Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

550nél ment a short máso…

#475817 Ibiza

550nél ment a short második része..

nyomtam egy shortot 500r…

#475796 Ibiza

nyomtam egy shortot 500ról.. jöhetne valami kellemes görögös csődös hír

nyomtam egy shortot 500r…

#475794 Ibiza

nyomtam egy shortot 500ról.. jöhetne valami kellemes görögös csődös hír

Re: nincs cím

#475790 BudFox Előzmény: #475776

semmilyen rossz hír nem tudja még megállítani a BUS -ot...még...semmi sem hat rá. csak az emelkedni akar.

Re: Robot

#475789 Waszeitung Előzmény: #475787

Szia!

Találsz ilyen jellegű blogot és topikot is az oldalon,sztem ott nagyobb sikerrel jár,ez a topic (elvoileg)csak bux határidő..

Robot

#475787 Roetem

Sziasztok Fórumozók!

Ötletet szeretnék kérni Forex robotok készítéséhez! Körülbelül 2 éve tanulom a tőzsde világát. Letöltöttem több száz oldalnyi anyagot, Kosztolány könyveket, rengeteg videós előadások anyagait (elemzésközpont, profit.hu, youtube videók stb.). Mindennap napi jelentések kapok a questortól, erstetől (külföldi piacok, hazai piacok, részvénypiac, devizapiac stb.), valamint több internetes oldalt (finviz, bloomberg, finance.yahoo, stb.) nézek át naponta csak, hogy összefüggéseket vagy valamilyen kapcsolatokat találjak piacok, országok, szektorok között.

Sajnos kezdeti kereskedéseimnél elkövettem minden létező hibát (hitelből diverzifikáció nélkül egy termékkel kereskedtem, igen magas pozíció mértezéseim voltak, és reménykedtem, ha valami az ellenkező irányba indult el

Azóta sokat tanultam saját hibáimból, és a kezdeti nehézségek után fegyelmezettebb és következetesebb kereskedés folytatok. Eleinte a fundamentális elemzés híve voltam. Hírekből próbáltam megjósolni egy-egy piac trendfordulós pontjait. Természetesen rutintalanságomnak köszönhetően ingen sokat buktam a külföldi piacokon.

Az utóbbi időben áttértem a technikai elemzés világába, hisz többen állítják: a piaci árban minden információ beépül (így minek a fundamentális elemzés? ). Jelenleg a forex robotok tanulmányozása, programozása érdekel. Szeretnék egy saját stratégia rendszert kialakítani.

Ehhez kérnék ötleteket, hogy merre érdemes elindulnom?

Na, januári aljról meg i…

#475784 Fornit

Na, januári aljról meg is lenne a +4000pont up ezennel...

#475778 Waszeitung Előzmény: #475776

Kinn minuszban,ez nálunk annyit jelent hogy tartják a papírokat majd ha kicsit is feljönnek akkor itt lehet baromállat módjára tépni,majd záróban felhúzni,ez az A hét...már hetek óta,mikor lesz B hét?

#475776 Waszeitung Előzmény: #475774

Már azt csodálatos látni hogy újra a válság előtti szinteken van Mollyka...érdekes dolgok ezek.