Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: "üzleti modellünk brilliáns"

#474883 exmnbs1 Előzmény: #474874

annyiban viszont felkészültek, hogy Soós úr a bankok profitja elvonását szorgalmazta a Magyar Nemzetben

#474881 exmnbs1 Előzmény: #474874

annyiban viszont felkészültek, hogy Soós úr a bankok profitja elvonását szorgalmazta

#474877 Illuzio Előzmény: #474852

Bogárka,a kollégád írta,korrektebb lépés volt a saját pakk éladása mint az rv hígítás,de ebből nekem elég.Olvass a sorok között.További jó szórakozást neked és a többi okostojásnak.Ha jól emlékezem a pannyban is ilyen"bölcs"voltál mint itt.

#474874 exmnbs1 Előzmény: #474859

hát persze, csak éppen pénz nem volt rá, utóéag kapkodtak össze-vissza, személyzet és a felesleges üzletrészekre vevő, és most utólag világítják át nyereségesség szempontjából

#474872 holnor Előzmény: #474847

meglátjuk, a többiben is igaza lesz-e:

7980 2011.10.28 21:39 Illuzio (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @taresz

Az OTP beszállása +0.5-1 k,lesz az alja.!Onnan várható újra emelkedés,a tulajdonosi struktúra viszont megváltozik.Mennyi is volt az OTP beker ára?

#474865 Muskatli Előzmény: #474859

na, a beírásod minden betűjével egyetértek!

szerintem is pont ez történt.

Re: nincs cím

#474863 Muskatli Előzmény: #474827

ezt nem hiszem el önnek....

mindennek oka van, még a gyűlöletének is. ráadásul részleges, mert "csak" a céget és SCS-t gyűlöli. kassai és makra keeerályok, mégha legális adóelkerülő is az utóbbi. azzal nincs baj, még véletlenül sincs benne kivetnivaló, hiszen ők makulátlanok. csak azzal, h pl. SCS alárendelt kölcsönt nyújt a cégnek nem pici összegben...

nem győzött meg, emögött mélyebb dolgok húzódhatnak, ennyire nem unatkozhat ön.

#474862 Kezdolap Előzmény: #474797

ennek nem kell tőzsdén átpörögnie?

vagy ez volt a tegnapelőtti és a Soós pakk zárása még csak ezután jön?

#474859 Dioka Előzmény: #474840

Szerintem nem pontos, hogy túlterjeszkedte magát! Inkább az volt a baj, hogy az általuk megálmodott ütembe beleszólt az élet!

Mikor megvásárolták az EEteket, akkor még jó ötletnek tűnt ez a befektetés. Szépen ki is dolgozhatták, hogy mennyi kell rá, és honnan szerzik. Biztos kértek bank(ok)tól hitelajánlatot, számoltak mennyi jöhet kötvényből, mennyi a nyereségből stb.

Aztán közbe szólt az élet. Néhány jól sikerült nyilatkozat, szembefordulás EU-val, rögzített árfolyam, végtörlesztés stb.

Ezzel elszabadult a Ft, ami nem tett jót a cégnek. A rögzített árfolyam meg hasonló dolgok miatt elapadt a hitel, amire nagyon számítottak, hisz ez lehetett az alapja az egésznek. Ha nyáron hozzájutnak a megálmodott forrásokhoz, akkor most teljesen más a hangulat. De sajnos nem jutottak hozzá, így elmaradt a román fejlesztés, amit megint csak bekalkulálhattak, mint bevételt. Így dominó szerűen dőlt az egész terv.

De ezzel még nem omlott össze a cég, csak rövidtávon komoly megoldandó problémákkal néz szembe.

Most kicsit versenyt fut az idővel. Ha az OTP hitel meglenne (szerintem ez a kulcs), akkor a román fejlesztés elindulhatna, amivel már pénz is termelődne, amiből lehet törleszteni.

Szal szerintem nem az a baj, hogy olyan nagyot nőtt a cég, hogy már kezelhetetlen és már senki nem akarja hitelezni, mivel nem szeretne többet bukni rajta, mint eddig. Hanem az a baj, hogy általában befagyott a hitelpiac és senkinek nem nagyon akarnak hitelt adni! Vagy legalábbis csak túlbiztosítva, kemény feltételekkel.

#474856 Lxrose Előzmény: #474853

Ja, hogy verte! Értem. De hát valamit csak összehoztak. Persze tudom, a jó Makra műve, a rossz meg Soósé.

#474852 Lxrose Előzmény: #474832

Talán olyan kedves voltál, mint most. Esetleg kifejthetnéd, hogy miért agyonhígított a cég...

#474851 vincentlauria Előzmény: #474827

most már amatőr!! szerencselovag, Lupen úr, ez már "kerályi" szintet verdesi, és megnyugtat egyúttal, hogy SCS-vel akkora baj mégsem lehet, ha annyira bántja a csőrét, mint OV. Mindkettőre iszonyú irigy szerintem.. komplexus gyanús.

#474848 Lxrose Előzmény: #474827

Mondjuk mint volt bróker, lehet, hogy szerencselovag, de ezzel pont neked mi bajod? Hogy esetleg nem amatőrebb, mint te?

#474847 Kemma Előzmény: #474820

Azért ezt nem mondanám h nincs köze hozzá.... ELŐRE megírta ezt az egészet...ha emlékszik még rá valaki....(tul.váltás, az ár is stimmelt.akinek van ideje keresse vissza)

#474842 exmnbs1 Előzmény: #474817

nagyobb tőkehányaddal sanszosabb

érdekes pont ma adta el Makra kinek is????

#474840 exmnbs1 Előzmény: #474726

Re: Gyorsjelentés

szvsz túlterjeszkedte magát

Téma: RFV 2009

exmnbs1 (2011. június 1. - 14:57)

te is észrevetted vagy tegnap Soós szólt?

#474832 Illuzio Előzmény: #474820

Figyi rétibüdöske,akkor válaszoltam neked csak kitörölték.!Elírás volt,amit akkor jeleztem,de ezen rugózni?Ettől még nem lesz igazad.Az OTP meg azt csinálja amit írtam,közöd meg ehhez az egészhez neked nincs,csak reménykedsz-reménykedhetsz hogy nem fogsz nagyot bukni,mire szükséged lesz a kis aprópénzedre.