Ha esetleg érdekel valakit: A mai HVG-ben foglalkozik egy cikk a céggel, linkelni még nem tudom, nincs fent a honlapon.
Ha esetleg érdekel valakit: A mai HVG-ben foglalkozik egy cikk a céggel, linkelni még nem tudom, nincs fent a honlapon.
Ez a mai nap legértelmesebb hozzászólása. :)))
AL és a többiek elbújhatnak. Szép összefoglaló a mai napi fórumról :))
bhottschánat! :)
küldöm mindenkinek, aki szereti. ja meg anyunak! :D
ja és lényeg lemaradt, h én nem is megyek más fórumba olyan technikai elemzéseket kommentálni ostobán, amihez fingom nincs, pozíció nélkül, nagypofával rárejszolni azokra akik épp bukóban vannak.
na ez a lényeges különbség!
ez sajnos így van.... :((( azért bizakodó vagyok, h ez változni fog.
de aki meg nem is ért hozzá, az még ennél is rosszabb, az csak a vak szerencsére bízza magát, csak lehet éppen egy szerencsésebb szakaszban van... a technikai dolgokhoz pl. egyáltalán nem értek, de az E-starra szerintem az kevésbé is alkalmazható.
az elmúlt hetekben szisztematikusan felépített masszív bux shortjaid sem fordultak még termőre minden bizonnyal... sőt elég messze vannak attól. bár gyorsan változhat a szélirány, de lehet az is megérhet még egy pár imát... :)
Mióta megy a Panni folyamatosan, pár napja, esetleg 1-2 hete? Amióta a cég magát vette, én nem írtam oda túl sokat, azt meg pláne nem, hogy butaság azt venni e helyett. Rövid távra bármivel lehet pénzt keresni, ami éppen olcsónak tünik. (Bár néha még egy Hybridbox-szal is.) Hosszú távra majd akkor lehet érdemes, ha egy nagyobb projekt is elindul és stabilan végigüzemeli a fűtési szezont.
"én eddig semmiféle pozitív véleményt nem láttam öntől"
Szoktam dicsérni a napsütést, a természetet és a szép nőket.
A spekinek viszont alapvetően az a dolga, hogy figyeljen, hol akarják éppen átb*szni.
Értem. A "bogárkázás" meg a "rétibüdöskézés" helyett érvelni kellene, akkor talán komolyabban vennének és nem kellene ilyen szintre vinni a személyeskedést.
Persze mindenki olyan eszközöket használ, amilyet tud.
ez jó :)
nem nagyon olvasom a hozzászólásait (nem nagyon járok erre), de én eddig semmiféle pozitív véleményt nem láttam öntől :)
lássuk, kit kellene másolnunk ahhoz, hogy Arsene Lupin elismerően nyilatkozzon rólunk. most nem azt várnám, hogy beírjon valakit, hanem linkelje egy olyan korábbi hozzászólását, amiben olvashatunk erről.
nm kell.
tnapi portfolios cikk: "Soós Csaba 264 000 darab E-Star részvényt adott el tegnap, melynek nagyob része (7,2%-nyi) fix kötések keretében a piaci forgalomban, a maradék pedig tőzsdén kívül cserélt gazdát."
a tájékoztató alapján Makra kötése is 01.31-én történt.
az időzítést a közgyűlési megfeleltetés (is) indokolja.
még annál is bölcsebb: többed magával nyomta a szöveget, hogy milyen butaság, h. pannit favorizálom e-szar helyett. Panni azóta folyamatosan megy, ez meg folyamatosan esik.
ugy látom, hiába van alapos közöd az egészhez, és hiába vagy (/tartod magad) átlagon felül informáltnak, ez a sok ismereted mind haszontalannak bizonyult, hisz nemhogy profitra nem sikerül beváltanod, hanem imádkozni szükséges a nullszaldóhoz is. Ilyen tudást én nem irigylek :)
nem, már akkor jött ahirtelen tőkeemelés, amit évvégére ígértek
"kassai és makra keeerályok"
Tőlem Kassairól jót nem hallhatott.
Akkor még szerintem úgy nézett ki, hogy lesz rá pénz. Pont ezt írtam, hogy időközben változott nagyot a világ, sajnos a cég számára rossz irányban.
Azóta a háttérben biztos, hogy minden követ megmozgatnak, hogy pénzhez jussanak. Eddig sajnos nem sok sikerrel. Épp ezért írtam, hogy szerintem ez lehet a kulcs.
Amúgy meg a cégekre nagyon jellemző, hogy amíg megy a szekér, addig nem érdekli a költség. Amikor probléma van, akkor hirtelen nagyon fontossá válik!