Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#478871 exmnbs1 Előzmény: #478863

egyértelmű, a topik és pf elődje tele volt sosem lesz 10K alatt illetve 15K alatt illetve x évig nem adok el típusú beírásokkal

#478867 exmnbs1 Előzmény: #478862

van olyan mikor bizonyos apportok ideiglenesen állomásoznak egy cégben

Neo Fm, Szabad Föld az Ecoban, meddőhányók a Genyában

#478866 rbbj11 Előzmény: #478855

sose hittem konspirációkban, e részvény kapcsán pláne nem hiszek árlenyomókban és kül. érdekeltségek árfolyamalakító hatásában.

#478863 rbbj11 Előzmény: #478860

keresd elő te, én tudom, hogy itt van tucatszámra, mit érdekel engem, h. te mást állítasz. Ha vkit érdekel, magának elő tudja keresni. Gyj-t sem olvasok el a többi fórumozó helyett és linkelem be a lényegét.

#478862 Arsene Lupin Előzmény: #478853

"lehetett ott más is a rv-eken kívül"

Ezért mondtam, hogy tudtommal nem rokona Makra Teréz Anyának. Amúgy az egész bagázsból Makra képes kiválogatni a gyémántokat.

#478855 Előzmény: #478838

Pont annyi idő van játszani vele, amíg nem jön az első pozitív hír . Illetve ha az árlenyomó tényleg vásárolgat, akkor egy határ után maga ellen dolgozik. Ezt az látszik bizonyítani, hogy ma már nem görcsölt, hogy lejjebb tegye, holott simán megtehette volna.

#478854 Arsene Lupin Előzmény: #478839

Megírtam, hogy azzal, hogy Soós beáldozta a pakkja egy részét, csökkent a csőd esélye, de nőtt annak az esélye, hogy kiszedik a céget Soós kezéből. Valamit valamiért. A cégben vannak gyémántok, a jó mérnök látja is azokat. Ki is fogják szervezni azokat a cégből.

Amúgy azzal, hogy megint engem kóstolgat, a papírja nem kerül jobb állapotba. Már novemberben megírtam, hogy nem értek a tőzsdéhez, de ha valaki megszervezi saját díját, aztán Steve Jobs-ként szánt a médiában, az büdös. Innentől kezdve figyelem a céget. Eddig nekem volt igazam.

#478853 exmnbs1 Előzmény: #478833

igazad lehet

lehetett ott más is a rv-eken kívül

ez az 5K parasztvakításnak tűnik így 4 K-nál

#478852 exmnbs1 Előzmény: #478833

igazad lehet

#478851 exmnbs1 Előzmény: #478833

igazad lehet

#478849 rbbj11 Előzmény: #478845

neked se engem. Másrészt úgy volt: a beszólást Bendeguz kezdte, el is ismerte. Kutyusba pedig te mész le az akárkid előtt.

p.s.: ha vmi nem tetszik, ugord a hsz-t, egyszerű, meglátod a nevem, és nem kell elolvasni. Érdekes, h. senkit nem érdekel, de mindenki elolvassa.

#478845 Pedrito Előzmény: #478834

Ne kezd mar megint a felelolten kijelenteseidet, hogy ki mit tagadna le. Aztan mikor Kisherceg radszolt multkor, egybol lementel kutyusba, hogy o (Bendeguz) kezdte az egeszet. Ugyhogy nem kene itt mindenkit kioktatnod.

#478839 Pedrito Előzmény: #478833

Multkor meg csodot vizionalt...egy csod szelen levo cegben milyen gyemantok vannak. Kedves Lupin ur nagyon gyakran arnyekra vetodik. Es kik a spekik ebben a jatekban?

#478838 rbbj11 Előzmény: #478802

valóban nem. Teljesen olvashatatlan a papír. Ezért is a legjobb a kivárás, amint írtam aznap: kivárok.

Ez a kis forgalmú plussz kifejezetten meglep. Sehova se tudom tenni, legalább lett volna nagy forgalommal 4100 feletti zárás, akkor ez lehetett volna nagy átverés: fals letörés

#478836 Előzmény: #478820

A Cég 2012 első negyedévére ígért pozitív fejleményeket. 4000 -ért könnyedén találtak vevőt. Kicsi forgalommal, szemmel láthatóan paráztatással esik . Arra gondolok, hogy aki pár napja elad , ( és vesz) annak egyre több papír van a birtokában.

#478834 rbbj11 Előzmény: #478807

nem fogom előkeresni a hsz-k számait, amiben előkerült mindenféle kontextusban, hogy "lesz ez .... felett, csak idő kérdése" "Venni kell" "nyerőben fogom eladni" "innen sima ügy a duplázás" stb.

Sokszor felkiáltójellel a mondat végén. Ezek nem kívánságok, nem szerepelt a mondtaokban a "talán, bárcsak" stb. Kijelentésként mi több kinyilatkoztatásként, hosszú indoklásokkal hangzottak el.

Te egy idő múlva azt is letagadnád, hogy itt bárki remélte a 10k-s árfolyamot valaha....

#478833 Arsene Lupin Előzmény: #478825

Az OTP és az Aegon biztosan tisztes nyereséggel fog kiszállni. Arra van az OTC. Szerintem már készen van a forgatókönyv, mindenki megkapta a szövegkönyvét. Ha Ön nem kapott, akkor csak nézni fog. Fusson ki, nézze meg a postaládát!