Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Ha esetleg érdekel valak…

#474966 Liet_

Ha esetleg érdekel valakit: A mai HVG-ben foglalkozik egy cikk a céggel, linkelni még nem tudom, nincs fent a honlapon.

Re: "üzleti modellünk brilliáns"

#474942 Grizzly Géza

Ez a mai nap legértelmesebb hozzászólása. :)))

AL és a többiek elbújhatnak. Szép összefoglaló a mai napi fórumról :))

#474938 Bendeguz

bhottschánat! :)

küldöm mindenkinek, aki szereti. ja meg anyunak! :D

#474924 Muskatli Előzmény: #474918

ja és lényeg lemaradt, h én nem is megyek más fórumba olyan technikai elemzéseket kommentálni ostobán, amihez fingom nincs, pozíció nélkül, nagypofával rárejszolni azokra akik épp bukóban vannak.

na ez a lényeges különbség!

#474918 Muskatli Előzmény: #474896

ez sajnos így van.... :((( azért bizakodó vagyok, h ez változni fog.

de aki meg nem is ért hozzá, az még ennél is rosszabb, az csak a vak szerencsére bízza magát, csak lehet éppen egy szerencsésebb szakaszban van... a technikai dolgokhoz pl. egyáltalán nem értek, de az E-starra szerintem az kevésbé is alkalmazható.

az elmúlt hetekben szisztematikusan felépített masszív bux shortjaid sem fordultak még termőre minden bizonnyal... sőt elég messze vannak attól. bár gyorsan változhat a szélirány, de lehet az is megérhet még egy pár imát... :)

#474917 Lxrose Előzmény: #474903

Mióta megy a Panni folyamatosan, pár napja, esetleg 1-2 hete? Amióta a cég magát vette, én nem írtam oda túl sokat, azt meg pláne nem, hogy butaság azt venni e helyett. Rövid távra bármivel lehet pénzt keresni, ami éppen olcsónak tünik. (Bár néha még egy Hybridbox-szal is.) Hosszú távra majd akkor lehet érdemes, ha egy nagyobb projekt is elindul és stabilan végigüzemeli a fűtési szezont.

Re: nincs cím

#474913 Arsene Lupin Előzmény: #474905

"én eddig semmiféle pozitív véleményt nem láttam öntől"

Szoktam dicsérni a napsütést, a természetet és a szép nőket.

A spekinek viszont alapvetően az a dolga, hogy figyeljen, hol akarják éppen átb*szni.

#474908 Lxrose Előzmény: #474877

Értem. A "bogárkázás" meg a "rétibüdöskézés" helyett érvelni kellene, akkor talán komolyabban vennének és nem kellene ilyen szintre vinni a személyeskedést.

Persze mindenki olyan eszközöket használ, amilyet tud.

Re: nincs cím

#474905 stock33 Előzmény: #474886

ez jó :)

nem nagyon olvasom a hozzászólásait (nem nagyon járok erre), de én eddig semmiféle pozitív véleményt nem láttam öntől :)

lássuk, kit kellene másolnunk ahhoz, hogy Arsene Lupin elismerően nyilatkozzon rólunk. most nem azt várnám, hogy beírjon valakit, hanem linkelje egy olyan korábbi hozzászólását, amiben olvashatunk erről.

#474904 holnor Előzmény: #474862

nm kell.

tnapi portfolios cikk: "Soós Csaba 264 000 darab E-Star részvényt adott el tegnap, melynek nagyob része (7,2%-nyi) fix kötések keretében a piaci forgalomban, a maradék pedig tőzsdén kívül cserélt gazdát."

a tájékoztató alapján Makra kötése is 01.31-én történt.

az időzítést a közgyűlési megfeleltetés (is) indokolja.

#474903 rbbj11 Előzmény: #474877

még annál is bölcsebb: többed magával nyomta a szöveget, hogy milyen butaság, h. pannit favorizálom e-szar helyett. Panni azóta folyamatosan megy, ez meg folyamatosan esik.

#474896 rbbj11 Előzmény: #474820

ugy látom, hiába van alapos közöd az egészhez, és hiába vagy (/tartod magad) átlagon felül informáltnak, ez a sok ismereted mind haszontalannak bizonyult, hisz nemhogy profitra nem sikerül beváltanod, hanem imádkozni szükséges a nullszaldóhoz is. Ilyen tudást én nem irigylek :)

#474888 exmnbs1 Előzmény: #474885

nem, már akkor jött ahirtelen tőkeemelés, amit évvégére ígértek

#474885 Dioka Előzmény: #474874

Akkor még szerintem úgy nézett ki, hogy lesz rá pénz. Pont ezt írtam, hogy időközben változott nagyot a világ, sajnos a cég számára rossz irányban.

Azóta a háttérben biztos, hogy minden követ megmozgatnak, hogy pénzhez jussanak. Eddig sajnos nem sok sikerrel. Épp ezért írtam, hogy szerintem ez lehet a kulcs.

Amúgy meg a cégekre nagyon jellemző, hogy amíg megy a szekér, addig nem érdekli a költség. Amikor probléma van, akkor hirtelen nagyon fontossá válik!