Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Lassú halál

#474478 Arsene Lupin Előzmény: #474476

És mi van akkor, ha melléállnak. Semmi.

Demonstratív módon, több tízmilliós értékben kellett volna vásárolniuk a a cég részvényeiből.

Re: nincs cím

#474477 exmnbs1 Előzmény: #474475

"Gondolom közülünk senki nem épített fel egy több tíz milliárdos céget, ugyhogy nem tudom, hogy mennyire jogos sokunk részéről egyes döntéseket bírálni."

Kassaival mi a pálya, ő épített vagy rombolt?

#474476 hAliG Előzmény: #474474

Ha az Igazgatóságban és FB-ben lévő Urak Soós úr mellett állnak, akkor ez az amatőr bokszoló jelző elég erős és nagyon rossz meglátás...

Ha ellene vannak... akkor még egy világbajnok bokszoló is hamar térdre rogyna.

Sziasztok! Látom sokan …

#474475 SZETO99

Sziasztok!

Látom sokan sok véleményen vannak és még mindig megy az adok kapok :-)

A villáminterjú szerintem pozitív volt... még ha az ellenkezőjét is hiszik sokan. Nincsenek véletlenek, és úgy gondolom, hogy a változó cégvezetésnek jobb dolga is van, mint hogy a kisbüfiket, vagy akár az összeset azonnal kitömje infoval. Ezt fel lehet fogni a hitelesség elvesztésének. Egy ekkora vállalat helyrerántásához, márpedig ez van most, mert a nagy növekedés közepette sokan elengedték magukat, most pedig lehet helyére lapátolni a szart, ezek viszonylag normális dolgok, nagyon idézőjelben(!!!).

Személy szerint nem lepődtem meg az OTP-n, vagyis csak azon, hogy nem zsákolt be nagyobb részt.. márpedig ha ezt tette, akkor nyilván nem a csődöt látja a cégben. aegon meglepett, de pozitiv, hogy visszaszállt.

Mindenki a Makra pakkra tippelt 1 napja, mert kísértetiesen egyezett a mennyiség.

Bár folynak a tárgyalások áll. további hetvenikszezerről, azért nem fura? Pont akkora részvénymennyiséget "hitelez" meg a cégnek, mint amire vételi joga van???

Lehet kicsit tovább nyújtozkodunk, mint ameddig a takaró ér, de sztem pontosan tudják mit csinálnak.

Gondolom közülünk senki nem épített fel egy több tíz milliárdos céget, ugyhogy nem tudom, hogy mennyire jogos sokunk részéről egyes döntéseket bírálni.

Majd meglátjuk!

minden esetre egy kicsivel visszaszálltam a hullámvasútra (term. oti kombóval :-))

#474474 Arsene Lupin Előzmény: #474467

"Szvsz nem fogják szétcseszni."

Nem Teréz Anya kerülgeti a céget. A vezető egy amatőr bokszoló, felrepedt a szemöldöke. Vagy kiütik, vagy leléptetik.

#474469 pepe01 Előzmény: #474454

Szeretnélek megkérni, hogy olvasd el figyelmesen az uccsó gyors eredménysorát és majd később összehasonlítjuk a 2012 féléves adatokkal. Remélem utána kikerekedik majd a szemed.

#474467 hAliG Előzmény: #474461

Ez is benne lehet nem tagadom!

Viszont van a sztoriban lehetőség továbbra is. Hagyják épülni tovább, vagy rövidtávon lecsapják? Sokkal nagyobb pénz lehet benne, mint rövidtávon szétcseszni..

Szvsz nem fogják szétcseszni.

#474465 stock33 Előzmény: #474460

na ez nekem új (nem követem a cég ügyeit napi szinten, nem vagyok részvényes).

milyen projekt eladását ígérték, ami aztán nem jött össze?

#474464 Arsene Lupin Előzmény: #474457

"a legrosszabb esetben elkezdik eladni a projekteket, és így oldják meg a likviditási problémákat."

A végén aztán csak a fehér bőrkanapé marad.

#474463 Dioka Előzmény: #474459

Természetesen lehet Al-nak igaza. Ez is egy lehetséges kimenetel. Ő ebben bízik (vagy nem). Mi bízunk a talpra állásban. Az idő meg eldönti kinek volt igaza. Ha neki és ezzel pénzt nyer, akkor gratulálok, ha nekünk és mi nyerünk, akkor nekünk gratula! Ennyi

#474461 Arsene Lupin Előzmény: #474459

"Rendben igazad van csőd lesz!"

A p*csszeletelős verzióval elkerülhető a csőd, csak lassan más kezében lesz a cég.

#474460 exmnbs1 Előzmény: #474457

amire eddig miért is nem került sor? merthogy azt ígérgették

most mitől lesz rá vevő?

#474459 hAliG Előzmény: #474454

Rendben igazad van csőd lesz!

Odaadtuk a pénzünket, kész ennyi volt!

Készülök a csődre.

Így most már jó?