmű, a topik és pf elődje tele volt sosem lesz 10K alatt illetve 15K alatt illetve x évig nem adok el típusú beírásokkal
van olyan mikor bizonyos apportok ideiglenesen állomásoznak egy cégben
Neo Fm, Szabad Föld az Ecoban, meddőhányók a Genyában
sose hittem konspirációkban, e részvény kapcsán pláne nem hiszek árlenyomókban és kül. érdekeltségek árfolyamalakító hatásában.
keresd elő te, én tudom, hogy itt van tucatszámra, mit érdekel engem, h. te mást állítasz. Ha vkit érdekel, magának elő tudja keresni. Gyj-t sem olvasok el a többi fórumozó helyett és linkelem be a lényegét.
"lehetett ott más is a rv-eken kívül"
Ezért mondtam, hogy tudtommal nem rokona Makra Teréz Anyának. Amúgy az egész bagázsból Makra képes kiválogatni a gyémántokat.
amikor tényekkel kellene igazolnod a mondókád, mindig jön a "nincs kedvem előkeresni" szöveg...
Pont annyi idő van játszani vele, amíg nem jön az első pozitív hír . Illetve ha az árlenyomó tényleg vásárolgat, akkor egy határ után maga ellen dolgozik. Ezt az látszik bizonyítani, hogy ma már nem görcsölt, hogy lejjebb tegye, holott simán megtehette volna.
Megírtam, hogy azzal, hogy Soós beáldozta a pakkja egy részét, csökkent a csőd esélye, de nőtt annak az esélye, hogy kiszedik a céget Soós kezéből. Valamit valamiért. A cégben vannak gyémántok, a jó mérnök látja is azokat. Ki is fogják szervezni azokat a cégből.
Amúgy azzal, hogy megint engem kóstolgat, a papírja nem kerül jobb állapotba. Már novemberben megírtam, hogy nem értek a tőzsdéhez, de ha valaki megszervezi saját díját, aztán Steve Jobs-ként szánt a médiában, az büdös. Innentől kezdve figyelem a céget. Eddig nekem volt igazam.
igazad lehet
lehetett ott más is a rv-eken kívül
ez az 5K parasztvakításnak tűnik így 4 K-nál
igazad lehet
igazad lehet
neked se engem. Másrészt úgy volt: a beszólást Bendeguz kezdte, el is ismerte. Kutyusba pedig te mész le az akárkid előtt.
p.s.: ha vmi nem tetszik, ugord a hsz-t, egyszerű, meglátod a nevem, és nem kell elolvasni. Érdekes, h. senkit nem érdekel, de mindenki elolvassa.
Ne kezd mar megint a felelolten kijelenteseidet, hogy ki mit tagadna le. Aztan mikor Kisherceg radszolt multkor, egybol lementel kutyusba, hogy o (Bendeguz) kezdte az egeszet. Ugyhogy nem kene itt mindenkit kioktatnod.
Multkor meg csodot vizionalt...egy csod szelen levo cegben milyen gyemantok vannak. Kedves Lupin ur nagyon gyakran arnyekra vetodik. Es kik a spekik ebben a jatekban?
valóban nem. Teljesen olvashatatlan a papír. Ezért is a legjobb a kivárás, amint írtam aznap: kivárok.
Ez a kis forgalmú plussz kifejezetten meglep. Sehova se tudom tenni, legalább lett volna nagy forgalommal 4100 feletti zárás, akkor ez lehetett volna nagy átverés: fals letörés
A Cég 2012 első negyedévére ígért pozitív fejleményeket. 4000 -ért könnyedén találtak vevőt. Kicsi forgalommal, szemmel láthatóan paráztatással esik . Arra gondolok, hogy aki pár napja elad , ( és vesz) annak egyre több papír van a birtokában.
nem fogom előkeresni a hsz-k számait, amiben előkerült mindenféle kontextusban, hogy "lesz ez .... felett, csak idő kérdése" "Venni kell" "nyerőben fogom eladni" "innen sima ügy a duplázás" stb.
Sokszor felkiáltójellel a mondat végén. Ezek nem kívánságok, nem szerepelt a mondtaokban a "talán, bárcsak" stb. Kijelentésként mi több kinyilatkoztatásként, hosszú indoklásokkal hangzottak el.
Te egy idő múlva azt is letagadnád, hogy itt bárki remélte a 10k-s árfolyamot valaha....
Az OTP és az Aegon biztosan tisztes nyereséggel fog kiszállni. Arra van az OTC. Szerintem már készen van a forgatókönyv, mindenki megkapta a szövegkönyvét. Ha Ön nem kapott, akkor csak nézni fog. Fusson ki, nézze meg a postaládát!