1-el már biztos több :-)
nekünk is labink van, már 10 éves de ugyanolyan dolgai vannak mint kölyökkorába!
1-el már biztos több :-)
nekünk is labink van, már 10 éves de ugyanolyan dolgai vannak mint kölyökkorába!
köszi mindenkinek! Az ajándekoknak sem örült meg ennyire, pedig kivansag lista alapjan szokta kapni.
Megnéztem, regeltem is, mint Amatőr János, alias labladorka, sőt, az üzenőfalra is írtam..))
Lányok és fiúk! (Ebben mondjuk bizonytalan vagyok mert nem mindenkivel találkoztam még...)
Köszönöm szépen a segítséget.
Látogatottsági adatokat csak a lányom tud, mert én nem tudok oda belépni. Teljesen önállóan csinálta.
Ricsi,
köszönöm a visszajelzést, nekem fel se tűnt. Akkor újra alkothatja az egészet?
Én is megtehetném, hogy folyamatosan látogatom, de valahonnan leveszi hogy hol van a látogató körzete. Akkor meg ugye simán lebuknék.. :)
A részletekkel jelentekezem... :D
Megnéztem Én is , még szavazni is akartam volna, de csak regisztráltaknak lehetséges :D
Én is megnéztem ...
:)
Én is ránéztem, de...
A kutya neve labrador, az oldalé labardor. Nem tudom, így hányan fogják megtalálni, talán ha az oldal is labrador lenne...
Én most néztem meg, de nem regisztráltam. Nézd meg, hogy így nőtt-e a látogatottság:))
Sziasztok,
tudom nem igazán etikus itt más fórumot reklámozni. A 12 éves lányom készített egy honlapot (egyedül). Minden nap ránéz a látogatottságra - igaz még csak pár napja készült el.
Megtennétek, hogy mint itteni olvasók rá klikkeltek. (Azt nem tudom, hogy statisztikához be kell-e az adott lapon jelentkezni, vagy elég csak megnyitni.)
http://labardorlove.mindenkilapja.hu/
Segitségeteket előre is köszönöm.
(Nem kell feltörni és hackelni... :D )
hát akkor igy nem szabad 30000ft-os Tissot prc200-at venni,illetve szabad,akinek tetszik...hogy tudja,gagyi.
4500nő???hogy a bánatban emlékszik rájuk?már fényképpel is nehéz:))
még az 50-60-en is sok,nemhogy 4500:)
Lenny Kravitz-től azért Adriana Lima kisasszonyt,tudom dijazni,mint trofeát.
szinészként Jack Nicholson tartja a csúcsot....sok ezer lány...
:)
én szeretem a személyes tárgyakat..legyen az kés óra fegyver..
órában én a Tag Heuereket kedvelem.. főleg a régebbieket.. nekem egy Aquaracer chronóm van..nem rég vettem egy Certina DS pro-t...ebben dolgozom..
Azt nem tudom,hogy eladhatatlan én venni szeretnék.Amúgy ha ezt nagynevű cég készítené többszörösébe kerülne.A szerkezetéről csak jót hallottam.