Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: Honlap

#477581 szotyi Előzmény: #477580

1-el már biztos több :-)

nekünk is labink van, már 10 éves de ugyanolyan dolgai vannak mint kölyökkorába!

Re: nincs cím

#477560 Amatoregy Előzmény: #477545

köszi mindenkinek! Az ajándekoknak sem örült meg ennyire, pedig kivansag lista alapjan szokta kapni.

Én is megnéztem, ügyes a…

#477545 Tapasz

Én is megnéztem, ügyes a lányod. Csak így tovább. :-)

#477527 Amatoregy Előzmény: #477525

Lányok és fiúk! (Ebben mondjuk bizonytalan vagyok mert nem mindenkivel találkoztam még...)

Köszönöm szépen a segítséget.

Látogatottsági adatokat csak a lányom tud, mert én nem tudok oda belépni. Teljesen önállóan csinálta.

Ricsi,

köszönöm a visszajelzést, nekem fel se tűnt. Akkor újra alkothatja az egészet?

Én is megtehetném, hogy folyamatosan látogatom, de valahonnan leveszi hogy hol van a látogató körzete. Akkor meg ugye simán lebuknék.. :)

A részletekkel jelentekezem... :D

#477519 Ricsi Előzmény: #477514

Én is ránéztem, de...

A kutya neve labrador, az oldalé labardor. Nem tudom, így hányan fogják megtalálni, talán ha az oldal is labrador lenne...

Honlap

#477514 Amatoregy

Sziasztok,

tudom nem igazán etikus itt más fórumot reklámozni. A 12 éves lányom készített egy honlapot (egyedül). Minden nap ránéz a látogatottságra - igaz még csak pár napja készült el.

Megtennétek, hogy mint itteni olvasók rá klikkeltek. (Azt nem tudom, hogy statisztikához be kell-e az adott lapon jelentkezni, vagy elég csak megnyitni.)

http://labardorlove.mindenkilapja.hu/

Segitségeteket előre is köszönöm.

(Nem kell feltörni és hackelni... :D )

#474978 Sumér harcos Előzmény: #474763

hát akkor igy nem szabad 30000ft-os Tissot prc200-at venni,illetve szabad,akinek tetszik...hogy tudja,gagyi.

én szeretem a személyes …

#474094 Ibiza

én szeretem a személyes tárgyakat..legyen az kés óra fegyver..

órában én a Tag Heuereket kedvelem.. főleg a régebbieket.. nekem egy Aquaracer chronóm van..nem rég vettem egy Certina DS pro-t...ebben dolgozom..

#474067 Primo Előzmény: #474059

Azt nem tudom,hogy eladhatatlan én venni szeretnék.Amúgy ha ezt nagynevű cég készítené többszörösébe kerülne.A szerkezetéről csak jót hallottam.

#474059 Kriszti@n Előzmény: #473195

ez csak az arany tok miatt ennyi amúgy eladhatatlan márka. nekem is volt acélban ,700 volt a bolti ára300ért számoltam be, és 4 évesen 150ért adtam el. 1000-1500usd a reális ára az acél verziónak, ennyiért kapható is.