annyiban viszont felkészültek, hogy Soós úr a bankok profitja elvonását szorgalmazta a Magyar Nemzetben
annyiban viszont felkészültek, hogy Soós úr a bankok profitja elvonását szorgalmazta a Magyar Nemzetben
annyiban viszont felkészültek, hogy Soós úr a bankok profitja elvonását szorgalmazta
Bogárka,a kollégád írta,korrektebb lépés volt a saját pakk éladása mint az rv hígítás,de ebből nekem elég.Olvass a sorok között.További jó szórakozást neked és a többi okostojásnak.Ha jól emlékezem a pannyban is ilyen"bölcs"voltál mint itt.
hát persze, csak éppen pénz nem volt rá, utóéag kapkodtak össze-vissza, személyzet és a felesleges üzletrészekre vevő, és most utólag világítják át nyereségesség szempontjából
meglátjuk, a többiben is igaza lesz-e:
7980 2011.10.28 21:39 Illuzio (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @taresz
Az OTP beszállása +0.5-1 k,lesz az alja.!Onnan várható újra emelkedés,a tulajdonosi struktúra viszont megváltozik.Mennyi is volt az OTP beker ára?
Az utolsó mondatrészt én el tudom képzelni. Mármint az unatkozást.
na, a beírásod minden betűjével egyetértek!
szerintem is pont ez történt.
ezt nem hiszem el önnek....
mindennek oka van, még a gyűlöletének is. ráadásul részleges, mert "csak" a céget és SCS-t gyűlöli. kassai és makra keeerályok, mégha legális adóelkerülő is az utóbbi. azzal nincs baj, még véletlenül sincs benne kivetnivaló, hiszen ők makulátlanok. csak azzal, h pl. SCS alárendelt kölcsönt nyújt a cégnek nem pici összegben...
nem győzött meg, emögött mélyebb dolgok húzódhatnak, ennyire nem unatkozhat ön.
ennek nem kell tőzsdén átpörögnie?
vagy ez volt a tegnapelőtti és a Soós pakk zárása még csak ezután jön?
Szerintem nem pontos, hogy túlterjeszkedte magát! Inkább az volt a baj, hogy az általuk megálmodott ütembe beleszólt az élet!
Mikor megvásárolták az EEteket, akkor még jó ötletnek tűnt ez a befektetés. Szépen ki is dolgozhatták, hogy mennyi kell rá, és honnan szerzik. Biztos kértek bank(ok)tól hitelajánlatot, számoltak mennyi jöhet kötvényből, mennyi a nyereségből stb.
Aztán közbe szólt az élet. Néhány jól sikerült nyilatkozat, szembefordulás EU-val, rögzített árfolyam, végtörlesztés stb.
Ezzel elszabadult a Ft, ami nem tett jót a cégnek. A rögzített árfolyam meg hasonló dolgok miatt elapadt a hitel, amire nagyon számítottak, hisz ez lehetett az alapja az egésznek. Ha nyáron hozzájutnak a megálmodott forrásokhoz, akkor most teljesen más a hangulat. De sajnos nem jutottak hozzá, így elmaradt a román fejlesztés, amit megint csak bekalkulálhattak, mint bevételt. Így dominó szerűen dőlt az egész terv.
De ezzel még nem omlott össze a cég, csak rövidtávon komoly megoldandó problémákkal néz szembe.
Most kicsit versenyt fut az idővel. Ha az OTP hitel meglenne (szerintem ez a kulcs), akkor a román fejlesztés elindulhatna, amivel már pénz is termelődne, amiből lehet törleszteni.
Szal szerintem nem az a baj, hogy olyan nagyot nőtt a cég, hogy már kezelhetetlen és már senki nem akarja hitelezni, mivel nem szeretne többet bukni rajta, mint eddig. Hanem az a baj, hogy általában befagyott a hitelpiac és senkinek nem nagyon akarnak hitelt adni! Vagy legalábbis csak túlbiztosítva, kemény feltételekkel.
Ja, hogy verte! Értem. De hát valamit csak összehoztak. Persze tudom, a jó Makra műve, a rossz meg Soósé.
Akkor nem az "Év Üzletembere" díjra kellett volna a nyálát vernie.
Talán olyan kedves voltál, mint most. Esetleg kifejthetnéd, hogy miért agyonhígított a cég...
most már amatőr!! szerencselovag, Lupen úr, ez már "kerályi" szintet verdesi, és megnyugtat egyúttal, hogy SCS-vel akkora baj mégsem lehet, ha annyira bántja a csőrét, mint OV. Mindkettőre iszonyú irigy szerintem.. komplexus gyanús.
Mondjuk mint volt bróker, lehet, hogy szerencselovag, de ezzel pont neked mi bajod? Hogy esetleg nem amatőrebb, mint te?
Azért ezt nem mondanám h nincs köze hozzá.... ELŐRE megírta ezt az egészet...ha emlékszik még rá valaki....(tul.váltás, az ár is stimmelt.akinek van ideje keresse vissza)
nagyobb tőkehányaddal sanszosabb
érdekes pont ma adta el Makra kinek is????
Re: Gyorsjelentés
szvsz túlterjeszkedte magát
Téma: RFV 2009
exmnbs1 (2011. június 1. - 14:57)
te is észrevetted vagy tegnap Soós szólt?
Figyi rétibüdöske,akkor válaszoltam neked csak kitörölték.!Elírás volt,amit akkor jeleztem,de ezen rugózni?Ettől még nem lesz igazad.Az OTP meg azt csinálja amit írtam,közöd meg ehhez az egészhez neked nincs,csak reménykedsz-reménykedhetsz hogy nem fogsz nagyot bukni,mire szükséged lesz a kis aprópénzedre.