Köszi.
A lusta nem volna baj, de a zabál...
mennyit eszik egy ilyen 2.5 diesel?
Lányom szeretne ilyet, hiába dumálok neki....Ő tudja, én meg tankolom, de nem mindegy mennyit..))
Köszi.
A lusta nem volna baj, de a zabál...
mennyit eszik egy ilyen 2.5 diesel?
Lányom szeretne ilyet, hiába dumálok neki....Ő tudja, én meg tankolom, de nem mindegy mennyit..))
Ezt a példányt közösen használjuk pár haverral, (főleg) horgász helyet megközelíteni. Menni is kellene lassan lékre ...
No, meg, persze, a tűzifámat is ezzel hordom haza ...
;)
sejtelmes autohasználat:)
A Tata bejön nekem is. Persze nem mindegyik, amit hirdetnek ...
A futóművét még nem tudtam kinyírni. A motorja is bírja.
A kaszni ... no, az a gyenge pontja. De a többi évekig átvisz mindenen. És meglepően olcsó, ha betartod a dízelek élettartalmát alapból befolyásoló karbantartásokat.
;)
Nem a sajátomat nyúzom (persze, ez titok!)...
;)
na vettél vmit pesten azon a szombaton??:)
:)
Zabál, mint állat. Lusta. A szomszédom vette újonnan. Pár éve nyúzza, Ő ugyan, esküszik rá, de amit láttam az alapján, egy rozoga, elhanyagolt Merci azt 30 fölött hozza ...
nekem a navara küllemileg nem tetszik annyira.
van az isuzunak is ilyen platós kivitele-komolyan mondom még az tetszik is.:)
és akkor nem nagy név ugye a Tata,neki is van platos......nem is olcsóbb sokkal a konkurenseknél,ha az alap kiviteleket nézzük....egy ismerős már a másodikat veszi tatából 10 év alatt szalonból,megy vele árkon bokron- birja...
nekem lassan a vw konszern szőröstül bőröstül kiesik a kalapból minden kategoriában,annyi xart hallok rájuk...
kérni lehet....:))
nissan navarra?
milyen?
akkor kérjen egy eost... Miss Bazsy... :)
2 bajuk van...))
2-vel több ajtó, és a tető...))
octavia vagy fabia rs? :)
http://automenedzser.hu/auto_teszt/2011/2/22/20110222_Volkswagen_Amarok_teszt
hát én,pick up-ban japánokon kivűl másra rá sem nézek,abban is csak hilux,l200:)
mondjuk azért mit ne mondjak,egy 11.3misis platós teherautoból igazán engedhettek volna....
na kiváncsi vok hová helyezkedtél el? majd lehet megyek 24-én,elmeséled mit műveltél:)
Sajnos jelenleg más kategóriában nézelődök, a cégnél egy kolléga nemrég kapott egy Octavia combit (1.4T), nekem is hasonló néz ki, ha maradok. Mentem a másik céges DSG-s, üvegtetős Superb-el is, hát attól sem estem hanyatt.. Úgyhogy nem tom hogy veszem rá magam ilyesmi kocsira, tököm a cégekbe, h nem tarjadt el ebben a tárgykörben a cabrio meg a sportkocsi. :-)
Én decemberben voltam egy új VW Amarok-ot néztem kedvezményt nem igen kaptam a bruttó 11,3m-ból. Lehet drágább autót kéne néznem?
"A nagyobb autógyártók is panaszkodnak, a Fiathoz tartozó Ferrari és Maserati, valamint a Volkswagenhez tartozó Lamborgini eladások alaposan megcsappantak 2012 januárjában. Mindössze 66 luxusautót értékesítettek januárban, ami 53 százalékos visszaesésnek számít. A magas adók, illetve a hatóságok szigora a luxusautók iránti keresletet visszavetette, miközben szinte teljesen elintézte a másodpiacot. Persze az autógyártók nemcsak Olaszországban értékesítenek, az olasz piac most nagyon rossz formában van, azonban a globális értékesítések attól még szépen alakulnak, legalább is, ha a Ferrarit nézzük."
nem csak az olasz piac van a béka segge alatt...és nem csak luxus kategoriában.....ha ez vigasztalja őket egyáltalán...
pont most vett ismerős egy 6 misis 2.0 diesel C5-öt 10000km-el,bemutató auto volt,másfél misi kedvezménnyel...egy pesti szalonban.....azt mesélték neki a lótifuti kereskedők,hogy semmit nem adnak el újat,egy darabot sem szinte-csak a teszt autok pörögnek ki néha napján....pedig citro szalonok között ez a pesti az első 3-ban biztos benne van nagyságrendileg az országban...
most néztem vmi oldalon,hogy a jövendő kedvenc toyota sport coupéd,japán piacon lebutitott formában,tehát alapfelszereltségben 2 misibe fog kerülni....a testvér fejlesztésű subaru sportgép ugyancsak...
hihetetlen....de jó nekik,ebből japánban népauto lesz,2havi fizetésből megveszik.
itt az eu-ban meg gondolom 13misi az ár pffffff.............
egyik havert a "fészbukkos és ivives" képei miatt is gyaszentálták vagyonosodási vizsgálat alatt,hogy akkor itt hol volt,miből stb stb???ugyan ennek már van néhány éve...