tegnap kicsavarták a kezemből :S
Hát nem jön, sőt...
Az utóbbi 1 hónapban volt vagy 3 piros gyertyája naposon.
Ma is kinek volt vajon az a beteges ötlete hogy pl 20k-n vegyen? Azt itt van 20400...
Hat igen, ezzel szerencsem volt. Az OTPt meg eladtam 3700on, hogy majd visszaveszem, azota tudjuk mi tortent. De a MOLnak nagyon orulok, 16400tol epitettem, 17500 koruli atlagar, es 18900on adtam el majd kesobb 18700tol 19500ig meg egy kor. Most mar johetne a korrekcio, szepen visszavennem oket vhol lenn. (Almodni szabad, akinek nincsenek almai, tervei sincsenek, szoval ne iteljetek el :D)
Benézted volna ha shortolnád.
A nyerő a zsebben az a lényeg, én mit mondjak a 255 ös kilépéssel.
Latom mester, sajnos csunyan beneztem :( de van ez igy.
Bizom benne hetvegere tekintettel, ma is lemegyunk 19500rol, kb 18800-19000ig.
18700rol nyitva, 19500on zarva (19490en pontosan). Kozel alj, teto (egyenlore) Sajnos ezt a nyereseget a hati elviszi, ha minden igy marad. Szoval legalabb a brokim jol jar :D
Kib.tam velük jól, 100 felett toltam egy minimálpakk alatti vételt, már visszább is jött az árfolyam :))
2012-es számviteli tv változás:
"Alapítás-átszervezés
Az alapítás-átszervezés fogalma bővül az ásványkincsek kutatásának költségeivel, ha azokat a kapcsolódó beruházás, tárgyi eszköz bekerülési értékében nem lehet figyelembe venni, de azok várhatóan megtérülnek a kutatási tevékenység eredményeképpen kitermelt ásványkincs hasznosításából származó bevételekből."
Ez véleményem szerint azt jelenti, hogy az állam hivatalosan is kozmetikázni akarja a MOL beszámolóját 2012-től fogva...
Ide aztán mindent be lehet dugni költséget, ami várhatóan majd megtérül, aztán ha mégsem, akkor meg majd leírják néhány év múlva...
Szeretem ezeket az elemzéseket.
Ha emelkedett 3500 pontot 1 hónapon belül, akkor megy még 1500-at.
Kiváncsi vagyok 16.xxx nél mire ajánlgatták.
(tipp: 17.xxx alatt bear 150000-ig eshet...)
http://profitline.hu/technika/elemzes/255547
"Több napnyi hezitálás, konszolidáció után pénteken el tudott szakadni a 200 napos mozgóátlagtól, illetve a 19.000 forintos szinttől az árfolyam, sőt sikerült 19.500 forint felett zárnia. Ezzel megnyílt az út felfelé 20.900, illetve 21.000 forint irányába. Csökkenés során a 200 napos mozgóátlag már támasz."